Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

jel ima ovajtelefon HDMI izlaz?

Nema Gorilla Glass (TM) ali ima neku vrstu "fortified glass"-a, kako kazu iz Samsunga.
Znaci, jedino sto nisu platili licencu za GG i dalje je manje-vise scratch resistant.

@faca, nema direktno na telefonu, mislim da Samsung pravi neki microUSB > HDMI konvertor/kabl/stagod...to vidi pitaj samsungase sa foruma.

Auu.. mene ovaj telefon svakim danom sve manje interesuje. Ovo je ocigledno samo najbolji izbor za one koji hoce Android u punom sjaju i najnovije verzije Androida..cak mi je i izgled bezveze, nekako deluje nedovrseno.

Znaci 23. Novembre bice i kod nas.. Prosto ne mogu da verujem. Kako sad da se ratosiljam SGS2? Jos ga nisam ni otplatio.. aah kakve muke.

Razumem sve ove koji zele ovaj fon, ali ne zbog HW, vec SW, koristim vec 2 dana ICS na Nexus S i to neki SDK port, ovo nije normalno koliko su ga dobro odradili...

Yoyo videcemo kako ce se kretati cene u oglasima, uvek se nadju ljudi koji uzmu kod operatora I odmah prodaju I to po ok cenama..videcemo kolika bi bila doplata za s2..

Razumem sve ove koji zele ovaj fon, ali ne zbog HW, vec SW, koristim vec 2 dana ICS na Nexus S i to neki SDK port, ovo nije normalno koliko su ga dobro odradili...

Ako i gledamo hw, nije uopste toliko u zaostatku za sgsii..

Sent from Samsung Galaxy S II powered by ***[work in progress]***

zanima me kako se ponasa sgx540 sa ovim clockom na ovoj rezoluciji...teoretski bi trebao da bude 70%+ jaci od onog u GS

Kao da je bitno, sve igre su i ovako tegra 2 only ili su zesce neoptimizovane.

^

stvarno? kako mislis tegra 2 only? da 3D igre rade dobro samo na tegra 2? a na ostalim telefonima rade presporo ili ... ?

ni ja ne kontam konstataciju, chainfire ftw

^

stvarno? kako mislis tegra 2 only? da 3D igre rade dobro samo na tegra 2? a na ostalim telefonima rade presporo ili ... ?
Većina zahtevnih igara su u početku tegra 2 ony tj. ekskluzive, npr. craploft igre uvek rade loše prvih par verzija, za ostale je i sgs gpu predobar. U svakom slučaju sgs ima mnogo bolji gpu od iPhone četvorke pa opet nema lepše igre, tako da nije ni bitno koji je gpu, bitno je koliko se vremena uloži.

Poslednja izmena:
stize u Vip u decembru :)

ofc da stize...samo da ne izmisle neku slcd varijantu za nase trziste do tada xD
gledam jel uopste pametno uzimati telefon sada kada je quadcore pred vratima, ali mozda i ovaj fon dodje u opticaj...

Poslušaj glas razuma :d

kakvi crni kljucevi...bez skalpela ne treba raditi scratch test

Ako je staklo kvalitetno ni skalpel ga neće (vidno) oštetiti. Ja sam nekada davno godinama sekao gomile kojekakvih papira i gluposti na jednom komadu stakla, pa ga nije bilo šanse ogrebati. Sa druge strane, u kući imam (navodno) vrlo kvalitetan sto za ručavanje od kaljenog crnog stakla, pa smo morali da stavimo neke podmetače jer ga porculansko posuđe svog pogrebalo...

Nazad
Vrh Dno