mr.normal
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.05.2010
- Poena
- 169
pa eno oni na bc2 sto su uzimali za 5 evra specact nisu imali nikakvu prednost osim samo druge boje puska,uniforma,i kao posebno killovi se racunaju za njih,a prednost po pitanju ubijanja itd nikakva,cista za...bancija za uzimanje para,kao to uzme neko ko hoce da se razlikuje od drugih,a skill i dalje "0" :laugh:
p.s. postoji jedna mana u tom specact-najvise su uvek nadrljali oni koji su imali razlicitu uniformu od ostalih (oni koji imaju specact) secam se prilikom nekoliko partija u klanu me neko pita-pa kako to uvek mene ubijes a njih jos 10....hihihi,pa ja uvek nadjem crnu ovcu u gomili igraca sa "posebnom uniformom" i pucam prvo na njega pa onda na ostale,tako lakse iznervirate protivnika,i onda se samo neko navadi da vas ubija u celoj gomili,bolja varijanta je biti kao vecina pa ne mogu da vas prepoznaju u guzvi...STOPI SE STOPI SE![]()
Secam se kad je izaso taj specact prvi dan ovi nasi gastosi u klanu vec spremili kartice da kupe novo odelce i upadam ja na server sa komentarom '' How much u guys pay for that gay uniforms ? '' i naravno svi su odustali (cast izuzecima):d
Poslednja izmena: