gde ima tako jeftino?
Moj je isto iz HU, plaćen 220, nov, naravno...gde ćeš jeftinije
Nego jel neko prati ova dva porta za ICS...drewgaren-ov i kwiboo-ov?
I ja sam ga nedavno kupio novog za 240€. Za te pare nema nista ni priblizno a da je novo sa garancijom...
A veliki plus je sto cemo i ICS dobiti medju prvima![]()
Idi na xda i nadji rom od brainmastera tweaked i instaliraj preko rom managera v3 ne v4 znaci v3 verziju koja je mesavina kwibooa i kousha i posle toga instaliraj isto preko rom managera kernel franco od 22novembra i nexus s ce ti leteti,ja sam sve kombinacije do sada probao sa svim kernelima i ics verzijama al je ova najbrza trenutno jedino ne radi jos usb mass storage tj komp vidi nexusa al nema transferovanja fajlova inace sve ostalo je savrsenstvo i da ovom kombinacijom je ostrina slike i fonta i same boje samoleda su mnogo bolje nego u bilo kojoj kombinaciji kojoj sam probao naravno ovo vazi ko poseduje i9020 a ili t samoled a ne za i9023
Ics je vec prisutan i to ohoho
Na žalost, većina nas ima 9023 verziju..
Mislio sam na oficijalni update..
Nisi skapirao ovaj custom moze i i9020 i i 9023 a pomenuo sam i9020 zato sto on ima slabiji displej od i9023 pa kad se primeni franco kernel bude ostrije i bolje boje,samo vozi sa customom
@Merymnml
glupo pitanje, ali ne mogu naći opciju za prikaz procenata bateriju u ICS-u. Ima li je uopšte?
pa kako ne znas settings pa battery
mozda u srbiji al u usa ne uostalom nadji uporedne testove i9020 i i9023 pa ces se uveriti sam
i, šta onda? Možda me nisi razumeo, mislio sam na procentualni prikaz baterije u gl.ekranu...bez widgeta
mislim da nemas to na icsu koliko ja znam a skoro sve verzije sam probao,vidi fleshuj crespov rom mozda on ima,na brainmasterovom i kwiboovom nema za sada
fleshuj brainmasterow v5 i obavezno fleshuj kernel franco 25-26nov i neces imati restarte ja ni jedan nisam imao do sada a koristim ga vec 7-8 dana
meni radi fino na i9020a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari