For the past 24 hours the hugely popular MegaUpload file-hosting service has been rendered inaccessible across many countries around the world. With the United States government ‘Cyber Monday’ domain seizures fresh in everyone’s mind, fingerpointing has been directed at the U.S. authorities. The problems, however, seem to be rooted with the site’s domain registrar since they appear to have ‘seized’ MegaUpload’s DNS records following a dispute.
Update 30th Nov: MegaUpload inform us that there was indeed a nameserver issue affecting the site but there is nothing to worry about and everything is back to normal.
In rare cases it might take a while for every DNS server around the world to be updated (rarely up to 48 hours) but normal service should have already been resumed.
Vidite datum, potpisan ugovor kod Ptt-a 27.-og septembra, još nisam dobio ni modem ni ruter.
E sad inside pitanje, imam neku vezu negde, pored parice šta još mogu da tražim da menjaju da bih imao 16Mb? Komšija na 10 metara od mene ima 16, ja 8, i što je najgore kasnije su mi uveli fiksni ali šta ćeš, lepa nam država.
P.S ZAOBIĐITE me sa pitanjima šta će ti 16, dovoljno ti 4 itd, pošto svako kad me čuje bude nezadovoljan si i tako dalje..............
evo da se javim znači ni parica ne mora da se menja samo da čačkam mečku da promeni podešavanja na DSLAM Srbija
P.S Napokon dobio modem i to nakon što sam ih lepo zamolio![]()
Koji si modem dobio?
I da su ti menjali paricu, nece ti doci do kuce, i zameniti kablice do uticniceSamo bi je prevezali u PTT ormaricu i centrali. Samo ne razumem - jesu li ti sredili paricu ili ne? Po ovome sto modem pokazuje, verujem da bi mogao da izvuces nesto vise....
Jos mi nije stigao rn za prethodni mesec a rok za placanje je 16-ti, kada isklucuju net ako se ne plati? Da li mogu da prepisem sve sa prethodnog rn. racun i poziv na br. ili se nesto menja pa da uplatim na opstu uplatnicu?
Obično je za to kriva pošta.
Kaze se obićno su krivi ONI sami.Pošto koristimo i plaćamo Poštin internet.Nema trečeg lica u poslovanju,ima samo korisnik i Pošta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari