Ja sam uspeo da skinem celu verziju sa epidemz-a, ali ne mogu da krenem sa instalacijom zbog Release Date Check..
Ako juris realistic modove, The Run ce sigurno da izda, no doubt.![]()
jel sam ja ili grafika izgleda stepenciasto?![]()
igra je odlicna
Sve se nadam da je problem do leka,ali ako nije onda ne znam sta da kazem!Kontrole se mogu menjati,a kao i da nemogu,igra namesta kako ona hoce!U prvoj trci ne moram ni davati gas,ubrzava sama!Grafiku necu ni da komentarisem,a ostecenja su jos gora,da nije smesno,bilo bi zalosno!Mozda ovo i nije Frostbite 2 engine,ko zna sta smo mi skinuli!
Vidim,ali bolje da ne vidim!Mozda je kao sto ja napomenuo @mirza82 isti problem kao i sa MW3!Jedino sto zaista vredi su one dve tigrice sto glume tu nesto!Kako izgledaju...nije mi dobro!
+1 ajmo neke skrinoveJel moze neko da okaci neki veliki screenshot iz igre sa grafikom napucanom na max? Inace, rekoh ja da blackbox radi ocajne portove, no ajde mozda bude i do leka. A da, tih portovanih 30fps-a su i poznati za njih jos od pro streeta...
Jel moze neko da okaci neki veliki screenshot iz igre sa grafikom napucanom na max? Inace, rekoh ja da blackbox radi ocajne portove, no ajde mozda bude i do leka. A da, tih portovanih 30fps-a su i poznati za njih jos od pro streeta...
Zakljucano na 30 frejmova, a u opcijama postoji opcija v-sync?
Izvolte slicice na Ultra...ne pada ispod 30.
Usput, totalna arkada, ali meni je zanimljiva, jer je svaka sledeca misija drugacija, a i tu je i kakva takva prica sa quick time zafrkancijama. Igra place za AA koji ne postoji u opcijama, a gas / kocnica mogu da se vezu za svaki taster osim za strelice na tastaturi.![]()
@Jovy
Jel si probao fxaa? A za kocnicu i gas resenje je gamepad i x360ce verovatno.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari