Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

ajd na pm taj patch v4 pošto se meni gube texture nenormalno, dok ide gradom grad odjednom nestane i ostane samo nebo i siva podloga. takođe u dnevniku je sve mutno pa je opet neupotrebljiv

ajd na pm taj patch v4 pošto se meni gube texture nenormalno, dok ide gradom grad odjednom nestane i ostane samo nebo i siva podloga. takođe u dnevniku je sve mutno pa je opet neupotrebljiv

Jedan od uzroka moze biti i igranje sa externog harda.

znači da je prebacim na interni. fala na savetu
inače i učitavanje je nenormalno dugo iako mi je eksterni na 7200rpm-a

i da je 10000rpm dzaba kad ide preko USB [po mojoj logici], bas smo juce na faxu radili reinstalaciju sistema u celoj lab, i na glavnom kompu je islo preko externog dvdrom-a i trebalo je 3x vise vremena nego sa internim dvd citacima... ;)

i da je 10000rpm dzaba kad ide preko USB [po mojoj logici], bas smo juce na faxu radili reinstalaciju sistema u celoj lab, i na glavnom kompu je islo preko externog dvdrom-a i trebalo je 3x vise vremena nego sa internim dvd citacima... ;)

Pa sto ste se patili? Sto niste lepo skinuli sa neta programcic sa kojim napravite bootabilan usb i za tren ok instalirete win ma koji bilo. Ljudi nikada nece nauciti da sebi olaksaju nego uvek uce na tezi nacin. Sto da bude lako kada moze da bude tesko.

Pozdrav,
skinuo sam igru EyePet Move ali u direktorijumu ima fajl veci od 4gb.
Kako da ga sa PC prebacim na externi hdd PS3 i da to radi?

Hvala.

ja sam batalio uncharted npr. jer bio on na eksternom ili internom hdd-u, kad krenem onaj nivo kao dečak odjednom se sve izgubi od tekstura i drake počne da pada u mestu, padne posle nekog vremena i pogine :D reko jbš to. takođe sad na zavvi-ju i ostalim sajtovima luduju sa niskim cenama tako da ... Deus Ex:HR platio 1200din. a ima bar još 20ak dobrih za max 1500din koje kod nas i dalje drže dobru cenu u games-u, pa čak i u oglasima (mislim na nove u celofanu).

Uncharted 3 Duplex 45GB verzija, eksterni hard disk - kada te izbace iz muzeja i kada kreneš da pratiš Sully-a, isto sam propao kroz teksturu - probao opet i prošao taj bez problema. Danas dao ortaku da igra, propao je na istom mestu, a drugi put je normalno prošao. Reci mi da nisi pokušao samo jednom i odustao? Neki deo ulice ima problem sa teksturom, trebao si da probaš drugom putanjom da prođeš...

^ Isto se i meni desilo, prvi put propao, drugi put prosao :)

išao levom ulicom 4 puta i samo nestale teksture ali je lik zapeo u mestu, išao desnom ulicom barem 10 puta ukupno i svaki put drugačijom putanjom i svaki put propao. dosta sam se zezao sa igrom dok nisam odustao, ali nisam igrao tu od 45gb već onu od 28.

ja sam batalio uncharted npr. jer bio on na eksternom ili internom hdd-u, kad krenem onaj nivo kao dečak odjednom se sve izgubi od tekstura i drake počne da pada u mestu, padne posle nekog vremena i pogine :D reko jbš to. takođe sad na zavvi-ju i ostalim sajtovima luduju sa niskim cenama tako da ... Deus Ex:HR platio 1200din. a ima bar još 20ak dobrih za max 1500din koje kod nas i dalje drže dobru cenu u games-u, pa čak i u oglasima (mislim na nove u celofanu).

za to ima patch od 2gb.
Kao fora je sto su svi fajlovi otpakovani, a u ovom patch-u su u org arhiveru koji cita sony mnogo brze,
pa samim tim igra mnogo brze ucitava potrebne fajlove tipa teksture,title,audio.....
taj fix radi i na verziji od 27gb

Poslednja izmena:
Jedno pitanje, a nije vezano za igre..da li je moguce ripovati blu-ray diskove (film) na ps3 direktno na samoj konzoli (npr imam filmove na blu-ray(u), i hocu da napravim kopije na konzoli da ne moram da se smaram da ubacujem diskove kada hocu da pogledam neki film)?

P.S. Ako nije pitanje za ovu temu, sorry, moderator neka brise ili premesti

Koji je poslednji firmware koji može da se čipuje bez problema?

za to ima patch od 2gb.
Kao fora je sto su svi fajlovi otpakovani, a u ovom patch-u su u org arhiveru koji cita sony mnogo brze,
pa samim tim igra mnogo brze ucitava potrebne fajlove tipa teksture,title,audio.....
taj fix radi i na verziji od 27gb

inače me je "smaralo" i to što igru učitava strašno dugo čak i kad treba neki cutscene da krene

Nisi dobro krekovao. Ja sam skinuo 28gb rip, napatio se sa krekom, ali su ucitavanja bila brza, a s propadanjem tekstura sam se sreo par puta tokom igre i vec iz drugog pokusaja problem nestane.

krekovan Driver od strane Duplex-a, PSN varijanta (nije ***** kao prošli put) a eno radi i Rage ali preko trueblue dongle-a.

takođe dodajem i Dirt3 TB compatible. izgleda je 3.55 pregažen jer za TB treba 3.60+ FW + neki JB2

a sta to vredi kad Skyrim trazi 3.72?

Opet. Kupio original, i original trazi softver 3.72. Kapish?

Pa apdejtuj na 3.72

Nazad
Vrh Dno