Šta je novo?

Need For Speed: The Run

ja skinuo od 9 ali nema leka nisam vi gledao dal im i to sam skinuo neku budzevinu pitaj boga dal ce da radi al aj cekam lek
Ako The run izda skinuo sam i U2 realistic mod :D

Ako juris realistic modove, The Run ce sigurno da izda, no doubt. :)

Ja sam uspeo da skinem celu verziju sa epidemz-a, ali ne mogu da krenem sa instalacijom zbog Release Date Check..

jap to nije instalacija vec izvrsni. na zalost mislim da ce ovakav limited edition i biti jedini (bez ISO-a event ako neko ne nabudzi nesto i ne podeli igru za 2 dvd-a pa napravi instalacijicu divlju. Ovako kao clonedvd tesko da ce izaci LE.

Poslednja izmena:
jel sam ja ili grafika izgleda stepenciasto?
image-A88B_4EC03203.jpg

jel moze da se promeni datum na kompu ako ne proverava preko neta? :)

za high je ovo opako razocarenje igra mi deluje krs za sada. videcemo kasnije kako ce se pokazati... FPS zakucan na 30 makar kod mene i ne ide preko ama ni u jednom delu ugre.

Dalje Igra je katastrofa udarim auto sastrane auto se krivi od pozadi ima toliko nebuloznih stvari da je to nenormalno ... Ne znam dal je moguce da igra na HIGH losije izgleda od NFS MW.... odvratno uradjena igra.

Prilozi

• 1.png
    1.png
    419.1 KB · Pregleda: 95
  • 3.png
    3.png
    458.7 KB · Pregleda: 100
Poslednja izmena:
Ovo me podseca na problema kao kod MW3 kada je narodna verzija izasla, mozda je isti problem.

Evo presao sam SA NY misiju sada se trkam na nekim livadama kontrole su HORROR na A ubrzanje rikverc i kocnica ptiaj boga moracu da izadjem na main menu da bih video kontrole u toku trke nema sanse... I da zakucan na 30 fps na low graficki izgleda ISTO....

Edit: A pitali smo se sto nema DEMO-a na PC :-D ahahahhahah igra je OK ali graficki tezak fail cak ima i iznenadni FPS down iz nn razloga :-D

Poslednja izmena:
Sve se nadam da je problem do leka,ali ako nije onda ne znam sta da kazem!Kontrole se mogu menjati,a kao i da nemogu,igra namesta kako ona hoce!U prvoj trci ne moram ni davati gas,ubrzava sama!Grafiku necu ni da komentarisem,a ostecenja su jos gora,da nije smesno,bilo bi zalosno!Mozda ovo i nije Frostbite 2 engine,ko zna sta smo mi skinuli!

Poslednja izmena:
Sve se nadam da je problem do leka,ali ako nije onda ne znam sta da kazem!Kontrole se mogu menjati,a kao i da nemogu,igra namesta kako ona hoce!U prvoj trci ne moram ni davati gas,ubrzava sama!Grafiku necu ni da komentarisem,a ostecenja su jos gora,da nije smesno,bilo bi zalosno!Mozda ovo i nije Frostbite 2 engine,ko zna sta smo mi skinuli!

ko zna sta je ovo znaci opako razocarenje igra ali bez zez vidi mu main menu i kola u njemu obrati paznju na felne vecina su 2d :-DDD

Vidim,ali bolje da ne vidim!Mozda je kao sto ja napomenuo @mirza82 isti problem kao i sa MW3!Jedino sto zaista vredi su one dve tigrice sto glume tu nesto!Kako izgledaju...nije mi dobro!

Poslednja izmena:
Vidim,ali bolje da ne vidim!Mozda je kao sto ja napomenuo @mirza82 isti problem kao i sa MW3!Jedino sto zaista vredi su one dve tigrice sto glume tu nesto!Kako izgledaju...nije mi dobro!

Ma bre meni smrdi da je to to... Jer brate Demo nije izasao iz samo jednog razloga... kada bi ovo video neko (potencijalni kupac) nikada ne bi kupio ovo snje :-DDD Igra i misije su ok trkas se pretices ove pacenike igra je napucana adrenalinom ali dz kada mi gore izgleda od MW-a

Jel moze neko da okaci neki veliki screenshot iz igre sa grafikom napucanom na max? Inace, rekoh ja da blackbox radi ocajne portove, no ajde mozda bude i do leka. A da, tih portovanih 30fps-a su i poznati za njih jos od pro streeta...

Jel moze neko da okaci neki veliki screenshot iz igre sa grafikom napucanom na max? Inace, rekoh ja da blackbox radi ocajne portove, no ajde mozda bude i do leka. A da, tih portovanih 30fps-a su i poznati za njih jos od pro streeta...
+1 ajmo neke skrinove :D

Zakljucano na 30 frejmova, a u opcijama postoji opcija v-sync? :)

Izvolte slicice na Ultra...ne pada ispod 30. :)

Usput, totalna arkada, ali meni je zanimljiva, jer je svaka sledeca misija drugacija, a i tu je i kakva takva prica sa quick time zafrkancijama. Igra place za AA koji ne postoji u opcijama, a gas / kocnica mogu da se vezu za svaki taster osim za strelice na tastaturi. :(

edit: U pokretu izgleda prilicno bolje, ali ipak losije od BF3. One cut-scene u endzinu izgledaju odlicno...skoro pa kao BF3. :)

Prilozi

• Need For Speed The Run 2011-11-14 22-15-00-10.jpg
    Need For Speed The Run 2011-11-14 22-15-00-10.jpg
    279.7 KB · Pregleda: 162
  • Need For Speed The Run 2011-11-14 22-09-56-02.jpg
    Need For Speed The Run 2011-11-14 22-09-56-02.jpg
    234.9 KB · Pregleda: 146
  • Need For Speed The Run 2011-11-14 22-02-47-57.jpg
    Need For Speed The Run 2011-11-14 22-02-47-57.jpg
    138.5 KB · Pregleda: 120
  • Need For Speed The Run 2011-11-14 21-59-42-04.jpg
    Need For Speed The Run 2011-11-14 21-59-42-04.jpg
    152.4 KB · Pregleda: 127
Poslednja izmena:

Upalio fraps i izbacio onu gresku koju sam malo pre postavio :-DDD snimicu i video ako mi ne zabode igra :-DDDD

jeli to mozes da napises na tabilcama sta zelis?

Zakljucano na 30 frejmova, a u opcijama postoji opcija v-sync? :)

Izvolte slicice na Ultra...ne pada ispod 30. :)

Usput, totalna arkada, ali meni je zanimljiva, jer je svaka sledeca misija drugacija, a i tu je i kakva takva prica sa quick time zafrkancijama. Igra place za AA koji ne postoji u opcijama, a gas / kocnica mogu da se vezu za svaki taster osim za strelice na tastaturi. :(

I cemu onda frostbite 2 kad cak nema ni aa :wall: :lupko:

Jel moze neko da objasni kako se kace screen-ovi?Jedino ako nesto nije komplikovano!:)Pogresno sam formulisao pitanje tj. sa kojim programom se najlakse radi?

Poslednja izmena:
@Jovy

Jel si probao fxaa? A za kocnicu i gas resenje je gamepad i x360ce verovatno. :)

Poslednja izmena:
Osecaj brzine 0 i fizika je ista kao i u HP
O dal cu ikad vise igrati NFS
Shift ne racunam

Nazad
Vrh Dno