Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

A to sto bi izgubio pirate nema veze a? :)
btw. jel se update radi online, ili igra koja ga trazi ima na disku novu verziju?

Jedno pitanje, udate-om sa CFW na OFW sta se desava sa PSN naslovima, jel se i oni gube, ili i dalje mogu da se igraju?

@Majstor
Update se radi online, a moze i u offline varijanti. Snimis preko kompjutera na USB stick novu verziju firmvera i onda ga instaliras po zelji. Znaci, ne dolazi na disku s igrom.

Uzasna katastrofa. Kupis konzolu, kupis original igru - i oni te uslovljavaju da moras da apdejtujes firmware, pa to nema nigde i sa nijednim aparatom. Hvala gospodi sto su me ubedili da vise nikad ne kupim original....

Uzasna katastrofa. Kupis konzolu, kupis original igru - i oni te uslovljavaju da moras da apdejtujes firmware, pa to nema nigde i sa nijednim aparatom. Hvala gospodi sto su me ubedili da vise nikad ne kupim original....

*** moraš da se dogvoriš sam sa sobom hoćeš nastaviti da budeš PS pirat od čega baš i neće biti "leba" ili postaješ "legit" što bi rekli ameri. ako si uzeo preko nekog UK sajta igru bar je možeš prodati, ja sam tako betmena ac i malo i zaradio :D
zadržao bih ja njega da nije izašao uncharted za 3.55, ali sad kad sam skontao da nema ništa od U3 (bar ja nisam uspeo) batalio sam.

btw. jel se update radi online, ili igra koja ga trazi ima na disku novu verziju?

@Majstor
Update se radi online, a moze i u offline varijanti. Snimis preko kompjutera na USB stick novu verziju firmvera i onda ga instaliras po zelji. Znaci, ne dolazi na disku s igrom.

Moram da te ispravim, firmware koji igra zahteva takodje dolazi i na disku. Na primer, ubacis Skyrim original disk u konzolu sa 3.55, on detektuje i ponudi ti Update na Firmware koji su spakovali, a koji je pokrece. Naravno, tako nisi siguran da si azurirao konzolu na poslednji Firmware ali nisi odsecen od igre ako nemas pristup internetu.

Poslednja izmena:
Super. Nisam imao pojma, jer mi nikad nije ni trazio. Verovatno zato sto sam uvek imao odranije odradjen svez update. I trebalo bi da to pakuju na diskove s igrom. Mada, na njegovu zalost, nista od pomenutog mu ne resava problem. Znacilo bi mu kad bi mogao da pokrene igru, a da ga ne odradi, sve ostalo je zalud.

Da, mada mi ipak saznanje da nude firmware na br disku ublazava njihovu krivicu, a povecava moju sto ne mogu igrati igru :)
A ukoliko se pojavi patch na 3.55, da li on funkcionise samo sa verzijama koje su na HD tj. pirate, ili radi i sa originalima?

A ukoliko se pojavi patch na 3.55, da li on funkcionise samo sa verzijama koje su na HD tj. pirate, ili radi i sa originalima?

Nisam bas dobro razumeo pitanje ali sve sto se pojavi da omoguci nove igre da rade na 3.55, kao eboot, pkg instalere i slicno, nema veze sa originalima. Ako mislis na pec kao apdejt za igru, ranije si mogao da azuriras i piratske igre regularno i vecina je radila nakon toga, ne znam sada.

Ja samo ne mogu da verujem da niko i dalje NE ZELI da izbaci cfw za igre od 3.6+
To mogu da urede za par minuta (internet kafe, mobilni...)dok u isto vreme box scena JAVNO izbacuje reshenja u roku od najvishe mesec dana (cak i cenovno pristupacna osim jtag-a)

Poslednja izmena:
Mislio sam na ono prvo. To znaci ako se i pojavi patch koji omogucava da se igra na 3.55, to meni sa originalom nece mnogo pomoci, tj. jedini nacin je da predjem na verziju 3.72 da bi je poterao?

to ti je jedini način. ja sam igrao uncharted 2 sa original diska ali na CFW 3.55, LBP 1 takođe zato što su igre izašle pre 3.55.

uzas, ondak mi je potpuno neupotrebljiva.....ako oce neko da kupi po nizoj ceni (samo skinut celofan), nek se javi na pm :)

Ja samo ne mogu da verujem da niko i dalje NE ZELI da izbaci cfw za igre od 3.6+
To mogu da urede za par minuta (internet kafe, mobilni...)dok u isto vreme box scena JAVNO izbacuje reshenja u roku od najvishe mesec dana (cak i cenovno pristupacna osim jtag-a)

A bre ala si dosadana sa tim 3.60 pa 3.60. Pa kada mislis da je to tako jednostavno i lako sto ti nesednes pa ne napravis cfw za to sto ti treba i resio si svetski problem. A sto se tice xbox scene na koji si ocigledno toliko ljubomoran, nije ni tamo bas sjajno kao sto ti mislis. Jeste da non stop izlaze resenja ali ta resenja svaki put kostaju pa tako oni koji su nedavno flesovali na lt 2.0 sada moraju ako hoce da igraju forzu 4 moraju da je flesuju na 2.0.1 ili tako nesto. Tako da nemoj da mislis da je na xbox sceni bolje stanje nego kod ps3 jer i oni koji samo imaju xbox misle da je na ps3 sceni bolje stanje!

Tako smiri malo vise strasti sa tim 3.60 fw!

A pod tim niko ne zeli, naravno da ne zeli jer niko nece da zaglavi robiju da bi ti i nas par moglo da uziva u carima pirata, vec sam ti reko budi zadovoljan sa onim sto ima a ne preko hleba traziti pogace. Nikada necu svatiti tu ljdsku pohlepu, uvek misle da je u tudjem tanjiru vece parce mesa ili da je komsijina zena lepsa. Zbog takvih ljdi smo na losem glasu jer uvek zele nesto sto ne mogu da imaju i nikada nisu zadovoljni onim sto vec imamo negu uvek hocemo ono sto ne mogu da imaju.

Poslednja izmena:
moram da se nadovezem na post iznad iako je offtopik, isao ja danas u kv na placeve da izvidim ponudu polovnjaka i u povratku svratim sa drustvom na pljeku, parkiramo se ispred jednog kioska a odemo 10m dalje do drugog kioska koji vazi za najbolji u kv, i zavrsavamo jelo i idemo prema kolima i ja bacim papir u kantu pored auta koja pripada kiosku u kom nismo kupili hranu i izlece zena "Sta bacas u moju kantu kad nisi kod mene kupio!?" ja stao ne mogu da verujem i onako kulturno "pa jel problem?" ona se nesto izdra i ja taman da joj dreknem i tek ce drug "pa jel treba da baci na ulicu!?" a ona odg "pa nek baci na ulicu sta me briga!" i tek moj drug mrtav ladan baca papir na trotoar ispred njenog kioska a ja u komu xaxaxaxa i ona sta ce, izadje, uzme i baci u kantu...i nije ni cudo sto smo zaostala zemlja kad nam je narod ovakav...isto i na placu lik koji prodaje, ja gledam seat leon, a drugari videli neki napucan auto pa prisli da ga pogledaju, i ovaj im se izdra "nije to na prodaju, bezite odatle bla bla bla!" oni ga is*****rase i odose u kola da me sacekaju xD sorry za off ali morao sam da se nadovezem na prethodni post...

btw cimer otiso u usa preko faxa i kupio nov ps3 slim za 40$ sa 2 dzoja i posle iskupovao gomilu originala po smesnim cenama i nije ni cudo sto ameri cepaju originale, kad su im i za nase plate dzabalesku, a sta mi da kazemo sa 10x manjim platama a 10x vecim cenama...nije nikakvo cudo sto cepamo pirate...

Poslednja izmena:
Jeste da non stop izlaze resenja ali ta resenja svaki put kostaju pa tako oni koji su nedavno flesovali na lt 2.0 sada moraju ako hoce da igraju forzu 4 moraju da je flesuju na 2.0.1 ili tako nesto.
Druže, radi Forza4 na LT2.0 sve pršti! :) ;)

Drug kupio PS3, i monitor 23 inča FullHD. Pošto monitor ima samo DVI, kupio HAMA adapter DVI-HDMI. Monitor ima zvučnike, ali ne može da dobije zvuk. Da nije možda da onaj HDMI adapter ne nosi zvuk ? Jer znam da HDMI nosi zvuk.

Ne ide zvuk kroz DVI, tako da nema zvuka na monitoru. Treba mu neko drugo resenje.

Ako monitor ima zvucnike a nema hdmi, znaci da su predvideli prenos zvuka preko nekog drugog porta. Proveri sta imas od audio ulaza, kolko se secam ps3 ima digitalni audio out.

Idem za sat vremena kod njega sa svim mogućim adapterima-nstavcima, pa ćemo videti.

I ja sam posumnjao, mada sam čitao da postoje i DVI koji nose zvuk. Ja sam mu rekao da traži kabl DVI - HDMI ali nije našao, pa je uzeo HDMI kabl + adapter.

A ja ko zinat, puna fioka HDMI-HDMI , DVI DVI , a nijedan DVI - HDMI ....

zar nije isti djavo dal je kabl dvi-hdmi ili hdmi sa adapterom, tj. neces imati zvuk ni u jednom slucaju? Osim ako kao sto kazes ne nadjes taj DVI koji nosi zvuk, mada ja prvi put cujem za to.

Nazad
Vrh Dno