Šta je novo?

[MTS] Pljusak Telefona

Drug koji je meni uzeo galaxy s je bukvalno ovim rečima rekao: dajte mi neki telefon za džabe ili ću da pređem na neku drugu mrežu. I oni mu dali galaxy s.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

A sto ne napises i koliki su racuni u proseku tom tvom drugaru,cisto da ne lozis ljude da to bas tako prolazi ;-) ...naravno,ako gledamo da se postupa prema korisnicima kao prema obicnim smrtnicima ;-) .....da sam se ja s mojin racunima pojavio i rekao to isto,rekli bi mi "nema problema,za dinar kod nas imate X8 ili GT540 ,galaxy S ide za dinar u 9.segmentaciji,a vi ste u 6.oj ..." uzmi ili ostavi...i u sebi bi rekli "zabole nas ako i raskines ugovor"...toliko o tome.

Pisao sam već u ovoj temi, oko 7-8 hiljada je trošio. I tih 4200 je dosta, to bi trebalo da je 9. segment.

totalni offtopic: veoma se svaki put iznerviram kad procitam naziv ove teme.... kakav crni pljusak telefona xD

to bilo,proslo, nikad vise, i takvih telefona kakve ima konkurencija,isto tesko da ce biti...
treba temu zatvoriti/preimneovati jer nezasluzeno daje reklamu mts-u, kao da je svaki dan pljusak telefona

Pa ostao je taj naziv od kampanje pod tim nazivom,ali kad to beshe? Prosle,predposle godine? :S: Ubacili su par androida pocetkom godine,neku nokiu i to je to... Od pljuska samo par kapi :d

Drug koji je meni uzeo galaxy s je bukvalno ovim rečima rekao: dajte mi neki telefon za džabe ili ću da pređem na neku drugu mrežu. I oni mu dali galaxy s

zasto braniti ovako indirektno raspali mts ? :)

pa sam si par strana napisao da se 2 racuna vode na tog lika i da je imao ekstremno visoke racune, nije ni cudo sto su mu dali galaxy s za 1 din.

Ne branim ih, daleko od toga, napisao sam to kao savet čoveku šta da uradi pre nego što potpiše bilo kakav ugovor, da okuša sreću na ovaj način :)

Galaxy S na taj nacin nece dobiti, to je sasvim izvesno :D:D:D
Taj tvoj, sa tolikim racunima, vala je zasluzio dve Galaksije da mu dadnu ;)

Sa druge strane, Vex je sve lepo objasnio... Galaxy S je u 9. segmentu, te ko ima potrosnju da do'vati isti - verovatno ce ga i dobiti ;)
Za ostale "smrtnike" - X8 ili GT540 :p

Sve je u prosecnoj potrosnji... u proteklih 6 meseci.

Poslednja izmena:
Kao sto je Car rekao..
MTS je definitivno najgori operater.. Uvek cu pominjati moj primer, pocetak/sredina decembra 2010. - imao sam veoma visoke racune u prethodnim mesecim, roaming me ubio jedan mesec, i gospodjica iz poslovnice mi je rekla da ne da ne mogu da dobijem galaxy s za dinar, ili x10, cak ni x10 mini, nego ne mogu NIJEDAN TELEFON da dobijem za dinar ! Trazio sam da mi ponovi to sto je rekla, i potvrdila je, kao gospodine trenutno su ukinute segmentacije, i u reorganizaciji smo :d, sacekajte februar i mozete da dobijete telefon za dinar.

Pravac vip pa telenor, gde sam i potpisao ugovor.

meni su nudili u martu, ali je bio ocaj ponuda, tj povoljnije bilo uzeti obican ugovor...

Da ne otvaram novu temu, pitao bih, pošto sam juče dobio za produženje ugovora SE X8(peti segment), da li je SE X8 "zaključan" odnosno kodiran na MTS mrežu. Ovo pitam iz razloga što sam taj telefon stavio u oglase na prodaju, i dosta zainteresovanih članova me pita da li je kodiran ili ne? A ja neću da proveravam stavljajući karticu drugog operatera, hoću da telefon bude bukvalno ne korišćen(nisam ni MTS-ovu karticu stavio, samo smo ga upalili da proverimo da li je ispravan i ugasili.

Otići ću sutra u poslovnicu da i njih pitam?

Poslednja izmena:
Mozda neki fabricki kod, eventualno, kao sto ima za ovoga moga Wave-ta... pa da te baci u neki servisni meni i tamo ti ispise "network lock" - on ili off.
Mada ti je, realno, najsigurnija varijanta sa karticom. Razumem to sto neces ma ni da otvaras telefon (cak mi se to jako dopada, moram da priznam... to je bas po mom ukusu, totalno netaknuto ;)), ali neces nista lose time napraviti, apsolutno - ako je kodiran na mt:s, samo ce ti zatraziti kod pri paljenju i to je to... znaces odmah da (li) je zakljucan. Nece cak ni butovati u OS, bice sve netaknuto.

A sto se poslovnice tice, batali rabotu odmah, cisto da ti kazem da ne gubis vreme - ima svejedno da ti kazu da je zakljucan, bio on ili ne.

Poslednja izmena od urednika:
Evo da javim da SE X8 nije kodiran:). Probana i Vip i Telenor kartica.

Moj x8 nije kodiran, stavio sam mu italijanski sim i radi... ja sam ga uzeo na 12x1000 din, nije moglo za din u tom momentu |( papci... a i ja sam papak kad nisam sacekao |(

Moj x8 nije kodiran, stavio sam mu italijanski sim i radi... ja sam ga uzeo na 12x1000 din, nije moglo za din u tom momentu |( papci... a i ja sam papak kad nisam sacekao |(

Sto se tiče tvog slučaja( i nauk za druge, koji bi se mogli naći u istoj situaciji), trebao si otići i u druge poslovnice da vidiš njihove ponude, i šta imaju na stanju? I meni je operater rekao, kad me je zvao da me pita o produžetku ugovora, da ima samo SE J108 Cedar, Huawei U8110 i neku Nokiu 2323 ili 2330(ne sećam se tačno), ali i rekao da se raspitam u Mts poslovnicama šta imaju na stanju? I imali su pored pomenutih telefona još: SE X8, SE J20i Hazel i LG GT540 Optimus. Trebao si biti strpliv, ne kaže se zabadava: "strpljen, spasen" ili "strpljenje je umetnost nadanja":)

Strpljenje je bilo kljuc... x8 u tom momentu je bio u ponudi, ali ne i u tabeli za segmentaciju... odnosno stigao im je telefon, a u tablei za segmentaciju su ostali stari telefoni..
dodatno zabavno, posto mi je potrosnja zbog roaminga bila velika, bio sam 6 segment, pa bi me naterali da povecam ili na mix1250 ili na mix net L... ni jedno od ta dva mi nije odgovaralo (uzeo sam mix net M, koji mi je super).

I ja sam uzeo(mada sam bio na MixNet L), odnosno su mi dozvolili da uzmem Mix Net M i još SE X8 za 1 dinar, mada su se oko tabele za segmentaciju malko poduže konsultovali sa centralom u Beogradu ili Somboru, pošto sam im otvoreno rekao da hoću što skupli telefon za 1 din i niži paket od onog što sam imao, ili ću da razmislim i o ponudama drugih operatera.

Galaxy S na taj nacin nece dobiti, to je sasvim izvesno :D:D:D
Taj tvoj, sa tolikim racunima, vala je zasluzio dve Galaksije da mu dadnu ;)

Sa druge strane, Vex je sve lepo objasnio... Galaxy S je u 9. segmentu, te ko ima potrosnju da do'vati isti - verovatno ce ga i dobiti ;)
Za ostale "smrtnike" - X8 ili GT540 :p

Sve je u prosecnoj potrosnji... u proteklih 6 meseci.

Onda mora da sam ja bezsmrtan! :d :p

I ja sam uzeo(mada sam bio na MixNet L), odnosno su mi dozvolili da uzmem Mix Net M i još SE X8 za 1 dinar, mada su se oko tabele za segmentaciju malko poduže konsultovali sa centralom u Beogradu ili Somboru, pošto sam im otvoreno rekao da hoću što skupli telefon za 1 din i niži paket od onog što sam imao, ili ću da razmislim i o ponudama drugih operatera.

sta da kazem... bio sam nestrpljiv i nisam imao zivaca da se petljam sa njima, a pogotovo ideja da im pretim mi nekako nije urodjena |) bio sam srecan sto su uopste ista krsteno od telefona imali i sto mi ga daju na 12 rata... mesec dana pre toga nista nisu imali

Jel ima neko iskustva sa ovom obaveznom 3G uslugom prilikom uzimanja telefona na ugovor? Jel moze to nekako da se odjavi ili ne? Gledam u ugovoru i nema nista o tome...

Sumnjam da možeš da izbegneš plaćanje tog dodatka. Jedini način je da ugovor potpišeš sa nekim mts partnerom, jer kod njih nije obavezan 3g dodatak. Handy, Alpha Copy i još neki.

Ljudi, a ajde neki savet na pitanje što sam postavio... Kako da se postavim ako se prave ludi?

Realno ako ti ne ponude lupis pesnicom o sto i kazes "Pa dokle da kuburim sa vama maj** vam ***** DOKLE ?" :D

Ili ce obezbedjenje da te izbaci ili ce da ti daju galaxy s za 1 din

trece nema

Idi u drugu poslovnicu, kažu ljudi da su ih iskulirali u jednoj poslovnici dok su dobili telefon u drugoj.

Ma u KGu ima samo jedna poslovnica :( (A ako mislite da je to lame, nemamo ni jedan jedini bioskop ni MCdonalds :d )...

Promeniš operatera ..... nemoj da pretiš osim ako nisi u mogućnosti da pretnje i ostvariš .....

Nazad
Vrh Dno