ikoalosaurus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009
- Poena
- 495
Meni je mnogo gotivan DB quest iz obliviona bio onaj kad odes na "zurku" u onaj mansion i skidas jednog po jednog krisom 
Pa tačno tako, to sam i ja govorio. A onda sam uhvatio sebe da i sam radim tako nešto. Bolje je onda u konzoli upisati već šta treba, nabiti sve skillove na 100 i udri :d
Znaci 4 puta vise grinda :d
Pa da, ali sa visokim smiting i enchanting atributima možeš da napraviš bolesno dobru opremu koja će da nadomesti nedostatak u borbi.
Ovde na temi se javio čovek koji ima 93 bonus fire dmg na bow-u. A to je bonus šteta, preko osnovne štete koju sam luk pravi... UŽAS! Ja sa lukom pravim oko 30 osnovnog + 10 magičnog dmg-a, i više mi je nego dovoljno da ubijem zmaja bez da se pomučim uopšte na primer.
ko kaze da ne moze i u skyrimuPa to je bila samo jedna od promena.
Ono što me je zaista oduševilo u Skyrimu je promena mehanike kako radi korišćenje luka (i strela). Tamo si mogao da ubiješ apsolutno sve samo trčeći u nazad i puneći strelama. Ovde neće da mogne. I tamo je zaista archery skill bio prejak. To + sneak ubija sve iz 2 pogotka. A sve i da ne ubiješ protivnika odmah, ubićeš ga trčanjem u nazad i pucanjem. Eventualno malo strafe, ako je i on sam shooter ili caster.
Meni je to kako vi kazete "grindovanje" laganje samog sebe...citujes al citujes samog sebe...na takve stvari se loze samo napaljeni nerdovi koji u igri gledaju "kako im strava stoji dragon armor vaaaaaauuuu" kako mocno izgleda itd itd, al kapiram da su to i mladji igraci pa ih donekle i razumem.
Da li se jos nekome desava u "Shroud hearth barrow" tamnici, kod onih vrata, da igra izbaca svaki put na desktop?![]()
Prosao sam nekako kroz vrata a da me ne izbaci u Win, brze bolje sam snimio poziciju i evo sljaka nekako... Mada nesto mi se cudno desava, sa vremena na vrijeme se pojavljuje kao onaj efekat kada zaranjas u vodu i cuje se bas zvuk vode ono "buc", ali sve to traje milisekundu i samo se javlja u tamnicama. Trip neki...
Cek, znaci svi mi sto pokusavamo da igramo igru iz svakog aspekta smo - "napaljeni nerdovi" ?
U pitanju je fantazijska igra, sta treba da gledam u njoj? Zbunje, travu, pcele mozda? Ili lika kojeg igram, gledam i preko kojeg prozivljavam pricu 100+ sati?
Moj lik moze da ubije 20+ zmajeva svojim glasom, ali ne moze da nauci da pravi mac ili oklop? Taj "grind" koji ti navodis, nije "grind" vec DEO igre. Tvoj lik uci da radi nesto. Ucis tako sto ponovis radnju 5000 puta, kao i kad vezbas bilo sta u zivotu, i postajes bolji u tome.
Ubaceno je sa razlogom i uvek je postojalo u ovakvom tipu igara, i to sa dobrim razlogom.
RPG - Role Playing Game
+1Meni je to kako vi kazete "grindovanje" laganje samog sebe...citujes al citujes samog sebe...na takve stvari se loze samo napaljeni nerdovi koji u igri gledaju "kako im strava stoji dragon armor vaaaaaauuuu" kako mocno izgleda itd itd, al kapiram da su to i mladji igraci pa ih donekle i razumem.
Razhiel u pravu si i ja to na to gledam kao na role play sa tim sto neko voli da se uzivi u lika vise a neko manje i sl. Licno ne grindam skilove a pogotovo smit ili sl jer volim da mi igra servira nove stvari i da se odusevljavam sitnim napredkom. Kombinovano sa master nivoom tezine = dobra i dugotrajna zabava![]()
Mene malo smorila igra.Najvise me smorio ambijent, svuda sneg i planincine, snezne oluje i kisa. Ok je to ali posle 20-30h smori.
Zmajevi takodje smaraju, skoro su svi questovi sveli na ciscenje tamnica, cemu onoliki skyrim ako cu celu igru da provedem pod zemljom ko pacovcina ?
Sto je najgore u 2 grada nikad nisam ni bio, a znam da me tamo cekaju questovi za 200-300 septima i neki item s pocetka igre.
Videcu dali cu main moci da izguram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari