Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Koji su naši najbolji trackeri. Član sam Crne Berze i Yuwe. Ima li nekih boljih ili sličnog kvaliteta?

Mozda TS

Kako ja znam, za par dana ce imati novi dizajn, koji ce biti mnogo lepsi i preglediniji, kao i scene bota, tako da ce imati brzi pretime od svih balkanskih trackera.Takodje su i no ratio...

Potrebna mi je pozivnica za http://torrents.czteam.ro pa ako neko ima neka me kontaktira na pm.Mogu da prilozim ratio sa drugih torenata.

Seizmos @ Posalji mi najbolje direct linkove, sto imas za CHD.Hocu da ih vidim, da te malo bolje upoznam, pa da se dogovorimo za CHD :)

Ima li neko pozivnicu za neki dobar e-learning tracker? Najviše mi trebaju pdf knjige iz elektrotehnike i neki naučni radovi, studije... Znam da postoje one akademske biblioteke, ali tu nemam pristup, a našao sam dosta stvari tamo. Mora da to postoji negde ripovano. Ne znam gde bih to mogao da nadjem.

ima li neko invite za torrentsnatch.org?

Dajem :
3x SCC
2x TL

Uslov: vise od 50 postova na forumu kao i dokazi na pm da ste OK torrentas.

Jel ima neko ideju zasto su me banovali sa Bit HDTV-a? Na svakom trakeru sam uzoran, imam na svakom ratio preko 2-3 i stalno seedujem nesto, kao sto sam i na bit hdtv-u. Danas da se ulogujem, kaze da mi je nalog banovan. :(

Nabukodonosor dobio SCC. Nadam se da ce i ovde biti uzoran :)

Puska dobio SCC. Ostala jos jedna, ko pre devojci, njegova devojka.

Da li moze neko da mi posalje pozivnicu gde imaju igre za Xbox360?

Poslednja izmena:
Imam pozivnicu za IP Torrents,ima igara za Xbox 360,posalji mail.

Jel vam radi TL ?

Ni meni.

Evo sad mi proradio. Ko zna zasto nije hteo.

Poklanjam sledece pozivnice

SCC x2
TL x2
HD-t x2
IPT x3
HDME x10
Bit-HDTV x5

Gordan84 dobio scc, diyabolic tl.

Pozz drustvo,

ima li ko ideju zašto vec 5-6 dana ne radi CzTeam?

Da li neko moze da da mi posalje pozivnicu za torrent leech i za neki torrent gde ima novi domaci filmovi?
Imam da posaljem jednu pozivnicu za demonoid.me.

iboki ako nisi vec dobio posalji mi email, poslacu ti ja pozivnicu za TL

Vrh Dno