Kako to trebalo bi ??? Pa valjda se zna cenovnik a to je za pun mesec koriscenja za one koji su potpisali akciju sa PDV-om :
1536/256 Kbps 650 din
4096/512 Kbps 925 din
6144/1024 Kbps 1.075 din
8192/1024 Kbps 1.225 din
16384/1024 Kbps 1.400 din
I cene su sa pdv-om.Tako da ti vidi svoju racunicu,koliko si dana koristio i koliki ti je racun.
Ja sam dobio juce prvi, sreo postara muci se da nadje gde da ubaci racun jer nije bilo broja stana vec samo br. ulaza. Pozovem tehnicku podrsku oni isprave tj. dodaju br. stana i sve cool. Racun mi tacno 1400 konektovao sam se 30.09.
Samo jos ovi iz Telekoma da mi ne posalju cestitku.
Nisam se zeznuo sto sam kupio svoj modem jer me jos uvek nisu zvali iz PTTa da podignem njihov.
Dodatak na prethodni post:
Da li mogu u podesavanju modema samostalno da promenim Data Path iz Fast u Interleaved ??? Da dobijem malo stabilniji internet.
Ma jeste mi odgovaralo malo da odmorim od interneta. Nego što sam već četiri dana bez interneta a Battlefield 3 počeo odavno, ima da budem u zaostatku.
Enesu ajd sad da te vidimDa li znas odgovor na ovo pitanje tj. moju pretpostavku
Dok sam koristio Mozillu ima sam problema sa konekcijom,od kada koristim Google Chrome nemam prekida i sve je ok.Da li je moguce da je i to bio problem ????
A za menjanje Data Path sam se pogresno izrazio,hteo sam da pitam da li postoji opcija u modemu da prebacim i gde bi mogla otprilike ona da se nalazi.
Meni ipak stigla cestitka i od Telekoma na 0,00 din. :d Svasta.
Pa, rekao sam ti da ti nece obracunati.. Ti si sa njima raskrstio, i nema vise racuna od njih....![]()
meni je stigao zanimljiv pokušaj telekoma da dva dana ugovora(ugovor do 2.10) pokušaju da naplate 550 dinara, bio sam na studentskom paketu, iako sam ranije vratio opremu još oko 25 i prešao na ptt oni su poslali uplatnicu, zvao sam call centar i rekli su mi da se žalim u poslovnici jer oni kao od prvog novembra više ne mogu da šalju žalbe u ime korisnika verovatno u nadi da ljudi neće da idu da se žale,lopovska posla
Kao sto vidis i dalje salju ali na 0 din. kad sam ga video u sanducetu uffff...
Mogao sam da prodjem i ko Laske, to je za ocekivati od njih.
Pre ce da ti iskljuce fiksni nego net.. A kad ti iskljuce fiksni, onda ne radi ni netKoliko računa mogu da ne platim a da mi ne isključe net?! U Telekomu je bilo 2 računa...
Pre ce da ti iskljuce fiksni nego net.. A kad ti iskljuce fiksni, onda ne radi ni netA ako si bas resio da placas fiksni a da namerno ne placas net, verujem da ce bar 2-3 meseca raditi.
Ja sam ih upravo zvao i sutra ce mi isporuciti modem. Kaze mi fina gospodja iz ptt-a da svi koji zele mogu da cekaju jos malo wireless rutere (naravno za dz), ali meni je i TD-8817 ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari