Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

Pa idi malo po pecinama naci ces prstenja, rukavica i masku za archery i one-handed ako vec neces sam da ih pravis mada ne vidim zasto ne bi.
Ja sam isto punio strelama iz daljine a onda mac i stit i atronah pa udri...i desavalo mi se da potrosim sve napitke boreci se za golu kozu:d tako da se obavezno natankujes napitcima.

Sad imam oko 65 sati igre 50lvl i super se zabavljam, a najvise para zaradim prodajuci napitke

Poslednja izmena:
Kvest Mind of Mindness, kako ga proci ? Zaglavio sam se u Pelagijinom umu i nikako da izadjem iz njega...pomoc !!!

nista lakse

znaci imas onaj smesni stap i ides redom : prvo ces da naidjes na 2 coveka kako se biju jedan je mali a jedan je veliki sa tim stapom tuci malog dok ne poraste i ne pobedi ovog velikog , onda ces naici na pelagiusa kako spava pogodi ga sa stapom i krenuce da se pojavljuju razna stvorenja (njegovi strahovi) kako koje stvorenje pogodis sa stapom postace ovca i to je to , onda na kraju nailazis na neku arenu gde se biju 2 astrona a preko puta tebe ce u pocasnoj lozi sedeti njegova majka nju pogodi sa stapom i to je to vrati se kod boga i dobices stap na poklon.

ja sam 40 lvl igram khaiti-a u full stealth modu sa kombinacijom nightingale armoura dark brotherhood armoura i thief guild armoura a za osnovnu moc koristi nighingale puni mesec. (ko je igrao zna sta je da ne pisem u spoileru), n radim jos main quest vec mi je zanimljivo da zadam sebi cilj da krenem od grada do grada da pljackam sve .

Boyd - thief armour ti u principu nije za fight nego samo da povecas nosivost

Poslednja izmena:
Pa tom logikom nijedan light armour nije za fajt. :)
Zanima me gde mogu da nadjem neki dobar luk,bodez . Od crafting skilova necu nista da budzim jer sam tako odlucio kad sam poceo da igram. Na pocetku sam se najvise razmisljao izmedju khaitija i imperiala. Ali kad ima ljudi u igri uglavnom samo njih i igram. Tako i u oblivionu, presao sam ga 5-6 puta svaki put sa imperialom ili redguardom.

Ja dok sam igrao, u poslednjim momentima nisam imao nikakvo oružje (samo staffovi, a i njih sam retko koristio). Koristio sam conjuration da prizivam oružja (bow ponajviše, mada i sword). I naravno conjuration da prizivaš elementale da tenkuju dmg umesto tebe dok ih ti biješ iz daljine. Oklop nisam ni imao. Tj. imao sam onaj archmage's robes zbog mana regeneracije.

Boyd - pa zavisi , gleaj u principu imas 3 vrste armoura sve zavisi koju rolu igras ja nista sem light armoura nemam ali zato igram sneak invisible khaiti-ja i ako su questovi u pitanju vecina protivnika ne stigne da reaguje a ovako obicne pljacke i ciscenja tu me tek niko ne vidi i onda nemam potrebu za heavy armourom, ako igras mage treba ti mag odelo , a ako si one hand ili two hand siledzija onda ti treba hevy armour , sve zavisi koji stil igras ali taj guild armour je bas slab

MOLBA, jel moze neko da ponovo napise sta treba da kucam da predjem zabagovan quest ? Trazim bezuspesno vec 15 min....

Ako mislis na main quest "A Cornerered Rat" - Talk to Esbern

movetoqt mq202

Ja ubih onog ejduin zmaja i vratih se nazad u skyrim na vrh one planine, popricah sa ona dva zmaja prijateljska i nikakav main konkretan objektiv nemam(jedino sam dobio novi shout call sad zaboravih kako se zove, sto proizvedem jednog karaktera virtuelnog)....jel neko zna sta treba dalje...

1.2 update

The latest update for Skyrim is rolling out on PlayStation 3. Our ETA for PC and 360 is Wednesday

UPDATE 1.2 NOTES (all platforms unless specified)

Improved occasional performance issues resulting from long term play (PlayStation 3)
Fixed issue where textures would not properly upgrade when installed to drive (Xbox 360)
Fixed crash on startup when audio is set to sample rate other than 44100Hz (PC)
Fixed issue where projectiles did not properly fade away
Fixed occasional issue where a guest would arrive to the player's wedding dead
Dragon corpses now clean up properly
Fixed rare issue where dragons would not attack
Fixed rare NPC sleeping animation bug
Fixed rare issue with dead corpses being cleared up prematurely
Skeleton Key will now work properly if player has no lockpicks in their inventory
Fixed rare issue with renaming enchanted weapons and armor
Fixed rare issue with dragons not properly giving souls after death
ESC button can now be used to exit menus (PC)
Fixed occasional mouse sensitivity issues (PC)
General functionality fixes related to remapping buttons and controls (PC)

After releasing the 1.2 update, we will continue to monitor forums, blogs, etc. for issues you are reporting, and we will keep you updated on further updates to improve your gameplay experience.

Znači, ništa bitno :)

Poslednja izmena:
To je fix samo PS3, za PC ce mozda jos nesto ubaciti.

btw.
GeForce 290.36 Driver
Adds NVIDIA Control Panel ambient occlusion support for The Elder Scrolls V: Skyrim.

^Koji izgleda daleko bolje ako se preko nv inspectora podesi kao CoD MW profil :)

Prvo cu da vidim performanse kako se krecu a posle SAOO.

Deluje mi dosta tecnije sa tim drajverom. Pre je znao FPS da propada u ponekim pecinama i sl. Inace SSAO na performance pojede nekih 10 pfsa u proseku, ali ne mogu bez njega da igram kao ni bez Post Process Injector moda.

Deluje mi dosta tecnije sa tim drajverom. Pre je znao FPS da propada u ponekim pecinama i sl. Inace SSAO na performance pojede nekih 10 pfsa u proseku, ali ne mogu bez njega da igram kao ni bez Post Process Injector moda.
Kakav je taj Post Process Injector mod, ima li neko još neki dobar mod da preporuči?

Dodaje zivlji kolorit okolini. Ja ga koristim bez sharpena (preset 2), i izgleda odlicno uz AF forsiran iz drajvera. Preporuka i za No more blocky faces i Detailed faces modove.

Probaću Post Process Injector mod čim dođem kući.
Šta konkretno dobijamo sa ovim "NVIDIA Control Panel ambient occlusion support for The Elder Scrolls V: Skyrim" ?

Pa dobijes mogucnost da ukljucis SSAO preko kontrol panela, a ne "zaobilazno" preko nv inspectora.

:D
be1e5_skyrim_females.jpg

Jel moze da se resi Boethis'a quest a da se ne dobije +1 murder? :)

^... mislim da ne moze... probao sam nekro magijama, da navucem bandite u krug, ali ne radi. Cekam da naletim na nekog zgadiju pa tako da ga kaznim.... naletece valjda neko ko je zasluzio takvu kaznu, veliki je to svet.

Gde je vece prostranstvo, Skyrim ili Morrowind? Ovaj drugi sam igrao davno ali kratko i ne secam se dobro.

Poslednja izmena:
*** stavio sam marin amulet, i jedini koji me startovao da sad je onaj gej mercenary nesto na v se zove:eek:

nikolaf F to sve zavisi kolko si stekao prijatelja pre nego sto si stavio amulet mozes da se zenis samo sa ljudima kojima si pomogao i sa kojima si u nekoj vezi :D a taj mercenary to je faza kad mi se gadila igrica sto su napravili kao bez "rasizma i diskriminacije" ako si gej u zivotu mozes da budes gej i u igrici :D ja sam ga inabadao odma mislim da sam vukodlaka digao instant na njega :D

Evo ima već desetak dana kako intenzivno igram Skyrim i mogu reći da je to jedna izuzetno zanimljiva igra, sa puno kompleksnih radnji i scena, a grafika je jednom reči FANTASTIČNA !!!

Samo jedna napomena vlasnicima AMD grafičkih karti: OBAVEZNO instalirajte najnovije AMD 11.11b performance drajvere jer BITNO popravljaju frame rate. Na najjačim podešavanjima mi je na Catalyst 11.8 drajverima dosta seckalo, a sada isto kada je sve na Ultra, igra mi radi perfektno i bez štucanja.

Da se pohvalim, juče sam najzad kupio moju prvu kuču i to u gradu Sollitude, pošto sam izvršio sve zadatke koja mi je dala žena Jarl. E sad jedno pitanje: u kući sam zatekao jednu ratnicu/ženu i ako sam dobro razumeo ona treba da mi pomaže. Naredio sam joj da me prati svuda gde i ja idem, ali je ginula tri puta pa sam morao da je oživljavam komandom Resurrect. Da li ova devojka može da se oženi i kako, ne vidim načina za to ?

Odma bi da je zenis a?:D

Moze, ali posto se ovde sve vrti oko questova tako i za to moras da zavrsis quest ... nagovaranje/prosidba nije potrebna, odmah hoce. :d

Cisto iz zezancije krenuo sam da se penjem prema High Hrothgaru ne koristeci stepenice (planinarenje FTW)...
...ispostavilo se da mogu da se popnem do samog vrha i pre nego sto naucim Clear The Skies shout :D. Super! Da upoznam Paarthurax-a pre nego sto odem kod njegovih pajtosa u High Hrotgatu, kad vidi ispale njega nema tamo :smash:. Da celo pentranje nije bilo uzalud, na samom vrhu, znaci 10m ispod spica ima nekoliko lepih rudarskih zila i jedan zanimljivi ajtem :) .

Nazad
Vrh Dno