Oki
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2007
- Poena
- 410
pod 1 : sakontao sam i sam da je 4 gb sistemskog rama malo za ultra settings jer povuce previse memorije (meni oko 3.8gb i tu se javljaju problemi nekima koji imaju 8 gb ide celih 4gb a rekao bih da moras imati malo viska rama za takve akrobacije),pod 2 : ultra settings za gtx 460 je takodje previse,ne treba da forsiras ultra jer nemas dovoljno vrama na grafickoj,za ultra ti treba gtx 480 ili gtx 580 sa 1.5 giga rama a ti imas 1024gb,AA koji si upalio i hbao i texture quality vuku najvise vrama,a ja bih cak malo klokunuo taj quad da bude sto blizi 3 ghz ne znam koliko moze ali kad bi izvukao 3 ghz bilo bi extra,iz licnog iskustva znam da bf3 voli cpu snagu i tako se poboljsa minimalni fps :smoke: a podesavanja drzi na high,bez hbao i bez AA i ne bi bilo lose da shadows stavis na manju vrednost jer jako kida graficku
Moram i ja nesto pitati:
desava li se da nekome igra trza tokom igranja, (SP, narodna verzija) slicno kao kod loseg framerate-a, valjda se to zove stuttering?
Najvidljivije je kad se okrecem u mjestu, ili jos gore u toku trcanja i gledanja lijevo-desno, tad skoro da nije igrivo, kao da je 15 frejmova, mjerio sam frapsom, na konfiguraciji iz potpisa ide >35 na ultra/high podesavanjima bez AA.
Drajveri su 285.62.
Edit: sad sam izmjenjao sva podesavanja od low do ultra, isto se desava, samo je na ultra to izrazajnije, bez obzira sto fps ide ~30.
Moze li biti da je do drajvera?
Okrenes se ka zastavi koju bi napao i Q ...Kada ste SQUAD LEADER, kako naredjujete ostalim koju poziciju da napadnu ili da brane?
Ali nikako ne shvatam sa tim igranjem SP-a. Predješ i završiš ko čovek i šta dalje, sledeća igra? LOL. Kako ne volite MP nikako mi ne ulazi u glavu?!
MP je keva,ja sam odusevljen igrom...Mape su odlicne,posebno Grand Bazar i Tehran Highway...
Ali nikako ne shvatam sa tim igranjem SP-a. Predješ i završiš ko čovek i šta dalje, sledeća igra? LOL. Kako ne volite MP nikako mi ne ulazi u glavu?!
Ti mora da si bivsi CoD igrac.Ja u filteru obelezavam samo one vece mape.Ove male ne mogu da svarim nikako.Al dobro,cilj je i bio da se prikupi sto sira narodna masa,zar ne?![]()
Ja sam uzeo za 1900 Gigabyte GM M7700 i ekstra jeRealno ljudiJa obozavam prvo da odigram SP, tj da se zagrejem jer zbog LOL-a prsti su mi non stop na Q,W,E
tesko je navici se posle na pucacinu. Tako da kad mi stigne key za BF3 Moram odigrati SP
Jedno pitanje. Ima li neki igracki mis do 2000 za pucacine? Ovaj moj je haos los
![]()
btw vi koji imate Limited edition il mozete da igrate DLC? Posto hteo sam da vidim mape ali cudom nema ni jedan jedini gameplay snimak na YT xD
NEX kreiraj ponovo bench platoon, posto je apsolutno sve nakon bete obrisano.
Steta. Jos ljudi me je cimnulo na PM u vezi toga - pa da i njima odgovorim pride -
Ja nazalost ne mogu (nemam pristup battlelogu jer nisam kupio igru), posto sam zatrpan kojecime u narednih mesecak dana (a multi je previse zarazan i moze gadno da me usporava lolz), a posle toga stize i Skyrim, pa mogu da vam se prikljucim tek za koji mesecJovy i Falcon bi mogli da kreiraju umesto mene, ako su tu medj' vama igracima
![]()
I ja sam imao nešto slično. Našao sam na netu da je potrebno izgasiti VSync i onda neće biti problema. Pa vidi da l' i kod tebe pali isto rešenje.
Ne pomaze ni to...
Citao sam na netu da doticni driver pravi problem oko ovoga i problem sa sjenkama. Pokusacu staviti malo stariji drajver pa cu vidjeti sta ce biti...
Back to topic, kolko vremenski treba da se predje kampanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari