Šta je novo?

Need For Speed: The Run

Pa mesto u nfs, lepo rece Sh0m1 :D:D:D

Ta sprdnja na stranu - bre, pricas kao da je NFS nekakva über simulacija voznje, nekakav Gran Turismo ili sta vec ne... i kao da nismo godinama iz zezanja zabacivali dupeta oduzimanjem gasa/dizanjem rucne, te pravili te iste kilometarske driftove...

Posle toliko gejming prozivki na racun Beja, konacno i on da se pojavi u igrama. :D

Pa mesto u nfs, lepo rece Sh0m1 :D:D:D

Ta sprdnja na stranu - bre, pricas kao da je NFS nekakva über simulacija voznje, nekakav Gran Turismo ili sta vec ne... i kao da nismo godinama iz zezanja zabacivali dupeta oduzimanjem gasa/dizanjem rucne, te pravili te iste kilometarske driftove...
Nisam mislio u tom smislu, ali onakav drift nema ni u jednoj drugoj igrici osim outrun, pa ne mora da bude ni u NFS. Uopste mi se ne svidja onako, izgleda kao non stop drift trke iz underground 2. Retardirano je mnogo.
A drugo NFS jeste igrica u kojoj se ulazi sa 200 u krivinu ali da ne zaboravimo da su te krivine bile siroke sa po 8 trake na auto putu! Putevi u most wanted su mnogoo siroki pa je zato bilo lako sa velikom brzinom da se ulazi u krivinu, a ne zato sto kola imaju samo previse lako skretanje. A i tamo gde su bile ostrije krivine opet bi se tu nasla trava da preseces i izgubi se ostrina krivine :)
I ne znam gde si igrao ti te "kilometarske driftove" i dizao rucnu jer u underground 1,2 i mw nije ni morala da se koristi rucna, nije morala ni obicna kocnica. Samo se oduzme gasi i lepo se uleti u siroku krivinu sa max brzinom :) Ja sam skoro presao ponovo most wanted nisam ni jednom zakocio a kamoli driftovao rucnom :) Mozda ti pricas za NFS 1-6 koji sam igrao pre 10 godine ali toga se ne secam

Poslednja izmena:
Evo sad sam bas ponovo probao da igram NFS HP i na njega je nemoguce da se skrece normalno u krivinu, ni da se zakoci ne vredi kola MNOGO TESKO skrecu, a ako uradis drift ima da klizi kao po staklu i jedino je tako predvidjeno skretanje. CAR ocigledno nije probao OUTRUN 2006 pa me ne razume! U toj igri nije postojalo normalno skretanje samo drift drift drift! Jel je previse da se trazi da ima mogucnost i normalnog skretanja?? Na primer u HP ima blaga polukruzna krivina cak i nije krivina vise je prav put i sad ni u tu krivinu ne mozes da odrzis pravac cak i tada mora da se izdriftuje pa *** sto je mnogo mnogo je! Lakse si mogao da skreces u Pro Street nego u ovo. U simulacijama lakse moze da se skrece nego u ovoj cudnoj arkadi!

Poslednja izmena:
Igrao sam danas ponovo NFS HP i kad malo bolje pogledam gameplay iz The Run sve mi vise izgleda na isto sr_anje. Daj boze da gresim! Ali najveca slicnost je sto mi se nekako cini da automobili pri svakoj brzini izgledaju isto, tj. ne oseca se nekako ta brzina osim kad se da nitro.

Poslednja izmena:
Ljudi, ovaj lik je nevidjeno smorio thread. ja upao da procitam nesto o igri, kad ono veze s vezom nema. Nemojte da mu replicirate jer nece biti kraja. Ovaj je jedan od onih koji svoj mediokritetski ukus brani do kraja, a verovatno i posle. Hajde malo o igri, ako nema nista da se kaze o igri onda nikom nista. Nije postovanje pitanje zivota i smrti. Nemam nameru nikoga da vredjam i ako se neko nasao uvredjen u napred se izvinjavam. Samo malo da se spusti lopta na zemlju, nista vise.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

koji je poslednji NFS uradjen u fast and furious fazonu ? Ovi shift i slicno me smaraju :)

U pitanju je Clone i nije bas puno velika samo 17,2 GB!:D

Jeste LE,ali nema jos odakle normalno da se kupi,ima i EN language!

Jeste LE,ali nema jos odakle normalno da se kupi!

Ako nabasas negde na Rs ove linkove sibni mi na pp :) jao 18 gb opet smor i skidanje nocu :-DDDD valjda ce vredeti ... mene je HP totalno razocarao. da se dvoumim dal da brisem instalaciju...

Nadjoh od "3DMGAME" nema leka kineski serveri. Dw kazu da je spor

Poslednja izmena:
U stpd fcks! :D Pay 10 bucks for newshosting and relax for once in your sorry lives!

A sta je sa deset evra za seedbox i mnogo duzim uzivanjem u trackerima nego sto ces na newzu? :D

i 9gb je LE samo kompresovano, tako da je svejedno koju skidas. citiram:

Looks like all versions are same
Just compressed!
17GB = 14GB = 9GB version.
SO will add only 9GB version and REPACK [already started working on it] when ready.

Cheers!

^
Ne postoji nikakav demo za PC!To je neko postavio ko nema pametnija posla,a unutra Madonin spot!:D

^
Ne postoji nikakav demo za PC!To je neko postavio ko nema pametnija posla,a unutra Madonin spot!:D

moguce ja nisam ni skidao to. Ako neko ima DW sa onog ruskog sajta ( i dalje u partovima ) ako moze da mi reuploaduje od 21 do 26 dakle samo tih 6 partova mi je ostalo :-( i ja budala nisam ostavio preko noci da mi se skida :-(

moguce ja nisam ni skidao to. Ako neko ima DW sa onog ruskog sajta ( i dalje u partovima ) ako moze da mi reuploaduje od 21 do 26 dakle samo tih 6 partova mi je ostalo :-( i ja budala nisam ostavio preko noci da mi se skida :-(

Imas p.p

imate po poznatijim warez forumima da skinete nfs ali jos nema kreka...ja skidam epidemz verziju oko 18gb...skinuto do sada 15/26 partova :D

Vrh Dno