^+1 ... Jako inovativna igra sa neobicno dobrom pricom. Pravo iznenadjenje posle skepticnog iscekivanja. Sad mi zao sto sam glavnu pricu preso iz cuga 🙂 Tacno 6h.Posle odigranih par sati konacan zakljucak je i vise nego odlican!Davno nisam igrao ovako nesto zarazno,a jednostavno!
A to nece. Tako rekli. 😛
Zar nije bas naglaseno bilo da ce izaci i za PC?
Ja sam demo odigrao na PS3 i taamo je igra delovala kao teški trash, živo me interesuje šta je to donela PC verzija da se svi tako oduševljavate, moraću da je skinem sad 🙂
(tvoj komentar sam uzeo samo za osnovu, nekog mog duzek komentara na igru, ne shvataj nista licno 😉 pozz)Ja se ne secam da sam ikad neku igru igrao minut ipo, izasao iz nje i obrisao iste sekunde. Uzas je blago receno. Napraviti igru sa kolima sa tako loshom fizikom je prosto neverovatno. Stvarno mi nije jasno zasto i prave ove naslove koji su 2 svetlosne godine iza GTA4 npr, igre koja je napravljena 2008.
Ma nisu to standardi nego "neinformisanost" i preveliko nabedjivanje takvog svog kriticizma drugima. Objektivnost je uvek u drugom planu.
Pošto me je zezao driver.exe problem, kao pokušah te fixeve sa neta, ali mrka kapa. Potom mi se savegame fajl corrupt-ovao od čačkanja, pa ako neko ima savegame od trećeg poglavlja (chapter 3) da postavi, bio bi' mu zahvalan. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari