I kod mene danas lose radi net. Nekoliko puta mi je i pukla veza sto mi se do sada pa,skoro nikad nije desavalo... Na merenju preko speeda pokazuje normalne vrednosti ali net jako slabo radi?!
Od jutros mi je ping skocio na 135 a do sada je bio 29-35.Zasto je odjednom skocio ?? I sta bih mogao da uradim da vratim tj. smanjim ping ??
Evo i mene sa slicnim problemima. Ocajno radi, resetuje se konekcija svakih 2 minuta, ne mogu ni 240p na youtubeu da gledam. Nijedan download ne mogu da skinem (rapidshare, megaupload ili nesto sasvim deseto, krene da skida, dobra brzina i onda pukne i nece da nastavi). Surfovanje je lose, ali izdrzljivo, ako nece da ucita sajt, sacekas minut i odradis refresh i radi bez problema, sve dok opet ne prsne. Ovo da trpim necu, tako da ako nije u pitanju nesto sto ce da srede u roku od par dana, odo' ja kod nekog drugog. Da napomenem da mi od uvodjenja ADSL-a (od pocetka Telekom, ima jedno 4-5 godina) sve sljaka ko podmazano i (skoro) nikad nisam imao nikakvih problema. Click 1 paket je u pitanju. Pu bedaka, taman se vratih posle 3 meseca u Finskoj (sa konekcijom od 100mbps), a ovde mi ni drljavih 1,5 ne radi kako treba.
Ja sam imao problem sa pucanjem veze. Imam i IPTV. Gledam tv ili sam na netu i posle 30 minuta samo nestane neta. Svaki put je sledio restart rutera i to je trajalo jedno mesec dana, a onda je ruter crko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari