Forceptor
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.12.2010
- Poena
- 180
Javljao se problem svima koji su koristili u pocetku JVR kernele na JVS romovima,sada je sve ok.
sent from TT
Ima ko link za JVS rom sa JVS kernelom?
Javljao se problem svima koji su koristili u pocetku JVR kernele na JVS romovima,sada je sve ok.
sent from TT
Je l' može neko da mi kaže u čemu je fora sa I9001 Galaxy S Plus? Zašto je 100€ jeftiniji od ovog a ima skoro iste specifikacije?
Hvala za link, mada izgleda da ce morati JVP bootloader.stock JVS :Kod:http://hotfile.com/dl/129538506/0a079c6/I9000XXJVS.rar.html
Ajmo majstori da vas vidim?Pozdrav svima!!!
Imam galaxy i9000 i imam problem sa njim. Tacnije ovo http://www.mytrendyphone.co.uk/images/Samsung-I9000-Galaxy-S-Power-Button-t.jpg dugme mi je crklo, narucio sam novo stiglo je e sad nekako zalijepm ovo "power" dugme ali ne znam kako ova 2 konektora da privcrsim na one dvije rupiceJa ih namjestim i onda mogu da upalim telefon i sve ali nijesu zalijepljene svaki put se otkace
Cudan problem zar ne?Tesko da je neko imao slican ali eto da pitam mozda i pomogne neko a ako pomogne hvala mu do kraja zivota
Korisim Sintelan lijepak, bojim se da stavim neki jaci moze se otkinut jer ako zalijepim pogresno a sanse za to su 90%. I ovako ga jedva nacentriram jer su konektori vrlo mali.
Za neupucene : Ovo nije ono dugme Power button plasticno sto se vidi spolja nego ono sto dodje ispod njega u telefon koje ga povezuje sa maticnom plocom.
Jel može ova "lajsna" oko ekrana da se zameni? Ispao mi telefon i oljuštio se premaz sa lajsne u širini od oko 3 mm. Sad može bukvalno sve da se oljušti noktom
Pa ti oljusti celu lajnu i resen problem![]()
Biću malo dosadan pa ću ponoviti pitanje, možda neko odgovori![]()
Inace kapiram kada bi oljustio lajsnu da bi odvratno izgledalo...
U pravu si, podloga je srebrna ali ostaju crni tragovi od skidanja.
Vidim da na Amazonu ima da se naruči, košta od 10-20$. Kod nas servisi traže 5000 rsd. Mnogo za komad plastike.
Nešto mi pada na pamet kako bi bilo da se oljušti, išmirgla i prelakira sa nekim crnim ili srebrnim lakom. Nisam nikada radio ta farbanja pa možda neko ko je iskusan da kaže da li je izvodljivo
Radio je to neki lik sa xda.Pokusaj da nadjes.Ofarbao je u crno i ne izgleda lose(na fotografijama).
Mislim da ne moze da se zamenija sam moju izgoreo cigarom
Inace sad sam stavio Semaphore 1.7.5 umesto DarkCore 2.9.3. na DarkyROM 10.2.2. jer sam imao problema sa baterijom od kad sam stavio 10.2.2. pa cu javiti kako radi
EDIT: *** 2620 score na Q![]()
Moze li link ka temi da pogledam kako je ispalo?
BTW kako zovu taj deo na engleskom?![]()
Nisam našao to na XDA. Zove se inače bezel frame
Evo i link, na ebay ima da se kupi sa alatom
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l2736&_nkw=galaxy+s+bezel+frame
Kad bi kupio neko ko može sa ebay više komada više nas bi mu bili vrlo zahvalni
Ja se izvinjavam ako je bilo reči o ovome...
Da li neko zna kako da vratim telefon na originalni Telenorov firmware? Uradio sam ćaletu flash na 2.3.4 ali (ne pitajte me iz kojih svih razloga) on hoće nazad.
Ili bar da mi kažete kako da mu ubacim srpski u Sasmungovoj tastaturi.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari