Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

sad vec preterujete sa toliim uporedjivanjem cod-a sa quake-om ... ili ne daj boze cs...

jeste li igrali vi ove igre uopste :)

igra je uspesna jer je sve poprilicni prijemcljivo i lako za uhodavanje... marketing kampanja od ko zna koliko miliona - ogromna uspesnost mw2 na konzolama i to je to...

Evo ja recimo imam Black Ops, ponekad ga igram, igrao i mw1 i mw2 i mp i sp, i opet me nesto tera da imam i ovo ****** ponekad da odigram, strasno

I na kraju ce opet igra biti prodata u nekih 15 i vise miliona primeraka.

Stvarno mi je zao kada vidim da novije igre kao The Witcher 2, Human Revolution, LA Noire ( za konzole ) ne mogu da predju ni cifru ni od 2 miliona.

Ali ne znam sta ljudi vide u ovoj igri? Svake godine je bukvalno isto sr@nje, u ISTOM pakovanju. Ovo se bukvalno nista ne razliku od ostalih delova.

* grafika ista vec skoro ceo serijal
* zvuk isti
* MP bez ikavih inovacija
* SP uvek ispod 4-5 sati, krojen specificno za '' lozane ''

Jedino sto urade je da promenu mape i to je to.

Vidim da sada planiraju da svaki mesec izbacuju i mape po ceni od 15$.

A tek za ovaj Elite, od 50$ godisnje nemam reci? 50$ za sta? Da vidis detaljnije statistiku?

Grafika nije ista, probaj da igraš prvi Modern Warfare, pa pusti 1080p klipove iz MW3, Single Play. Iako je engine isti, iako se sve fejkuje (Crysis 2 i dalje izgleda dosta bolje!), ono što izvlače iz konzola je stvarno za pohvalu. Dosta, dosta bolja grafika u odnosu na prvi MW. E sad, naravno da to nisu skokovi kakvi se viđaju između nastavaka igara kakve smo pamtili na PC-ju pre 10-ak godina. Ono, imaš Quake 1, pa Quake 2 koji izgleda kudikamo bolje, pa Q3 - prva igra koja donosi zakrivljene površine, pa Doom 3 sa dinamičkim senčenjem... Skok grafike će biti vidljiv tek kad stignu konzole sledeće generacije, dakle od kraja 2012 pa na dalje... do tada je glupo da kupujete išta brže od GTX560 ili Radeona 6870...

Ok realno, ovo u odnosu na SVE naslove koji su izašli do sada izgleda jadno. Dead Island izgleda bolje, Call of Juarez izgleda bolje, Crysis 2, Deus Ex, BF3, ma sve.... Tj ovo izgleda identično kao BLOPS. Sve igre koje sam naveo su izašle za konzolu i isto tako sve bolje izgledaju nego nadolazeći MW2, tako da ono, "ono šta izvlače ovim naslovom iz konzola, svaka im čast" ne pije vodu. Čista lenjost. Q3 engine...

iskreno, meni, kao igracu koji voli ozbiljnije da igra MP Shootere, presudnu ulogu igra endžin a ne izgled igre. Iz iskustva, većina FPsova koji su grafički nasvirani nisu bas dobri u smislu optimizacije hitboxa itd. Dakle prvo pouzdan endžin pa sve ostalo.

sad vec preterujete sa toliim uporedjivanjem cod-a sa quake-om ... ili ne daj boze cs...

jeste li igrali vi ove igre uopste :)

igra je uspesna jer je sve poprilicni prijemcljivo i lako za uhodavanje... marketing kampanja od ko zna koliko miliona - ogromna uspesnost mw2 na konzolama i to je to...

G!!!, ti i dalje opstaješ u odbrani KoDa od napasnika. Dokle više čoveče?

nema sta ja da branim, nego mi je uzasno videti neke izjave koje nemaju bas mnogo veze sa realnoscu :)

mislim ljudi zeljni kvejka i cs-a igraju cod, eeeej :) izjava pogresna na toliko nivoa da nemam nameru da sirim pricu ;)

btw pc verzija ce imati lan..

Taj trailer sam postavio upravo post iznad tebe....

Šta znam, biće ovo dobra SP zanimacija :) Ono, Holivud stil.

uvek je takav i bio :)

Ok trejler, ali grafika mi je vec definitivno prevazidjena. Nadam se da je ovo konzolaska verzija i da ce na PC-u bar za nijansu biti bolje, teksture bar itd.

Samo se ti nadaj. ;) Izgledace bolje samo ako nasviras rezoluciju i AA.

Igra izgleda OK i nista vise . Crysis 2 daleko privlacnija igra i zaraznija za BF3 cemo da vidimo. Sta znam ja cu sigurno odigrati ovu igru ne verujem da ce biti fail... :)

Poslednja izmena:
Igra izgleda OK i nista vise . Crysis 2 daleko privlacnija igra i zaraznija za BF3 cemo da vidimo. Sta znam ja cu sigurno odigrati ovu igru ne verujem da ce biti fail... :)

Ma daj bre kriza 2 je smor, ugasio sam je nakon tri runde. Ni singleplayer nisam presao a onaj njihov post process filter koji zamrlja sve teksture mogu da nabiju tamo gde sunce ne sija. Takav korak u nazad u odnosu na keca pa to je strasno. A MW3 je map pack MW2, ali bukvalno :)

Ma daj bre kriza 2 je smor, ugasio sam je nakon tri runde. Ni singleplayer nisam presao a onaj njihov post process filter koji zamrlja sve teksture mogu da nabiju tamo gde sunce ne sija. Takav korak u nazad u odnosu na keca pa to je strasno. A MW3 je map pack MW2, ali bukvalno :)

ma sta znam meni je C2 odlican bas dobar graficki,prica je odlicna nije dosadna. Sto se tice MW3 sta znam nadam se da nece razocarati :)

lol ubacili su i dedi servere (sa kvazi silnim mogucim podesavanjima na istim) i lan podrsku za pc

ali kao i u mw2 - nema lean :p

pa zar nije dobro to sto nema lean ?
Nisam upucen, ali zar stvarno ima ljudi koji vole lean opciju ?

pa zar nije dobro to sto nema lean ?
Nisam upucen, ali zar stvarno ima ljudi koji vole lean opciju ?

Zavisi kako igras, lean moze da bude dosta korisna opcija igranje sa teskim oruzjem i sa snajperima. Al dobro, nema ga ni bf3, so what a hell...

ne znam, mozda igraci na ozbiljnom nivou (turniri i sl.) cene tu opciju. Meni je uvek bila bzvz

Poslednja izmena:
haha sta su stavili u kutiju od MW3 pa kidise kao lud na nju :D

ja sam lean uvek efikasno koristio i bez njega mi fps spada u tupavu kategoriju

ili ako ga bf3 nema, onda je to ok, neki standarad jel ?

lean je extra u mnogo situacija, pogotovoako se igra hard core mode

Nazad
Vrh Dno