Izvinjavam se, nijesam citao a mozda je neko spomenuo - je li ko probao 3D na U3? Citah nedje da je odlican... Inace moj utisak je da je izvanredan U3,
Ih sad, tu je pitanje sta je "grafika" i sta su danasnji standardi. Grafika u PC verzijama konzolnih igara postignuta dizanjem image quality-a ili nesto drugo? Jedini primer koji mozes da navedes je BF3 na PC-u, ostalo se svodi na ovo sto sam rekao, tako da ne znam bas sta je to "standardno" na visokom nivou danas kad je grafika pc igara u pitanju. AA, AF i slicno. Eto to. Ako pricamo o nekim standardima. Izuzeci postoje.
Ali kod Uncharted-a jeste dizajn u pitanju, to je tacno...
Izvinjavam se, nijesam citao a mozda je neko spomenuo - je li ko probao 3D na U3? Citah nedje da je odlican... Inace moj utisak je da je izvanredan U3, grafika je odlicna ali
je ipak veci skok bio sa U1 na U2 cini mi se. A i ona sekvenca sa vozom i helikopterom u U2 nema bas pandan u Uncharted 3. Kao sto scena pada helikoptera iz COD4 se nije
ponovila tog intenziteta dalje u serijalu, iako je MW2 imao par dobrih momenata. Inace vidio sam da su koristili scene iz Bourne's Ultimatum filma za scene jurnjave u Yemenu![]()
Ne znam bas, meni je ceo segment sa gusarima i brodom upecatljiviji nego scena sa vozom znajuci da to nisu predefinisane animacije vec bukvalno postoji simulacija okeana koja utice na taj brod.
Jeste mozda tehnicki jache...ali ja govorim vise o osjecaju, emociji koju izaziva neki efekt. Brod jeste super odradjen ali tek me mozda scena sa lusterom fascinirala pomalo kao ono sa vozom ili helikopterom. Nije mi bio ono bas intenzivan momenat. A onda, cini mi se da su malo brod zavrsili suvoparno - ako su ulozili toliko truda u simulaciju okeana i citav taj nivo falilo mi je malo neke vece drame na kraju nivoa. Iskakanje sa broda je malo pretrcano, tu bih vise cijenio da su uradili kao sa onim avionom iznad pustinje. I da, po meni, vrhunski domet je ono kada ide kroz pustinju, bas je dobro odradjeno vizuelno. Isto mi je jako inovativno ona scena kada drogiran trci kroz onaj grad, pjacu onu. Ali snijeg u U2 je neprevazidjena stvar sto se tice likovnosti.
Nije baš tako... I u brodu ima mnogo skriptovanih scena. Brod je otprilike pandan vozu u drugom delu, ali je komičniji i tu mi je drago da vidim da igra ne uzima samu sebe za preozbiljnu, što je uvek dobro ako je kvalitet na visokom nivou (i u filmovima i serijama važi isto pravilo). Brod je grafički urađen sjajno, ali nije nadmašio voz... po meni je čitav deo pre toga, ship graveyard, impresivniji!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari