Šta je novo?

HTC Desire HD

1. downgrade na 1.32
  2. root
  3. radio s-off
  4. eng s-off
  5. recovery
  6. radio (12.62.60.27_26.13.04.19_M ako hoces da flesujes poslednji ARHD)
  7. iz recovery-ja zeljeni, tj.u tvom slucaju ARHD rom

Poslednja izmena:
Narode, ne znam da li ste vidjeli da je HTC već pustio novi OTA update za Desire S koji će ipak donijeti sa sobom i noviju Sense 3.0 verziju. Pošto su ova dva telefona jako slična, pretpostavljam da bi i DHD uskoro trebao dobiti takav update, ima li nekih leaked informacija u vezi ovoga?

Samo da kazem sta me je kod mog sada vec bivseg DHD telefona najvise razocaralo.
To je dugme za pojacavanje i stisavanje zvuka.
Skroz se izlizalo i sa jedne strane pocelo da zjapi ka napolje. Dugme uopste nije metalno kako bi se ocekivalo nego ofarbana plastika koja mi se potpuno zgulila i ruzno izgledala. Glupo je da stede na takvim sitnacama, ovamo aluminijumski poklopac, ovo ono, a sa druge strane dugmence stavljaju plasticno pa ga farbaju da izgleda ko metal. To dugme prakticno nisam ni koristio, verovatno je zapinjalo u dzepu pa se to desilo, u svakom slucaju ozbiljan propust za mene.

Jesi probao taj 7.1? Neki changelog??? Ne mogu ništa da nađem, ko da ga još nisu "zvanično" izbacili...

Je l' koristi neko Android Revolution custom rom na DHD-u http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=840040 ? Da li može neko da mi objasni kako ide postupak upgrade-a custom roma? Tražio sam na forumima, ali nigde nisam našao kako se tačno radi upgrade sa recimo Android Revolution HD 6.1.1 na Andr. Rev. HD 6.1.2 . Jedino što sam našao je da se ne treba raditi wipe all, nego se ići u recoveru pa sam onda tu zbunjen... Da li se radi brisanje keša i sl. ili se jednostavno stavi nova ver. roma na SD karticu, uđe u recoveri i uradi install?

Je l' koristi neko Android Revolution custom rom na DHD-u http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=840040 ? Da li može neko da mi objasni kako ide postupak upgrade-a custom roma? Tražio sam na forumima, ali nigde nisam našao kako se tačno radi upgrade sa recimo Android Revolution HD 6.1.1 na Andr. Rev. HD 6.1.2 . Jedino što sam našao je da se ne treba raditi wipe all, nego se ići u recoveru pa sam onda tu zbunjen... Da li se radi brisanje keša i sl. ili se jednostavno stavi nova ver. roma na SD karticu, uđe u recoveri i uradi install?

Piše lepo da ne moraš da radiš "super wipe" ako dolaziš sa prethodnog releas-a, znači iz recovery-ja biraš "choose(install) zip from sd card" i izabereš zip fajl sa zadnjom verzijom Revolutiona...

Ipak, mislim da posle CM 7.1 Revolution postaje suvišan :D

Piše lepo da ne moraš da radiš "super wipe" ako dolaziš sa prethodnog releas-a, znači iz recovery-ja biraš "choose(install) zip from sd card" i izabereš zip fajl sa zadnjom verzijom Revolutiona...

Video sam da to piše, ali me je interesovalo koje sve operacije mora da se urade pre nego što se primeni recovery i pokretanje instalacije novog roma sa SD-a. Već sam dobio odgovor da je nepotrebno bilo šta raditi osim ovog "choose zip. from SD" i dalje instalacije. Hvala puno!

Ipak, mislim da posle CM 7.1 Revolution postaje suvišan :D.

Još nisam probao sve te rom-ove. Ovo je moj prvi custom, a odabrao sam ga čitajući o raznim romovima na xda. Svidele su mi se karakteristike ,pa sam rešio da ga probam. Ima vremena za ostale. PozZ

Poslednja izmena:
CM 7.1 novost....

Slike se u galeriji sortiraju prema lokaciji...Izgleda da cu imati mali milion albuma :/

koliko traje baterija na CM 7.1 uz neko normalno koriscenje?

Meni dan i noc uz intenzivno koriscenje (sve sto bih radio na pc-u vezano za net, radim sa telefona -pregled foruma,citanje novina, mail, youtube...) i ponekad 5-10 kracih poziva.

Kad bih malo "oladio" sa netom, batt bi mogla da traje i dva dana komotno.

zna li ko kakve su sanse za izlazak ice cream sendvica za DHD? I da li ce biti zvanicni update, ili kuvani romovi?

sta donosi ice cream a da je znacajno?

Ja koristim ARHD i stabilnost mu je srednje ime :) E sad, to je na incredible S, gde je ARHD jos uvek Sense 2.1 sa dodacima iz 3.0. ARHD za tvoj telefon ima portovan kompletan Sense 3.0 i nemam pojma kako to radi, verovatno je nesto sporiji ali jednako stabilan (to je uvek odlika mike-ovih ROM-ova). Uostalom, probaj oba pa vidi koji ti vise lezi

edit: Ili sacekaj malo, DHD ce svakako dobiti Sense 3.0 kroz zvanican update

Poslednja izmena:
Ja koristim Virtuous Unity i imam samo reči hvale za njega.

Ubacio sam Android Revolution HD i odusevljan sam kako je odradjen! Nadam se da ce isto toliko dobro i raditi :)

Nego, zasto mi Market trazi Superuser dozvolu? Ne desava se stalno, samo ponekad i kada odbijem Market ForceClose-uje. Da li da mu odobrim, nije mi jasno odakle sad to??? :/

Ima li neko sa CM 7.1 da proba nesto?

Ne mogu da dodam broj u imenik, prijavljuje mi fc za Contact app kad to uradim, pa me interesuje da li je samo kod mene slucaj.

Imam ja, meni dodaje bez problema, ako hoces nesto da probam vici :).

Ajde ovako, idi na listu poziva pa Menu/Display Options. Tu mi se pojavljuje fc.

Zatim, otkucas broj, ides na onaj +, pa create new contact. Tu mi se isto javlja fc.

Hm...ko zna sta mu je...

Pokusavao sam Fix Permission iz ROM mgr-a ali mi nije pomoglo.

Ne znam sta da ti kazem, ja u principu ne eksperimentisem mnogo, posto mi je telefon potreban za posao , mnogo razgovora, mailova i kojesta, imam sta mi treba ne probam raznorazne aplikacije i romove, ovaj 7.1 rado odlicno, baterija mi traje duze nego sa prethodnom verzijom, bukvalno nikakvih problema, ne gasim ga uopste.

Ako treba jos nesto kazi, nije frka da probam, za kompom sam celo vece.

Rijesen problem :)

Google+ app sam uklonio i sve radi bez greske. To je bila app izvucena iz ics-a i vjerovatno zbog toga pravila zbrku.

Odlicno, i iz mog iskustva uvek je neka app koja zeza, zato proverim tri puta na sve strane pre nego stavim.

Nazad
Vrh Dno