Zlatiborac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.01.2002
- Poena
- 619
Ne ne, sad je vec stvar principa
pare vishe nisu bitne, bitno je koliko je mene zivaca ovo koshtalo i koliko propushtenih poslova...
Samo da dojavim postavljachu teme. Danas mi je stigla zamena prvog Corsair-a (onaj za koji josh uvek chekam RMA; poslao sam ga preko druga u servis u Madjarskoj). Kako sam ga povezao na struju potpuno isti zvuk kao i prvi Corsair. Proverio sve utichnice i svuda isti zvuk. Odneo kod komshije, opet isto. Odneo ga u drugo mesta, i opet isto.
Uglavnom 2 Corsaira koji zuje i jedan Chieftec koji pushta ovakav zvuk
Ja mile mi majke nisam pametan vishe shta moze da bude razlog ovim glupostima.
EPSovci svesno (a to svi mi znamo) su podigli napone kako bi imali "rezervu" i izgleda da je to i razlog zashto trafoi pishte i zuje.
@mirza: odlicna vest, neka te lepo sluzi
hint: pc_a_x_e - ukloni donje crte![]()
![]()
Guglao sam pre porudzbine i video na par mesta da se i kod ovog modela javljao taj problem, ali u dosta manjoj meri nego kod AX1200. Poznatiji sajtovi su ga ok ocenili, plus sam ja bio u fazonu: "ma nece to meni da se desi". Sad vise nisam toliko siguran i 99% cu da otkazem porudzbinu. Nema potrebe da rizikujem, pogotovo nakon sto smo svi utvrdili da im support i nije bas toliko efikasan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari