Šta je novo?

Battlefield 3

Igra puno ljudi SP...

8959b227-b41f-4fd7-aadd-1865e7f1537d.jpg

Evo kako ide na mom Quadu 2.4 (nije klokovan), 4gb ddr 2 800mhz i GTX 460. Probao sam 3 varijante. Cim se napuca AA, sve pada u vodu.

pod 1 : sakontao sam i sam da je 4 gb sistemskog rama malo za ultra settings jer povuce previse memorije (meni oko 3.8gb i tu se javljaju problemi nekima koji imaju 8 gb ide celih 4gb a rekao bih da moras imati malo viska rama za takve akrobacije),pod 2 : ultra settings za gtx 460 je takodje previse,ne treba da forsiras ultra jer nemas dovoljno vrama na grafickoj,za ultra ti treba gtx 480 ili gtx 580 sa 1.5 giga rama a ti imas 1024gb,AA koji si upalio i hbao i texture quality vuku najvise vrama,a ja bih cak malo klokunuo taj quad da bude sto blizi 3 ghz ne znam koliko moze ali kad bi izvukao 3 ghz bilo bi extra,iz licnog iskustva znam da bf3 voli cpu snagu i tako se poboljsa minimalni fps :smoke: a podesavanja drzi na high,bez hbao i bez AA i ne bi bilo lose da shadows stavis na manju vrednost jer jako kida graficku

Poslednja izmena:
pod 1 : sakontao sam i sam da je 4 gb sistemskog rama malo za ultra settings jer povuce previse memorije (meni oko 3.8gb i tu se javljaju problemi nekima koji imaju 8 gb ide celih 4gb a rekao bih da moras imati malo viska rama za takve akrobacije),pod 2 : ultra settings za gtx 460 je takodje previse,ne treba da forsiras ultra jer nemas dovoljno vrama na grafickoj,za ultra ti treba gtx 480 ili gtx 580 sa 1.5 giga rama a ti imas 1024gb,AA koji si upalio i hbao i texture quality vuku najvise vrama,a ja bih cak malo klokunuo taj quad da bude sto blizi 3 ghz ne znam koliko moze ali kad bi izvukao 3 ghz bilo bi extra,iz licnog iskustva znam da bf3 voli cpu snagu i tako se poboljsa minimalni fps :smoke: a podesavanja drzi na high,bez hbao i bez AA i ne bi bilo lose da shadows stavis na manju vrednost jer jako kida graficku

Probao sam razna podesavanja, a Ultra sam odmah iskljucio cim sam se zakucao na 10fps. Stavio sam podesavanja na high, AA iskljucio. A Quad je B3 revizija, koja mozda moze bar do 3.2Ghz

Moram i ja nesto pitati:
desava li se da nekome igra trza tokom igranja, (SP, narodna verzija) slicno kao kod loseg framerate-a, valjda se to zove stuttering? :)
Najvidljivije je kad se okrecem u mjestu, ili jos gore u toku trcanja i gledanja lijevo-desno, tad skoro da nije igrivo, kao da je 15 frejmova, mjerio sam frapsom, na konfiguraciji iz potpisa ide >35 na ultra/high podesavanjima bez AA.
Drajveri su 285.62.
Edit: sad sam izmjenjao sva podesavanja od low do ultra, isto se desava, samo je na ultra to izrazajnije, bez obzira sto fps ide ~30.
Moze li biti da je do drajvera?

I ja sam imao nešto slično. Našao sam na netu da je potrebno izgasiti VSync i onda neće biti problema. Pa vidi da l' i kod tebe pali isto rešenje.

^^Meni ok radi i ne obara tako fps na 1920x1200 ultra + ssao i low/medium post aa. Doduse post aa najminimalnije bluruje texture i ne smeta uopste... a i bez njega krzavost ne smeta...

Jedno pitanje vezano za igru, to jest skidanje i instaliranje iste preko Origin-a. Zanima me da li moze da se igra uz pomoc Origina skine/instalira na jednom racunaru, a zatim sadrzaj prebaci na drugi. Da li ce tako migrirana igra raditi? To sam radio sa steam nalogom i igrama koje imam na steamu. Posto mi kuci cesto brlja net lakse mi je sa posla da je svucem.

Kada ste SQUAD LEADER, kako naredjujete ostalim koju poziciju da napadnu ili da brane?
Okrenes se ka zastavi koju bi napao i Q ...
Sinoc dosta dobrog pucanja sa zmayOki-jem. Igra covek za sve pare :D ... Stondirao sam se od igre :smoke:

Ali nikako ne shvatam sa tim igranjem SP-a. Predješ i završiš ko čovek i šta dalje, sledeća igra? LOL. Kako ne volite MP nikako mi ne ulazi u glavu?!

Battlefield se igra na ogromnim mapama i timski, zato je po meni najbolja MP igra.

Ali nikako ne shvatam sa tim igranjem SP-a. Predješ i završiš ko čovek i šta dalje, sledeća igra? LOL. Kako ne volite MP nikako mi ne ulazi u glavu?!

Ja više single player igre uopšte ne igram. Valjda sam omatorio, ne ide pa to ti je. Neki dan sam uzeo da odigram Bad company 2 single i jedva dočekao da završim, a igra je kratka da ne može kraća da bude.
Jedino me MP još drži

Ti mora da si bivsi CoD igrac.Ja u filteru obelezavam samo one vece mape.Ove male ne mogu da svarim nikako.Al dobro,cilj je i bio da se prikupi sto sira narodna masa,zar ne?;)

Taj rad..mapa Tehran je dobra mapa..ali Grand Bazar i Operation Metro pod sirokim lukom se zaobilaze xD

Pošto ja igram samo SP, da odgovorim.

Da imam pare da dam za MP, dao bi. Ali pošto nemam, tj. imam prečih stvari koje žderu pare, onda se moram zadovoljiti SP-om.

Igra je fenomenalna.

Nazalost, ima brdo problema sa tehnicke strane. Imam sve najnovije drajvere, sveze instaliran Windows 7. FPS ide konstanto na 60+ (sva podesavanja na ultra, 1080p) i onda odjednom krene da koci, iako se nista ne desava na ekranu.

Zatim, par puta sam popio CTD, razni battlelog bugovi... Jedva cekam da je doteraju u red u narednih mesec dana...

Realno ljudi :) Ja obozavam prvo da odigram SP, tj da se zagrejem jer zbog LOL-a prsti su mi non stop na Q,W,E :D tesko je navici se posle na pucacinu. Tako da kad mi stigne key za BF3 Moram odigrati SP :D Jedno pitanje. Ima li neki igracki mis do 2000 za pucacine? Ovaj moj je haos los :D

A4tech x750bk, ja ga uzeo pre par dana, zlo od misa za 1800din :)

Back to topic, kolko vremenski treba da se predje kampanja?

Jel neko probao Xbox gamepad sa BF3 na PC-u?

Meni ne radi vibracija, a u drugim igrama radi. Ne razumem.

Realno ljudi :) Ja obozavam prvo da odigram SP, tj da se zagrejem jer zbog LOL-a prsti su mi non stop na Q,W,E :D tesko je navici se posle na pucacinu. Tako da kad mi stigne key za BF3 Moram odigrati SP :D Jedno pitanje. Ima li neki igracki mis do 2000 za pucacine? Ovaj moj je haos los :D
Ja sam uzeo za 1900 Gigabyte GM M7700 i ekstra je :)

btw vi koji imate Limited edition il mozete da igrate DLC? Posto hteo sam da vidim mape ali cudom nema ni jedan jedini gameplay snimak na YT xD

Poslednja izmena:
NEX kreiraj ponovo bench platoon, posto je apsolutno sve nakon bete obrisano.

Gde je najbolje da se uzme igra? Necu da placam ovima u Game-s 5000.

NEX kreiraj ponovo bench platoon, posto je apsolutno sve nakon bete obrisano.

Steta. Jos ljudi me je cimnulo na PM u vezi toga - pa da i njima odgovorim pride -

Ja nazalost ne mogu (nemam pristup battlelogu jer nisam kupio igru), posto sam zatrpan kojecime u narednih mesecak dana (a multi je previse zarazan i moze gadno da me usporava lolz), a posle toga stize i Skyrim, pa mogu da vam se prikljucim tek za koji mesec:( Do tada ce taman i Karkand stici:D Jovy i Falcon bi mogli da kreiraju umesto mene, ako su tu medj' vama igracima :)

Poslednja izmena:
Steta. Jos ljudi me je cimnulo na PM u vezi toga - pa da i njima odgovorim pride -

Ja nazalost ne mogu (nemam pristup battlelogu jer nisam kupio igru), posto sam zatrpan kojecime u narednih mesecak dana (a multi je previse zarazan i moze gadno da me usporava lolz), a posle toga stize i Skyrim, pa mogu da vam se prikljucim tek za koji mesec:( Jovy i Falcon bi mogli da kreiraju umesto mene, ako su tu medj' vama igracima :)

Ok, treba imati karakter :)

Jovvy nek kreira :)

kad će moći da se igra na našim serverima? od danas? p.s. kako da nađem neki naš server, kad budu bili?

I ja sam imao nešto slično. Našao sam na netu da je potrebno izgasiti VSync i onda neće biti problema. Pa vidi da l' i kod tebe pali isto rešenje.

Ne pomaze ni to... :(
Citao sam na netu da doticni driver pravi problem oko ovoga i problem sa sjenkama. Pokusacu staviti malo stariji drajver pa cu vidjeti sta ce biti...

Ne pomaze ni to... :(
Citao sam na netu da doticni driver pravi problem oko ovoga i problem sa sjenkama. Pokusacu staviti malo stariji drajver pa cu vidjeti sta ce biti...

kakav problem imas? Ja koristim nvidia driver 185.62 senke su mi na ultra ali su katastrofa ima ih previse.... makar unutra napolju su senke odlicne nema viskova... inace ja dalje od onih vrata nisam zasao :pPP

Nazad
Vrh Dno