Hvala.Odobrenje
Besmisleno je da popunjava nalog za prenos, kada isti rezultat postiže i sa nalogom za uplatu. Ako se ne varam, moraće samo da popiše da je podigao novac, ali bolje jedan popis nego brojevi računa.
Zato što suma na računu nije ona koja se uplaćuje.+1 ..... Ja joj dam račun, i moju karticu sa brojem računa .... Potpišem kao da sam podigao pare, i dobijem uplatnicu koju je ONA popunila i odštampala .... šta ima ja da se mlatim .... to kad se zateknem u banči, kad ne plaćam online ...
Besmisleno je da popunjava nalog za prenos, kada isti rezultat postiže i sa nalogom za uplatu. Ako se ne varam, moraće samo da popiše da je podigao novac, ali bolje jedan popis nego brojevi računa.
+1 ..... Ja joj dam račun, i moju karticu sa brojem računa .... Potpišem kao da sam podigao pare, i dobijem uplatnicu koju je ONA popunila i odštampala .... šta ima ja da se mlatim .... to kad se zateknem u banči, kad ne plaćam online ...
Ljudi kako se vrsi refund na ovu karticu, s obzirom da se pare uplacuju na devizni a ne na nju samu? Treba da mi vrate pare a vec kasne, da li je do toga ili da sacekam jos malo da banka "procesuira" to ili kako vec ide?
Ljudi kako se vrsi refund na ovu karticu, s obzirom da se pare uplacuju na devizni a ne na nju samu? Treba da mi vrate pare a vec kasne, da li je do toga ili da sacekam jos malo da banka "procesuira" to ili kako vec ide?
... Lepo bi bilo da neko napise guide i da spakuje Q&A sa ovih pedesetak strana na pola strane, ja bih sa zadovoljstvom to uradio ali ne posedujem dovoljno znanje i ponovo bi propustio dosta toga. Tice se kako ove kartice, tako i paypala i carine.
Podizanje gotovine sa bankomata se ne naplacuje kao podizanje sa racuna, tako da tu mogu da naplacuju. Podizanje sa bankomata tvoje banke, debitnom karticom, nece naplacivati, ali SVE ostalo se naplacuje, i zavisi od banke do banke i bankomata. Tipicno je 3%, ali moze biti do 6% sa nekim minimumom u oba slucaja.Da li je besplatno podizanje gotovine sa bankomata?Osim sa bankomata svoje banke.
nije samo za online.... digli su za sve na 50, a za klijente na 20....
ah da, za iznose preko 5000RSD, provizija je 1%
***, oskudacija. mora banka nekako da zaradi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari