Šta je novo?

Driver: San Francisco

Jes' apdejtovao?
Citas li ti... ? Rekoh da nisam :)

Samo od sebe je pobrljavilo, cak ga nisam ni pokretao zadnjih par dana (iskopah i instalirah Driver: Parallel Lines, pa se s' tim "zabavljam" :D).

Posle apdejta meni ponekad brljavi, nekad prijavljuje driver.exe error a nekad driver.exe error2 :d
Ali ono, probam da ga startujem 10ak puta, sve erori, batalim, iskuliram, startujem ga posle 10 minuta, radi k'o zmaj :)
Probaj ono sto sam i ja - brisanje offline.ini fajla ;)

Sa druge strane, mene ne cudi sto imas probleme - stavise, cudi me kako uopste uspevas da pokrenes igru! :p - s obzirom da je to oficijalni update... a tvoja verzija je... khm... ;)
Daj u spojleru gde otvaram "garažu" :d
Eve gi ;)

Zemi si jedan DeLorean DMC, pa ga poteraj preko 88 mph... onda ce se zbije "Back to the Future" fazon, i otvorice ti se famozna garaza :smoke:

Kako bre donekle, majku mu... i kako to da tebi ne radi (ili bar radi, ali nedovoljno dobro) AA, a meni fercera bez greske?
A i ti imas nevidiju, bas kao i ja trenutno... tako da one ATi/nVIDIA price, koje su se mogle cuti ovde - ali ubrzo bile i obrisane ;) - ocito bas i ne piju vodu.

Ma bre radi, al mislio sam na ono donekle posto nijedan aa nije bas savrsen, zato rekoh za turpijanje ivica koje je ovde pomoglo. :D

Hvala CARe, fercera k'o zmaj! Odigrao dva puta, oba puta fejlovao :d Svidža mi se ovaj autić, šljaka kao leptir, samo baca dupe k'o crnkinja, odličan! :)

Meni je igra iz cista mira prestala da radi. Do sada mi se vec nekoliko puta desilo da se nista ne desava kad kliknem na driver.exe, ali sad nece ni u ludilu da se startuje. Pokusao sam sve, od prepravke offline file-a, brisanja ubisoft launchera u appdata folderu, pokusao tomek116 soluciju, ama bas nista ne vredi... Pokusacu sa update-om drivera, ali ne vidim kako bi to moglo da pomogne...

Hvala CARe, fercera k'o zmaj! Odigrao dva puta, oba puta fejlovao :d Svidža mi se ovaj autić, šljaka kao leptir, samo baca dupe k'o crnkinja, odličan! :)

Polako, savladaces... ima vremena za tebe, jos si mlad :p
Ja ga odradih za 47 sekundi, to mi je plafon i tesko cu ga poboljsati... te zato vise i ne pokrecem taj challenge, iako je odlican - samo cu da se frustriram :d

A auto sevrda k'o blesav, samo ljulja po krivinama :)

Meni je ovaj Driver totalno opuštajuća igra. Sviđa mi se i izbor automobila. Ne sećam se kad sam instalirao neku "vožnju" (pre ovog) na PC... :)

A config file u my documents?

Brisanje config fajla resilo problem, thanks. :)

No, sad mi je vsync konstantno upaljen, sto znaci strahovit lag i fps drop tokom chase sekvenci. Jel' postoji neki nacin da se resim ovoga, s obzir da force off iz drivera nije urodio plodom?... :(

Probaj da ukljucis pa iskljucis u samoj igri ako to ne pravi novi cfg koji ce opet da pravi problem

Za razliku od poslednjeg hot pursuit naslova ova igra mi je fino "legla". Modeli automobila i sam osecaj pri voznji je super. Naročito mi se sviđa kako su odradili kontrole putem tastature. Prvi put ne kopam po stvarima i tražim dzojpad. E da i igra ne pravi sama korekciju drifta ko gorenavedeni naslov. :)

Malo sam se igrao sa Movie Editorom u igri i rezultat :D:
[YOUTUBE]rK3gE_FDyOA[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Na 1:29 si prosao lambo i nista nisi uradio :d

nije lose. dobio sam ideje za nekoliko scena :D

Oštro oko, nisam ga ni primetio. Kad malo bolje pogledam to je neki porsche ili nissan 370. Uostalom ne volim preterano taj shift, zato su mi omiljene one bonus misije Movies, podsećaju me na stare naslove. Nego Lambo je na kraju, nisam mogao da odolim :)

Milina je jurcati u tom autu. Ono sto mi se najvise svidja je zvuk. Ne znbam zasto, ali deluje mnogo mekse i prijatnije od ostalih, ali i dalje opasno.

Završio danas igru, neko je kukao da je kraj težak, ali ja imam potpuno drugačija iskustva :) Vrlo je lepo izbalansirana igra, nije bilo misije na kojoj sam se zaglavio.

Hehehe dobra vožnja Psiho :)

Tjoro tjoravi... nije ti ono Lambo, vec neki RUF, i to mislim onaj najslabiji - ko ce im se setiti oznaka, sve su neke kripticne :p

Tjoro tjoravi... nije ti ono Lambo, vec neki RUF, i to mislim onaj najslabiji - ko ce im se setiti oznaka, sve su neke kripticne :p

Porsche? Mogu proveriti, imam replay :) Ali sto se uvatiste za taj auto :p

EDIT: Yup Porsche...

Poslednja izmena:
Porsche bre, jasta. RUF, tacnije :p

Ma nismo se ufatili, zezam ga malo sto ga oci bas i ne sluze :d

Ma vido od napred u momentu i bas izgledao kao lambo. Nisam se udubljivao da proverim i eto greske :D

kakva je igra? da li je samo arkadna voznja ili ima jos neki mislija ili tako nesto? valja li cemu?

kakva je igra? da li je samo arkadna voznja ili ima jos neki mislija ili tako nesto? valja li cemu?

Arkadna vožnja ali dobra arkadna vožnja, baš dobar osećaj i kontrola nad vozilima. Sama igra ima misije i storyline nije loš ali zbog mogućnosti "shifta" u bilo koji automobil ponekad deluje prelako (tipa ako u trci ne možeš da stigneš protivnike shift u autobus pa im preprečiš put i prođeš) dobra je ako joj se pristupi kao laganoj igri za opuštanje. Mada mogu da se kladim da će osećaj vožnje biti duplo gori u novom NFS (The Run).

Ne mozes u svakoj trci da se shiftujes, samo u odredjenim trkama, da ne bude zabune. :)

Ako nekog interesuje, evo i imena filmova po kojima su uradjeni movie challenge-i: :)

Gone!: Gone In 60 Seconds (1974) starring H.B. Halicki
White Stripe: White Lightning (1973) starring Burt Reynolds
Bite The Bullet: Bullitt (1968) starring Steve McQueen
LA Connexion: The French Connection (1971) starring Gene Hackman
Black And Blue: The Blues Brothers (1980) starring Dan Aykroyd & John Belushi
Cannon: The Cannonball Run starring (1981) Burt Reynolds
Yeehaw!: The Dukes Of Hazzard series (1979-1985)
Vanishing Chance: Vanishing Point (1971) starring Barry Newman
Driven: The Driver (1978) starring Ryan O’Neal
Not In Stockholm Any More: http://www.youtube.com/watch?v=X12W2Aja844
Smokie Trail: Smokey & The Bandit (1977) starring Burt Reynolds
Faszination: referenca na kultnu voznja Stefana Rosera na Nurburgringu sa RUF Yellow Bird-om iz 1987. godine. http://www.youtube.com/watch?v=bAnMFhFMWAY
Bel Viaggio: The Italian Job (1968) starring Michael Caine

Imam problema sa igricom. Instalirao sam je, instal i najnovije patch-eve i kada je pokrenem konektuje se na uplay i trazi mi da je aktiviram preko key-a. Imam "narodnu" verziju... Pomoc

Vrh Dno