Šta je novo?

Corsair AX1200 iskustvo

I meni je drago da se taj nesporazum resio na nacin koji treba.
Cekamo taj review. ;)

Cao ljudi,

Po svoj prilici AX 1200 ide u oglase posto mi se priblizava trosak za foto opremu, a zelim da smanjim dubinu zavlacenja ruke u kasicu :D

Uradio sam samo 3 testa

test 1 Ukljucen u mrezu, bez povezivanja kompa i prekidac prebacen u ON polozaj
Rezultat: NEMA CVRCANJA

test 2 Napajanje prikaceno na 24 pin na MB i pokrenuto
Rezultat: NEMA pistanja - wahooo napokon :)

test 3Vizuelna inspekcija
Rezultat: 9.5/10 Farba nije najravnomernije nanesena na 2 mesta u duzini od max 3-4mm sa donje strane. No, zaista to nije nista toliko bitno da bi se skidao ceo poen. Mislim budalasto sto i pisem to, totalno nebitno.

Znaci danas odlucujem da li ide u oglase ili ne. Tako da ukoliko ide u oglase reviewa nece ni biti jer zelim da napajanje prodam kao MINT, NOVO, a morao sam da uradim ova 3 testa da bih mogao mirne savesti da ga stavim u oglase.

u prevodu, ide u oglase :p

mozda - nisam pametan, odlican je, a ono sto mene lozi je da je stvarno nesvakidasnji komad HW :)

a Antec? ili da guras oba u kuciste? :D

a Antec? ili da guras oba u kuciste? :D

lol da ih ugazim onako nogama posteno :) :)

Ja trgujem na forumu ovde od 2002 godine i uvek mi je bilo bas drago da prodam MINT opremu, a Antecu sam pobacao kutiju, koristio ga vec mesec dana, etc... A i u kucistu je vec sve sklopljeno...
Tako da cu definitivno prodati AX 1200. Odluka donesena.

:)

Super, evo nudim 5 €¢ po W napajanja. To je trenutna cena po EPS cenovniku ;)

a da ti dam celu garazu? :D

EDIT: samo se zezam, da ne pomisli neko da se jajarim za napajanje :p

a jel mogu da ga vratim za 3 dana? ;)

dosta od mene, odnece vrag salu :D

a koliko Kockalonea mogu da izbacim da bi dobio napajanje>?

Meni je drago sto se to pozitivno zavrsilo sve, a sa druge strane imam koga da upitam za savet ukoliko radim RMA van ove zemlje u vezi sa procedurama :beer:

Zaista se zavrsilo sve neverovatno pozitivno. Napisacu jedan tutorijal u vezi Corsair RMA koji ce sadrzati i opste opise sta vas ceka sa nasom carinom sa trenurnim zakonima i propisima.

Vrh Dno