Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Koji su naši najbolji trackeri. Član sam Crne Berze i Yuwe. Ima li nekih boljih ili sličnog kvaliteta?

Mozda TS

Kako ja znam, za par dana ce imati novi dizajn, koji ce biti mnogo lepsi i preglediniji, kao i scene bota, tako da ce imati brzi pretime od svih balkanskih trackera.Takodje su i no ratio...

Potrebna mi je pozivnica za http://torrents.czteam.ro pa ako neko ima neka me kontaktira na pm.Mogu da prilozim ratio sa drugih torenata.

Seizmos @ Posalji mi najbolje direct linkove, sto imas za CHD.Hocu da ih vidim, da te malo bolje upoznam, pa da se dogovorimo za CHD :)

Ima li neko pozivnicu za neki dobar e-learning tracker? Najviše mi trebaju pdf knjige iz elektrotehnike i neki naučni radovi, studije... Znam da postoje one akademske biblioteke, ali tu nemam pristup, a našao sam dosta stvari tamo. Mora da to postoji negde ripovano. Ne znam gde bih to mogao da nadjem.

ima li neko invite za torrentsnatch.org?

Dajem :
3x SCC
2x TL

Uslov: vise od 50 postova na forumu kao i dokazi na pm da ste OK torrentas.

Jel ima neko ideju zasto su me banovali sa Bit HDTV-a? Na svakom trakeru sam uzoran, imam na svakom ratio preko 2-3 i stalno seedujem nesto, kao sto sam i na bit hdtv-u. Danas da se ulogujem, kaze da mi je nalog banovan. :(

Nabukodonosor dobio SCC. Nadam se da ce i ovde biti uzoran :)

Puska dobio SCC. Ostala jos jedna, ko pre devojci, njegova devojka.

Da li moze neko da mi posalje pozivnicu gde imaju igre za Xbox360?

Poslednja izmena:
Imam pozivnicu za IP Torrents,ima igara za Xbox 360,posalji mail.

Jel vam radi TL ?

Ni meni.

Evo sad mi proradio. Ko zna zasto nije hteo.

Poklanjam sledece pozivnice

SCC x2
TL x2
HD-t x2
IPT x3
HDME x10
Bit-HDTV x5

Gordan84 dobio scc, diyabolic tl.

Pozz drustvo,

ima li ko ideju zašto vec 5-6 dana ne radi CzTeam?

Da li neko moze da da mi posalje pozivnicu za torrent leech i za neki torrent gde ima novi domaci filmovi?
Imam da posaljem jednu pozivnicu za demonoid.me.

iboki ako nisi vec dobio posalji mi email, poslacu ti ja pozivnicu za TL

Nazad
Vrh Dno