Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

Vidim dugo niko nije dodavao nove telefone u ponudi telekoma...Vreme je za novi i odlicni Huawei U8500
http://www.mts.telekom.rs/index.php/huawei-u8500.html

Samo pravi poznavaoci ce znati koliko je ovaj telefon odlican!

Ovo i mene zanima. Ja sam se isto zainteresovao za u8500...deluje kao ok kombinacija s obzirom da moze da se uzme za 1din uz neki manji paket.
Ne znam samo kako svira u odnosu na Nokiu 5800, to mi je u sustini najbitniji detalj. Jel ga neko mozda pipkao, probao...?

Sta ti znaci kako svira?
Jesam probao sam,telefon je odlican..ti mi samo reci sta te konkretno zanima :)

Kakav je zvuk tj mp3 plejer (naravno to je prilicno subjektivno)? Glasnoca, kvalitet zvuka u odnosu na 5800...probao sam HTC Wildfire i koliko mi se cini svira isto ili bar slicno kao 5800. Ovo ostalo mi je manje vise nebitno, slican je po specifikacijama kao 5800.
Kakav ima izlaz za slusalice? 3.5mm? Nasao sam razlicite informacije, kao i za radio. Jel ga ima?

Ma jel moguce da je mts toliko bedan sto se ponude telefona tice naspram drugih operatera?! ZNaci danas odem da kao produzim ugovor,udjem u poslovnicu u Novom Sadu..u ponudi 4 telefona,2 blackberya,neka budjava nokia i budjavi neki samsung. Pa wtf,sto se skupljih modela tice,kao narucite iz beograda,al onda nema placanja na rate,nego telefon platis odma... Znaci ako oces da uzmes "dobar" telefon,zaobidji MTS u sirokom luku..

a ti prenesi broj kod drugog provajdera i uzmi telefon koji zelis...

E sad pitanje,ako prenesem broj kod drugog provajdera,dal isto moram imati otvoren tekuci racun? Posto npr,telenor,uslov za uzimanje telefona kod njih je da imam otvoren tekuci racun minimum 3 meseca..A to nemam jel..

Znam da u VIPu ne traže "kreditnu spospobnost", ali da bi uzeo telefon moraš da ga platiš odmah (ne može na 6 rata) + 3 pretplate unapred, koje ti se narednih 6 meseci računaju kao pola plaćene pretplate. Sestra je htela da uzme WildFire S, trebalo je da plati 13.000 + 3x~1.000...

Mts ima telefone,al moras poruciti preko njihovog express ,web shopa ili kako vec,i onda nema uzimanja telefona na rate,nego moras da ga platis odma celog kad ti ga isporuce.. U principu time nista uradio nisi,al ajd..

hoce li mts dobijati xperia min pro novu verziju, da zameni ovaj stari x10 mini pro

Znam da u VIPu ne traže "kreditnu spospobnost", ali da bi uzeo telefon moraš da ga platiš odmah (ne može na 6 rata) + 3 pretplate unapred, koje ti se narednih 6 meseci računaju kao pola plaćene pretplate. Sestra je htela da uzme WildFire S, trebalo je da plati 13.000 + 3x~1.000...

Kako ne može na 6 rata kada na sajtu piše da može na 6 rata do max 30000. Meni nisu tražili 3 pretplate unapred.

edit. Vidim da se govori o onima koji nisu zaposleni.

Poslednja izmena:
Te rate kod VIPa, 6 komada, to ide preko cekova gradjana...

Stiglo dosta novih modela, videh danas na TV-u reklamu za Xperia Mini, pa pogledao sajt i pricao s drugom koji radi u MTS-u u obezbedjenju:

Od premium modela SGS II, Arc, Desire S, a od standardnijih pomenuta Xperia Mini, Cha cha, i kao sto marketman najavi jos davno - cujem da i Ace dolazi do kraja meseca. Moram priznati da je sad ponuda MTS-a napokon nesto konkurentnija, iako jos iza VIP-ove i Lelenorove... :)

Uzeh danas Xperia Mini za dinar.:p Paket mix 1250 ali ste u obavezi da uzmete i 3g uslugu oko 100 i nesto dinara/mesec. Sve u svemu, me happy!!! :D

XPERIA MINI - kako pogadjas slova na tako malom ekranu

Naravno, evo cak i na tv-u ide reklama.
Moja zena ima Nokiju c5-03 i razlika u touch-screen-u je velika. Dosta bolje odradjeno na SE.:smoke:

Dal zna neko dal postoji mogucnost da prije isteka ugovorne obaveze promjenom tarife na vecu mozes da uzmes telefon?Naime u martu ove godine sam potpisao ugovor na dvije godine i uzeo telefon,medjutim neki dan sam imao "manju" nezgodu,tj upao u Dunav sa tim telefonom(nemojte da se smijete,bar ne mnogo-bio sam "malo" pod gasom) i isti je otkazao.Kad sam ga odnio na servis odmah su skontali da je fon pokvasen jer ima ispod baterije neki bijeli papiric koji u dodiru sa vodom pocrveni.Pih,a ja se nadao da cu mozda da ih prevarim da ga poprave pod garancijom.Seviser mi rece da je vjerovatno otisla ploca i da ce mnogo da me izadje,tj da je neisplativo.E sad ja sam kontao da predjem na jaci tarifni paket(mix1250->mixnetL) i da uzmem drugi fon.Dal je to moguce,mada pretpostavljam da i nije?

Postoji ta mogucnost. Ali bi u tom slucaju morao da platis sve pretplate koje nisi platio do isteka ugovorne obaveze, tj sve pretplate do marta 2013 godine.

Moraš da platiš penale za raskidanje ugovora tj preostale pretplate, što se naravno ne isplati.

Ja imam drugo pitanje. Da li korisnik koji već ima ugovor može da napravi još jedan sa novim brojem i da dobije popust 50% na pretplatu?

Mozes imati X ugovora sa razlicitim brojevima.

Mislim da je MTS ogranicavao na max 3 ugovora po pretplatniku.

Sada je na radniku da proceni hoce li vam dati jos jedan ugovor ili ne.

Nazad
Vrh Dno