Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

Mislim da su pojedini besmrtni. I ja mislim da je moj besmrtan, jer sam ga dobio kao nagradu, pa zato. Tako je bilo i u Oblivionu, nisu mogli da ga ubiju, već samo da ga "onesveste".

zbog cega bi postalo manje zanimljivo ?
mozda postane manje zanimljivo makljanje samih zmajeva :p lol but life goes on .. imas milion questova da resis tako da ono :p
---------------------------------------------------

btw ja nisam nasao ni jednu rec koja mi omogucava da upgrade-ujem vec postojeci shout ... tako da ... sta ja znam ... u svakom slucaju kad saberem dva i dva , ubio sam 13 zmajeva,
inace sam zavrsio samo 25 quest-ova ... tako da bice :)

ahh btw najbolja kuca je u Solitude-u zvana Proudspire Manor i kosta 25,000

u borbi konj ne gine ali sam zato sluapao 3 konja padom sa planine , zmajevi malo i smaraju bar mene na pocetku je bilo zanimljivo sad kad sam jaci zmaj nije problem , teze biti mamuta nego zmaja

Poslednja izmena:
slupao si konja..ccc :D

s**k it :smoke:

Prilozi

• TESV 2011-11-18 13-13-00-02.jpg
    TESV 2011-11-18 13-13-00-02.jpg
    732.5 KB · Pregleda: 197
  • TESV 2011-11-18 13-27-19-47.jpg
    TESV 2011-11-18 13-27-19-47.jpg
    693.7 KB · Pregleda: 204
jel to malo radi konzola ili ? mislim ta kombinacija armoura je teska ko kuca sto znaci da ne mozes da trcis ,ili se varam ? :D ili imas malo drugih stvari jer "dwarven armour" sam nosi 45 kaciga ta nosi 15 rukavice 8 , cipele oko 13 , mac je dvorucni znaci ostaje ti malo prostora za ostale iteme ?

Poslednja izmena:
E da, pitanjce, kako se diže nosivost? Budženjem stamine?

da budzenjem stamine ..
Konzola ne radi :) mozda ce preraditi kada igra bude 100% zavrsena !Mozda! ... i to cisto da probam da ubacim sve iteme ako na neki (u toku ovih buducih godina igranja) nikad ne naletim pa da proverim sta sve postoji ^^
nosivost mi je 350 ... imam ja dosta mesta ne brinem se :) inace mac nije dvo-rucni nego imam dva ista maca Damage 32 ^^ Smitting Rullezzzz.....
a sa sobom nosim i thieves armor .. *****xe i wood's cuter axe obavezno... kads sve izbacim sto mi je nepotrebno zauzeto mi je oko 100-125 / 350 :d

Poslednja izmena:
E drugari evo malo da se pohvalim, odradio sam par questova za nekog "djavola" iz Obliviona koji ima neki svoj altar u napustenoj kuci u Markarth-u i dao mi je njegov buzdovan - maze. To mi je za sad najjace orruzije koje imam:

Odličan je, ako ga upgradeuješ na Superior, nanosiće 65 demidža.

Ne radim ja "smiting" i "enchanting"...elder skolls igram u fazonu hack 'n' slash sa malo magija i to je to, ne predstavlja mi zadovoljstvo da pravim 200 bodeza i budzim smiting i posle kujem neko "moje oruzije"...sve sto nosim je pronadjeno, nisam se ja tripovao i pravio neke maceve ili armore.

Ali svejedno retko koristim taj buzdovan jer generalno jednorucni macevi se brze zamahuju od buzdovana a imam "dawnbracker" - isto neki mac koji sam dobio kad sam odradio par questova za neku boginju...

P.S. demidz nekog oruzija je relativna stvar, zavisi od mnogo faktora ne od samog oruzija, meni je singl hand nabudzen na 77 i uvecavam demidz singl hand oruzijima za 80%...jos malo pa ce i 100% tako da ce i taj buzodvan "bacati" preko 55

Poslednja izmena:
Posto nemam vise pristup whiterun gde mi je bila nekada moja kuca, gde sad moze da se pazari druga?

U oblivionu je moglo skoro u svakom gradu da se kupi. Pretpostavljam da može i ovde.

Behold !
FsS7n.jpg

jYyOC.jpg

HDcBC.jpg

Jel može da se peca riba?

Što je najgore može! Doduše ne da se peca, već da se hvata. :)

Hmm ipak imam pristup svojoj kuci iako nemam vise whiterun na mapi :)

izgleda da sam zeznuo stvar :D ILi ne vi prosudite : Kolko sam ja ukapirao da bi se pridruzio dark brother hudu treba da nadjem decaka i da roknem neku zenu za njega e sad kad sam trebao da pricam sa decakom ja sam izabrao da cutim isto tako kad sam ubio zenu cutao sam a imao sam opciju da kazem nesto drugo , jel sam time poremetio quest pridruzivanja ili ce ipak doci kurir ? :D

Jel su napala jos nekog dva zmaja odjednom? :)

Yea

kindapovali me ovi dark brothers kolko mocno izgledaju zlo jedva cekam da radim questove nadam se da cu dobiti odelo njihovo

Vucem strelu u levoj podlaktici vec tri dana! Naravno, ne utice na baratanje oruzjem, ali iritira; postoji li neki nacin da uklonim ovaj bug?

Promeni armor, pa ga vrati i strela ce nestati. :)

lol juce sam radio mali quest neki farmer mi razio da optuzim nekog lutka cicera cuvarima da je razbojnik da bi ga uhapsili da ne bi smarao vise njega i sad evo ga cicero doneo majku u brotherhood i ja sad treba da roknem famrera hahahahhaahaah

Nazad
Vrh Dno