Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja instalirao i radi sve, hvala telep jos jednom... Ed ako ti treba saljem ti link na PP

kako da skinem? kaze mi The Amazon Appstore is not yet available in your region.

***, isteklo je vreme :( Ja koristim office suite pa nisam sad skidao quick office, ali možeš za druge promocije amazona da se pripremiš tako što ćeš skinuti amazon app sa mobilism ili ipmart foruma.

Ja instalirao i radi sve, hvala telep jos jednom... Ed ako ti treba saljem ti link na PP
e može, ako ti nije teško :) ja probao dva, psx4droid i onaj još jedan koji je port sa windows mobile, ne mogu da se setim kako se zove i ni jedan nije hteo da radi sa tomb raider 1...

ovo za quick office pro je extra akcija, mislim da je quick office pro najbolji office paket za android. posle kompletnog restarta aparata radi update-a me mrzelo da ga ponovo instaliram, pa sam ostavio think free office koji sam dobio za dž, ali bolji je quick office pro. inače ko ima neke *.doc knjige, moj predlog je da ih konvertuje u *.fb2 ili *.epub i da čita preko nekog ebook readera, moj omiljeni je fbreader, najpopularniji aldiko me nervira nešto...

***, isteklo je vreme :( Ja koristim office suite pa nisam sad skidao quick office, ali možeš za druge promocije amazona da se pripremiš tako što ćeš skinuti amazon app sa mobilism ili ipmart foruma.
to je neka malo "izmenjena" verzija od one official? imam ja amazon app, ali mi je ostavio onu poruku kada sam hteo da skinem QuickOffice

to je neka malo "izmenjena" verzija od one official? imam ja amazon app, ali mi je ostavio onu poruku kada sam hteo da skinem QuickOffice

E za to ne znam posto, rekoh, nisam pokusao da ga skinem. Ja sam mislio da ti ne da da skines amazon app :)

Ma ovi sa Amazona su stoka. Kazu ti da kupovina nije moguca tek kada ostavis sve podatke o sebi i svojoj CC.
Hello Jugoslav

At this time, we are unable to offer the Amazon Appstore for Android and associated apps to our international customers.

To successfully purchase digital content from Amazon Appstore for Android, the 1-Click payment method listed on Your Account (www.amazon.com/your-account) must be a credit or debit card issued by a U.S. Bank with a U.S. billing address, specifically the 48 contiguous states, Alaska, Hawaii, and the District of Columbia. At this time, we are unable to support the use of international credit cards.

We value our international customers and hope to make the Amazon Appstore for Android available internationally in the future.

Thanks for your comments about the Amazon Appstore. We'll consider your feedback as we plan further improvements.

Customer feedback like yours really helps us continue to improve our store and provide better service to our customers. Thanks for taking time to offer us your thoughts.

We hope to see you again soon.

Ne vezano za free office ponudu od juce.. pokusao sam da kupim neku app sa Amazona cim su poceli da rade i tek kada sam popunio sve informacije o sebi i ostavio broj CC, dali su mi mogucnost da kupim, ali kada je trebalo skinuti app, pojavi se poruka "not available in your region".
Treba odmah kazu nema potrebe da se registrujete jer prodaja nije moguca ako nisi iz USA.

Ne znam da li je već bilo (a verovatno jeste, samo ne mogu da iskopam gde), ali sjajan app za transfer podataka između računara i telefona preko WiFija - da ne bi ste svaki čas povezivali preko USBa:
WiFi File Transfer Besplatna verzija prebacuje fajlove manje od 4Mb, a Pro verzija prebacuje sve :)

@yoyo
Moraš imati registrovanu adresu iz usa, koja će se.voditi na računima. I čini mi se američku karticu. Ostalo se da srediti (vpn).
Znam da je neki lik sa modacoa bio koristio i dao uputstvo (on je u uk), ali su ih posle provalili, pa je i taj način spreceno korišćenje.

Ne znam da li je već bilo (a verovatno jeste, samo ne mogu da iskopam gde), ali sjajan app za transfer podataka između računara i telefona preko WiFija - da ne bi ste svaki čas povezivali preko USBa:
WiFi File Transfer Besplatna verzija prebacuje fajlove manje od 4Mb, a Pro verzija prebacuje sve :)

Ekstra je ovaj program, hvala.

@yoyo
Moraš imati registrovanu adresu iz usa, koja će se.voditi na računima. I čini mi se američku karticu. Ostalo se da srediti (vpn).
Znam da je neki lik sa modacoa bio koristio i dao uputstvo (on je u uk), ali su ih posle provalili, pa je i taj način spreceno korišćenje.

ja mislim da ovako prolazi:
How to use Amazon App Store for non-U.S. Android users:
1. Register for an e-mail address or use a throw-away account. DO NOT USE your current email address tied to Amazon because entering fake information is grounds to have your account suspended.
2. Register for a new account on Amazon using the disposable email address. Again, DO NOT use your regular Amazon account or email address.
3. Enter information as if you were based in the U.S. Go to http://www.fakenamegenerator.com for help in this regard. Enter the name, address, phone number, and credit card number (Amex, Mastercard, Visa ).
4. Download the Amazon App Store apk to your phone.
5. Browse the Amazon App Store from your phone! You will not be able to access paid apps, but you can at least get the free apps that are exclusive to Amazon.I’ve double-checked with a staff member based in Europe and it worked, so good luck.

Nisam probao jos

Pitanje u vezi kalendara. Stock je rom. Kada u detalje nekog kontakta dodam rođendan, u samsungovom kalendaru mi se sinhronizuje a u google ne. Kada u opcijama kalendara obrišem stavku "moj kalendar" onda mi uopšte ne prikazuje rođendane. Pitanje je sledeće, kako postaviti da google calandar bude default?

ps. mislim da je u pitanju samsungov calendar, taj iz kies-a koji mi pravi probleme

Da li je moguće da radi sync samo sa stock calendarom...

Poslednja izmena:
Pogledaj u Accounts and Sync podešavanjima da li ti je uključeno sve i koji su ti aktivni accounti...i šta je u njima čekirano za sinhronizaciju

Koje rss readere koristite? Potreban mi je neki da proverava samo naslove svakih 30min.

^Minimal reader pro

Simpatican widget, vidis naslove pa ako hoces da citas tap na tu vijest. Ako ne, skrolujes dalje.

Ja koristim googlov reader. Zadovoljan sam. Probao sam i feedly, koji je prelep, ali veoma neintuitivan za korišćenje. Pulse je lep, ali mi idu na živce aplikacije koje mi traže šifru i ime, umesto da koriste Google API za sinhronizaciju.
Greader koji pominje Saša sam tek nešto malo koristio.
@Saša
Da li može greader da se namesti da mi prikazuje feedove po folderima, kao na sajtu? Navika je čudo. :)

Poslednja izmena:
neznam na koje foldere mislis. meni je bitno da mi prikaze grupisane novosti sa jednog sajta u jednom folderu, ako na to mislis, a ne sve rss u koloni sa svih sajtova. I da, mislim i da je najbrzi, tj, kad stigne notification sve vesti su vec ucitane (naslov i deo teksta) a ne da ucitava posle nekoliko rss-a sledece. Uf sto sam se izrazio :) Evo kako kod mene to izgleda

Prilozi

• SC20111116-231058.png
    SC20111116-231058.png
    91.7 KB · Pregleda: 134
  • SC20111116-231116.png
    SC20111116-231116.png
    94.4 KB · Pregleda: 126
^^
Našao sam. :D
Ja sam sve feedove na google readeru (na netu) poređao po folderima, pa sam hteo i ovde tako da ih gledam. A ne poređane kao kada prvi put upališ greader. To je uradilo dugme gore desno, u sredini. Ne znam zašto prošli put nisam provalio. :lupko:

Nego, ljudi šta koristite za podcast. Koristio sam brdo aplikacija i nijedna mi ne odgovara (mislim na ove besplatne). Listen je dobar zbog prostog ui i sync sa google readerom, ali je užasna aplikacija.

u vezi amazon apps store-a: napravio "američki" nalog, sve i njihova adresa, visa, sve, čak sam sve morao sa američkog ip-a da pravim da bi do kraja prihvatili ali na kraju kad hoću da skinem (opet sa fejkovanog ip-a): "We could not process your order because of geographical restrictions on the product which you were attempting to purchase. Please refer to the terms of use for this product to determine the geographical restrictions".

Pitanje: apk orbot (tor) sta u stvari radi u sistemu, jel to znači da ako koristim exchange na telefonu i aktiviram orbot da će zaobilaziti security, npr? Da li ovo mogu iskoristiti i za amazonapp?

Drugari, da li je neko probao da uprari preko BT telefon i auto? Probao sam da uparim ali kada hoću da pristupim phonebook-u opcija nija moguća. Sa sa nekim starim SE radi normlano. Probao sa iPhone-om i isto ne ide.

^^
Našao sam. :D
Ja sam sve feedove na google readeru (na netu) poređao po folderima, pa sam hteo i ovde tako da ih gledam. A ne poređane kao kada prvi put upališ greader. To je uradilo dugme gore desno, u sredini. Ne znam zašto prošli put nisam provalio. :lupko:

Nego, ljudi šta koristite za podcast. Koristio sam brdo aplikacija i nijedna mi ne odgovara (mislim na ove besplatne). Listen je dobar zbog prostog ui i sync sa google readerom, ali je užasna aplikacija.

Za podcast, BeyondPod je odlican ali se placa, a od besplatnih trenutno koristim Podkicker. Odlican je ali moras rucno da unosis rss feedove jer u vecini slucajeva ne nadje ono sto ti treba...

Jel ima neko problema sa fancy widgetom ovih dana?Prvo nije hteo da osvezi i promeni ikonicu za vreme(pokazivao non stop kisu),a sada posle reinstalacije kaze da ni lokacija ne moze da bude potvrdjena..U podesavanjima podeseno da ne koristi gps vec "geolocation",a kao provajder google..

Da li neko od vas zna koji plejer ima onako graficki ekvilajzer koji ide u ritmu pesme, zaista ne znam da objasnim bas najsjajnije, ali to je kao kad pustite winamp pa vam skacu one linije ispod vremena pesme?

MIUI music player ima to sto trazis (nema ga na marketu al' ima na google-u)

Ima li on lock screen widget?
treba mi neki plejer (osim poweramp-a) koji ima to, moze da pregleda po folderima muziku, i da je sortira po datumu dodavanja (poweramp mi baguje kod ovog poslednjeg, zato bih ga menjao)...

Nazad
Vrh Dno