Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

Lazo, možeš. Moj otac ima 2 ugovora, jedan on koristi jedan keva. On uzeo fon, a kevin stavili na popust.

mt:s poboljšao ponudu telefona
webshop

Videh danas Galaxy S II u ponudi u poslovnici u Pancevu. Ne secam se tacno cene ali odprilike za najjeftiniji paket je oko 60k a neki paket bel 4000 (drugar i ja trazili ovaj paket ali ga nismo nasli tako da ko zna sta sam video :D ) telefon kosta 7200 rsd.

Poslednja izmena:
Ima li neko mozda informaciju hoce li mts imati u ponudi opet LG 2x P990? Istice mi ugovor uskoro pa da znam gde i kod koga da idem :)

Uzmi 50% popusta na pretplatu u trajanju ugovorne obaveze a telefon kupi posebno.

Ja sam iznenadjen koliko mts ima ocajnu ponudu telefona. Od htc-a samo cha cha, uzas. A lepo su imali desire s i to je bilo 5 dana ja mislim, i sad opet nema nista.

Lelekom je "drzavna" firma, moraju da se iskoriste da bi se rasprodali beskorisni telefoni koji su uvezeni :) Sta mislite zasto su davali dzaba one slj. telefone uz ugovore ;)

Galaxy S2 i 9100 u ponudi u mts-u jos nisam video ,ako neko ima neku informaciju ... Pozdrav !

A kada ce opet biti nezna se , slao e-mail , zvao nemaju pojma . Pozdrav !

Ne sumnjam Care u tvoju informaciju sto i linkj potvrdjuje ali kada ce opet dobiti pojma nemaju . Drzavna firma mora tender da se raspise o novoj kupovini pa onda ...... tako da cekamo jos malo .. Pozdrav !

Zar nije malo skup taj fon u mts-u ( da ga ima)? 50k dinara za neki za mene pristojan paket + ugovor na 2 godine. Preterase ga bre :( Za te pare mozes da kupis fon bez ugovorne obaveze zar ne?

Zar nije malo skup taj fon u mts-u ( da ga ima)? 50k dinara za neki za mene pristojan paket + ugovor na 2 godine. Preterase ga bre :( Za te pare mozes da kupis fon bez ugovorne obaveze zar ne?

Možeš da kupiš nov i da ti ostanu pare ali bez fiskalnog računa i sa diskutabilnom garancijom. Da je skupo, jeste.

Mozes da kupis nov i da ti ostanu pare sa fiskalnim racunom i Telenor garancijom. Ja tako i uradio :)

Do kada je taj popust 50% na ugovor bez telefona? Gde to može da se pročita?

Rekoh drzavna firma treba tender pa sta im uvale a izgleda da im skoro nece nista uvaliti . Pozdrav !

Šta ko može da im uvali, ako oni kažu TELEKOM kupuje 5000 komada Samsmung Galaxy S2 ... sigurno neće d anapišu: kupujemo neke telefone, pa šta imate vi ponudite .....

Uvaljivanje je bilo vise figurativno ali nisi shvatio , poenta je da nemaju bas neku ozbiljniju ponudu ali bice a kada - nezna se . Pozdrav !

Sinoć su osvežili ponudu, ali ono što imaju je bruka i sramota. Definitivno za mesec i po prelazim na Telenor.
Kada sam video ponudu imao sam osećaj kao kad mi neko pljune u lice. Ruganje zdravom razumu.
Modeli stari po dve do tri godine. Užas.

Poslednja izmena:
Ne kapiram bash.. ti po telefonu biras operatera? Biras operatera po ceni i uslugama, a telefon mozes mnogo jeftinije da kupis u obicnoj radnji.
Jedini izuzetak su oni koji inace vec trose po 2-3000 mesecno pa onda telefon mogu da dobiju maltene dzabe ako potpisu ugovor.

A koji telefoni tebe interesuju.
Evo, recimo, sta fali ovim telefonima:
LG Optimus 2x P990
Nokia E7 00
Samsung i9000 Galaxy S
Sony Ericsson Xperia™ arc?

Nazad
Vrh Dno