igor88
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.07.2009
- Poena
- 575
@igor88
ne koristim ga vise. presao sam na asus transformer.
To mi se cini kao zver planiram da ga uzmem iz USA ovde je papren.
@igor88
ne koristim ga vise. presao sam na asus transformer.
Ako si se navikao na iOS i sve dobre i lose strane koje sa sobom iOS nosi - ne uzimaj ga. Bolje ti je da uzmes ipad2 ili kad se pojavi ipad3.
ma samo sam uradio upgrade preko itunes, i jb sa novim redsnow-om (beta). koji radi kao tethered na svim uredjajima, osim na 3gs oldbootrom, gde je untethered.
@salac
a sta radite sa tim ssh sesijama? cujem to cesto pa me zanima, mozda je nesto korisno.
Poz
Ne bre, ozbiljan sam. Nekome lezi jedno, nekome lezi drugo. Tebi se iOS vise svidja i to je to, nema potrebe da se trosis.
0.9.9b8?
Hehehe opusteno napravicu dual bood dici win 7 ili 8 tu bice to ubica a trosak... Isplatice mi se![]()
Dual boot sa punim windows 7?
Dzaba bi se trudio - windows 7 ne mozes da instaliras ni na jedan tablet koji ima ARM procesor, jer je pravljen iskljucivo za intelove x86. Mozda bi mogao WP7, a valjda ce moci windows 8, sto opet zavisi od toga da li ce se windows 8 pojaviti i u verziji za ARM.
Dzaba bi se trudio - windows 7 ne mozes da instaliras ni na jedan tablet koji ima ARM procesor, jer je pravljen iskljucivo za intelove x86. Mozda bi mogao WP7, a valjda ce moci windows 8, sto opet zavisi od toga da li ce se windows 8 pojaviti i u verziji za ARM.
tu nema nedoumice....Windows 8 ce raditi na ARM-u , ali x86 aplikacije - naravno nece raditi
Jesi li razmisljao da se obratis nekome ko ti moze pomoci oko tih problema?
Jesi li razmisljao da se obratis nekome ko ti moze pomoci oko tih problema?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari