Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Skini smart keyboard, vrlo vrlo slicna samsungovoj, mislim da nece ni provaliti da nije samsungova a ima srpska slova a uskoro ce biti i srpski t9.

Ok, hvala na predlogu.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Skini smart keyboard, vrlo vrlo slicna samsungovoj, mislim da nece ni provaliti da nije samsungova a ima srpska slova a uskoro ce biti i srpski t9.

kod mene smart keyboard ne funkcioniše.
ja na ekranu vidim naša slova ali niko ih ne primi, nego dobiju c,s,z

Ja ne znam kako da uopšte vidim naša slova. Stavio sam u podešavanjima za jezik Srpski ali i dalje mi je engleska tastatura

držiš duže taster i ona iz popup-a odabereš slovo, ali kod mene ga ima na ekranu, a nema bilo kome kome pošaljem, kao i preko tapatakla

Nadji na xda temu checkfusdownloader, skini taj program i preko njega skines koji hoces rom za nas. Ubacujes ga preko odina

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Meni taj program za product code izbaci GT-I9000HKDKOR a telefon je sa VIP mreze....

U search gore u ovoj temi ukucas "ako saznam da si musko" i izaci ce ti Cezarov post za VIP. Kad zavrsis sa flesovanjem povezi na kies pa vidi dal nudi nadogradnju i javi. Bas me interesuje

"Ako saznam da si musko"... :D:D:D

Kako da udjem u external sdcard iz CWM-a
Pokusavao sam sve ali nece...moram da instaliram neki fix iz njega a kad ga instaliram sa memorije telwfona, mob zakuca na Galaxy logo.

Pazi kad sam znao :D

Polako stize:

# Samsung Specific Properties
ro.build.PDA=I9000XXJVT
ro.build.hidden_ver=I9000XXJVT
ro.build.changelist=617736
ro.flash.resolution=720
# end build properties

Zar nije Semaphore 1.7.5 za JVS jel ne pravi problem sto je 10.2.2 na JVQ - u?

Mislim da ne moze da se zameni :( ja sam moju izgoreo cigarom :p

Inace sad sam stavio Semaphore 1.7.5 umesto DarkCore 2.9.3. na DarkyROM 10.2.2. jer sam imao problema sa baterijom od kad sam stavio 10.2.2. pa cu javiti kako radi :)

EDIT: *** 2620 score na Q :p

Zar nije Semaphore 1.7.5 za JVS jel ne pravi problem sto je 10.2.2 na JVQ -u?

Jel flesnuo neko JVT? Utisci? Oni dundjeri na XDA su totalno nepouzdani za bilo kakav siguran info.

sent from TT

Ja sam juče prešao sa CM7 na JVS i ekspresno se vratio. Jednostavno tek sad primećujem koliko je CM7 brži. Ne znam da li je problem u JVS romovima ili nešto drugo. Pokušao sam i sa stock i sa još dva druga i bilo je nekako kilavo?

napravio sam backup kroz cwm manager . Backup ima oko 850MB . Trenutno sam na 2.3.5 i hocu da ubacim 2.2 privremeno (treba mi zbog dead space -a) ... E mene zanima da li je ovaj backup u stvari ceo rom 2.3.5. tj. komplet "image" sistema sa svim istaliranim aplikacijama i podesavanjima ili ne? da li cu moci da dok koristim 2.2 da jednostavno udjem u cwm i povratim sve na 2.3.5 ? Citao sam nesto malo da se za to koristi nandroid da povrati ceo "image" kompletnog sistema ali mi je delovalo lose objasnjeno i komplikovano nekako :S:

Ja sam juče prešao sa CM7 na JVS i ekspresno se vratio. Jednostavno tek sad primećujem koliko je CM7 brži. Ne znam da li je problem u JVS romovima ili nešto drugo. Pokušao sam i sa stock i sa još dva druga i bilo je nekako kilavo?

Meni se na fonu dugo zadržao prilično tromi F1 V6, koji je vremenom jako usporio. Flešnuo sam JVS pre neki dan i Semaphore kernel, očekivao sam drastično ubrzanje, nisam bio oduševljen brzinom, ali rekoh da sačekam. Evo sad posle par dana mogu da kažem da to mnogo tromo i sporo radi, čini mi se da je fon radio daleko bolje sa fabričkim Froyom 2.2 nego sad sa JVS, tako da moram opet da ga flešujem, ali više ne znam šta!?

Poslednja izmena:
ja merkam Simplicity ROM, ali nikako da odvojim 20min :)

Meni se doticna ostetila od kod USB porta, od punjaca. Totalna glupost, bas shit izgleda.

Meni se oštetila sa leve i dese strane, u pitanju su veoma sitne jedva vidljive ogrebotinice koje nemam pojma kako su nastale. Telefon je sve vreme bio u ovome i taj case je potpuno pokrivao mesto gde su nastale ogrebotine. Telefon mi nije nijednom ispao, niti ga nosim po džepovima, uvek u torbici, tako da je neki moj zaključak da je orgebotinice napravio case usled pritiska jer je izgleda lajsa prilično osetljiva. Od kad sam to primetio fon ne držim u caseu i nisam primetio nova oštećenja, ali kada stoji na stolu uvek ga stavim na meku futrolu jer je skroz bez zaštite sa donje strane.

@IzNoGooD
Probao ga na kratko, nisam siguran ali mislim da je po brzini sličan JVS + Semaphore jer koristi isti taj kernel.

Poslednja izmena:
Jel flesnuo neko JVT? Utisci? Oni dundjeri na XDA su totalno nepouzdani za bilo kakav siguran info.

sent from TT

Fleshnuh ja uveče deodexed verziju, za sad mi izgleda skroz ok.

- Faster
- Blue overglow effect
- Endless scrolling app menu
- Endless scrolling homescreen menu
- NO WIFI issue for the majority
(For Belkin users: http://www.belkin.com/support/articl...=2437&scid=221)
- Noise reduction / Better quality during Call (need more feedback)

Sviđaju mi se ove endless forice, mnogo je lakše tako. Nisam mogao više da izdržim koliko mi je MIUI srkao bateriju. Koliko čitam, može kombinacija Semaphore kernela i JVT verzije, moraću to da odradim uskoro.

Flešnuo CM7 (nightly), koliko je ovo brže i lepše od Samsungovog sr4njeta. :D

Valjda neću naići na velike mane koje će mi smetati. :)

Vrh Dno