Šta je novo?

Battlefield 3

pa eno oni na bc2 sto su uzimali za 5 evra specact nisu imali nikakvu prednost osim samo druge boje puska,uniforma,i kao posebno killovi se racunaju za njih,a prednost po pitanju ubijanja itd nikakva,cista za...bancija za uzimanje para,kao to uzme neko ko hoce da se razlikuje od drugih,a skill i dalje "0" :laugh:
p.s. postoji jedna mana u tom specact-najvise su uvek nadrljali oni koji su imali razlicitu uniformu od ostalih (oni koji imaju specact) secam se prilikom nekoliko partija u klanu me neko pita-pa kako to uvek mene ubijes a njih jos 10....hihihi,pa ja uvek nadjem crnu ovcu u gomili igraca sa "posebnom uniformom" i pucam prvo na njega pa onda na ostale,tako lakse iznervirate protivnika,i onda se samo neko navadi da vas ubija u celoj gomili,bolja varijanta je biti kao vecina pa ne mogu da vas prepoznaju u guzvi...STOPI SE STOPI SE :)

Secam se kad je izaso taj specact prvi dan ovi nasi gastosi u klanu vec spremili kartice da kupe novo odelce i upadam ja na server sa komentarom '' How much u guys pay for that gay uniforms ? '' i naravno svi su odustali (cast izuzecima):d

Poslednja izmena:
A ovo ostalo, rasprava..., samo vi coveku hranite ego, pisace on i dalje.

Ne kontam koji covek? koja rasprava?

edit : vervatno si mislio na cod funboy-a ali su te preduhitrili moderatori.:)

edit 2 : lol

Poslednja izmena:
Ne razumem samo zašto ljudi mrze snajperiste. Ceo život igram cs i uglavnom forsiram samo snajp, osvajao sam i brdo 1vs1, 2vs2 i 5vs5 awp turnira, i kad mi neko kaže uzmi pušku pa pucaj ko čovek, dodje mi da ga ubijem(bukvalno :d) Prvo, ne zna svako da igra sa snajpom, potrebno je mnogo vremena da bi se naučilo i stekao osećaj i sve, drugo, većina bf igrača je u fazonu trči, isprazni ceo šaržer u njega sa 2m daljine i trči dalje, nego aj ti lepo nauči da skineš čoveka na 700m pa se javi, snajperi su ti koji iz pozadine pružaju podršku i konačno verujem da će imati svoju ulogu u ovom delu. Naravno, nije poenta sedeti u žbunju pola sata i čekati da neko naidje, ali dobrog snajperistu nikad nećeš naći 2x na istom mestu, samim tim nikad nećeš ni znati odakle te vreba, što će mi biti zanimljivo. Lično kad mene neki snajperista skine nekim bolesnim pogotkom, uvek mu čestitam, jer se divim ljudima koji umeju da igraju sa snajpom.
Pa vecina mrzi kad npr igraju rush u bc2 i 70% tipa se usteka i igra recon a attackers-i su..to mnogo nervira...

Poslednja izmena od urednika:
Ne razumem samo zašto ljudi mrze snajperiste. Ceo život igram cs i uglavnom forsiram samo snajp, osvajao sam i brdo 1vs1, 2vs2 i 5vs5 awp turnira, i kad mi neko kaže uzmi pušku pa pucaj ko čovek, dodje mi da ga ubijem(bukvalno :d) Prvo, ne zna svako da igra sa snajpom, potrebno je mnogo vremena da bi se naučilo i stekao osećaj i sve, drugo, većina bf igrača je u fazonu trči, isprazni ceo šaržer u njega sa 2m daljine i trči dalje, nego aj ti lepo nauči da skineš čoveka na 700m pa se javi, snajperi su ti koji iz pozadine pružaju podršku i konačno verujem da će imati svoju ulogu u ovom delu. Naravno, nije poenta sedeti u žbunju pola sata i čekati da neko naidje, ali dobrog snajperistu nikad nećeš naći 2x na istom mestu, samim tim nikad nećeš ni znati odakle te vreba, što će mi biti zanimljivo. Lično kad mene neki snajperista skine nekim bolesnim pogotkom, uvek mu čestitam, jer se divim ljudima koji umeju da igraju sa snajpom.

tebi svaka cast, al 87% snajperista na nasim cs 1.6 srvrima su teski citeri raspali,
koji pored wh najradije kombinuju cfg podesavanja sa " promasi pored al ipak pogodi " i " trci brze sa snajpom u ruci nego sa nozem jer ipak si pro koji zna kako se igra sa snajpom", a ako ni to ne pomogne pomaze aim.

da nije tako nasi timovi iz predgradja grada cikaga bi bili svetski prvaci decenijama. ( postoje " iskusni snajperisti " sa skorovima 37 : 3 na pub-u ), a trenutna situacija nasih timova na takmicenjima je teski ocaj.
FAIL teski....

Smrdi na fejk ali...

Druga cena je na snazi...

Mozda i nije fejk si obratio paznju kako kucas tipa W da nije V V ili tako neke stvari sta znam...

Ma jok copy past i nece. Sad citam ovo sitnim slovima , to je neki popust izgleda i nije za preorder , nove igre tek posle mesec dana itd. Ali kako se koristi?

Poslao sam mail na ea suport posto live chat ne radi, cekam odgovor.

Ma jok copy past i nece. Sad citam ovo sitnim slovima , to je neki popust izgleda i nije za preorder , nove igre tek posle mesec dana itd. Ali kako se koristi?

Poslao sam mail na ea suport posto live chat ne radi, cekam odgovor.

A pa verovatno si dobio vaucher... to koristis kad neku igru dodas u korpu na originu pa kod checkouta imas da uz info i kreditnu karticu uneses taj kod...

Pisao sam ranije na forumu kako su me ovi iz EA-a otresli za bf3 betu ... danas dobijem mail sa naslovom
This one is on us
od origin-a sa kodom kao kompenacijom za problem od pre 2 nedelje.:shock:
http://imageshack.us/f/5/desktop2011101423045728.png/
ALI!
ne prihvata mi kod na origin-u :(

adresa sa kog sam dobio mail [email protected]

Hmm, čudan mi je taj domen em.ea.com

Uništen MCOM = 500 poena

http://battlefield-srbija.com/vesti/192-uniten-mcom-500-poena

Poslednja izmena:
Stigli kljucici u CJS!

12123n48n9.jpg

x

edit: sada primetio da je lik stavio i source, valjda je ok :)

Poslednja izmena:
Zato što znam :). Imaju samo ruski jezik.

A pa verovatno si dobio vaucher... to koristis kad neku igru dodas u korpu na originu pa kod checkouta imas da uz info i kreditnu karticu uneses taj kod...

To znaci da redovno moram da ubacim sve podatke i br kartice ? I da li mora da ima para na kartici? Koliki je discount?

Mislim daju ti nesto bez ikakvog uputstva sta da radim sa tim lalala kodom...

Inace skoro sam bio siguran da nije fejk a i posle Saint-ovog posta sam 100% siguran.

To znaci da redovno moram da ubacim sve podatke i br kartice ? I da li mora da ima para na kartici? Koliki je discount?

Mislim daju ti nesto bez ikakvog uputstva sta da radim sa tim lalala kodom...

Inace skoro sam bio siguran da nije fejk a i posle Saint-ovog posta sam 100% siguran.

boro ubacis taj kod u origin,ides na settings i imas radeem product code,pa vidi sta ti kaze-sta si dobio...:whip:

Ne ,nisi citao sta sam pisao ,nije to... Ovo je neki popust kod ili tako nesto , nece da prihvati u tom ''radeem product code''.

PC Digital Download only. Value of discount will be deducted from product list price at time of purchase.

Ne ,nisi citao sta sam pisao ,nije to... Ovo je neki popust kod ili tako nesto , nece da prihvati u tom ''radeem product code''.

PC Digital Download only. Value of discount will be deducted from product list price at time of purchase.

Idi na PreOrder Now pa na Checkout i tu ces imati polje da ubacis taj popust, odnosno PROMO CODE.

Da li neko moze da mi pojasni da li se i koliko vidi razlika izmedju phenom2 x4 955(3,7ghz) i i5 2500k sa grafickom 5850 ili nekom drugom u istoj klasi u bf3 ? Da li je neko kojim slucajem presao sa amd p2 x4 955 na i5 i video razliku ili postoji neki konkretan test o ovom slucaju ... Neko prica od boostu od 30% sa i5 a neko da nema razlike, izvori you tube ... hmmmm. Ajde neko ako zna nesto o ovome bio bih mu zahvalan za objasnjenje ..
Pozdrav

Poslednja izmena:
Idi na PreOrder Now pa na Checkout i tu ces imati polje da ubacis taj popust, odnosno PROMO CODE.

E to je to ali ne vazi za pre order i igre mladje od mesec dana ...

Probao sam bc2 hoce a bf3 , fifa , crysis 2 jok . Sad nem pojma na cega da iskoristim ovo ... U svakom slucaju hvala na pomoci .

Nazad
Vrh Dno