Ne znam je li se to sad promjenilo, izgleda da sad postoji neki polu-multitasking, tako da... :S:
Zar multitasking ne bi trebalo da znači da se više stvari stvarno izvršava od jednom?postoji odlican multitasking ;-) cak bolje reseno nego kod androidamakar starog (imao sam x10) koji nije mogao da gasi apps.
Zar multitasking ne bi trebalo da znači da se više stvari stvarno izvršava od jednom?
Ajde malo prouci gramatiku pre nego sto nesto napises... Uzasno je tesko razumeti te.
Usput, nije tacno to sto si napisao za multitasking, ni na iOS-u, ni na Androidu... ako sam te dobro razumeo.
Pa dobro si rekao. Na iOS-u je tasking.![]()
Meni sljaka upravo ovako kao sto kaze Cjokanov,dakle saljem mail i pricam na skype,Slusam muziku igram igru,Skidam preko installiusa app koja je teska 200 mb kliknem na centralni taster i cepam svoje poslove.@igor88
Moze svasta da se hvali na iOS-u ali multitasking nikada. To sto smatras multitaskingom i dobijas dvoklikom na srednje dugme je u stvari spisak zamrznutih, suspendovanih aplikacija. To je taman multitasking kakav je imao windows 3.11. Nesto, istina, i nastavlja da radi u pozadini, napr mail i sl. Ali 99% aplikacije ne.
Za installous nije istina - nebrojeno puta mi se desilo da skidam app koji pukne jer ga bacim u pozadinu. Nesto veci, par stotina megabajta.
Pucaju mi i telnet/ssh/rdesktop klijenti kad ih bacim u pozadinu po prilicno random principu. Ne znam, mozda ce yooyo ili neko ko je programirao na iOS-u znati bolje da objasni o cemu se radi, ali ono sto ja vidim je da se appovi gase ukoliko se sistem optereti tako sto se startuje nekoliko novih po FIFO principu.
E ajde kada sam vec ovde imam problem nakon jailbrejka nikako ne mogu da Restornem uredjaj Itunes mi izbacuje greske od 1604 do 2005 itd zavisi jel sa umbrelom ili bez :-D Ajde da resim taj problem jer kupac iphone-a nije umeo da upali telefon ovako preko PC-ja kaze to mu je komplikacija :-D
@cojkanov hoces reci da je JB ios 5.0.1 ?
Imas li Dw ajde sibni mi na link za JB da odradim i ja to na ipodujeste, moj tel je simfree, pa i old bootrom
Tako da uzivam u untethered jb na 5.0.1![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari