Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ocjena 8.6/10 (isto kao iPhone 4S), sa 10/10 za Performance i Software.

I think we have a winner.

Dal da ga uzmem, lomim se opasno

Sent from Samsung Galaxy S II powered by ICE CREAM SANDWICH DOMINATION

Mozda ti ovo pomogne: :-devil-:

attachment.php

Sjajan review Topolskog, i ne samo zato sto je skroz pozitivan :)

Kao sto sam vec vise puta ovde pisao, najbitnije poboljsanje je softver telefona.. a to cemo opet svi pre ili kasnije dobiti ;)

Ma dajte ljudi, sta ste se isprepadali za ogrebotine. Sta da se radi, normalno je da telefon posle nekog vremena dobije tragove koriscenja. Samo je pitanje vremena. Takodje, mogu da potvrdim da je Gorilla glass i te kako moguce ogrebati, mineralna prasina, pesak i sl. stvari ga ogrebu bez vece muke.

BTW, odlican review je uradio Topolsky zaista.

S8500 Wave, nakon godinu dana u mojim rukama (i mojim dzepovima :p) - nijednu jedinu ogrebotinu. Telefon, kada se prebrise krpom od masnoce, bukvalno izgleda kao da je tek izvadjen iz kutije.
Displej bez tackice, a i samo kuciste telefona bez standardnih tragova koriscenja.

Ne kazem da je GG *cudo*, niti da ga je nemoguce ogrebati i ostetiti - daleko bilo... samo da radi svoj posao i vise nego dobro. I da, bar sto se mene tice, nije "samo pitanje vremena".

Ti, realno, i nemaš neke potrebe, da prelaziš sa gs2. :D u svakom slučaju ćeš dobiti ics.
Ja ću uzeti, ako budem pri kešu. Desire konačno deluje kao praistorija. :)

Ocemo da se kladimo da ce do kraja januara najkasnije? Adam je pre 5 dana jos poceo da radi a prioritet mu je sgs2 :)

Pretpostavljam da misli na official..

'adamg_xda: Just successfully booted #ICS #Oxygen on #SGS2 Nothing is working for now except adb, graphics & hw accel, and no FCs at all :D'

On ne misli nikad na oficijalni :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Adam je rekao za 2 meseca završava, ali mislim da će i pre toga biti. Makar za sgs2.

Najavljen je fix.

Pa Samsung ga je napravio, valjda je ucestvovao u resavanju problema. U prethodnom tekstu je lepo objasnjeno, softversko resenje za problem na nivou hardvera.

Ima 4,65".
Što se tiče formata, ako misliš na divx i slično, ne verujem. Nikada Google nije ugrađivao podršku za njega, već samo za h264 zbog hardverskog ubrzanja.

---
desire

Ustvari, on ima 4.65" ali nista veci nije nego kod drugih telefona koji imaju 4.3", samo sto se veci deo te razlike u velicini (taj produzetak) koristi za onaj deo ekrana gde se projektujy home/search...
tako da isti je to ocin.

Pa i dalje stoji vest o ponudi u Vip-u pocetkom decembra, uz Tab 8.9....

Galaxy Nexus unlocked sa kojim sam se igrao danas ovde u Stokholmu u MediaMarktu je yakju. Nadam se da će i u VIP-u biti isti...

Ovo je samo za verizon? Ako jeste who gives a fuck, Amerika je to, tamo ih kompanije siluju samo tako.

Drugari,

Da li se isplati da se čeka na ovaj telefon ili da se uzme Galaxy S2? Kako je sa aplikacijama ako uzmemo u obzir da je rezolucija (za sada) nestandardna?:)

Nazad
Vrh Dno