Šta je novo?

Driver: San Francisco

Mislim da je pre sa Ubisoftom, posto je ovo vec koja igra za pc koju su odlozili...

Ubisoft ne bi bio Ubisoft da ne odlozi PC verziju svoje igre. :)

Probao malo demo na PS3, pošto PC demoa neće ni biti :p Kontrolni sistem mi se dopada, kao i humor. Preletanje iz auta u auto ima smisla što se tiče same priče, ali pitam se kako će uticati na gejmplej. Iz demoa je to teško shvatiti. Bežanje od pandura baš i ne kapiram - nekad sam im na 1500 metara a kao me i dalje ganjaju.

Probao sam i ja demo, jedino što mogu reći da će ovo biti kompletni trash :(

Igra izasla,teska 7 i nesto gb .Ima i analgin ;).Ne znam po trailerima i gameplayer-u ne deluje lose,videcemo kad se skine.

Posle sat vremena igranja mogu reci da je zabavna!Najvise sto mi se svidja su modeli automobila,ali samo spolja,pogled iznutra je smesan!Fizika je tu i tamo,znaci cista arkada,nije si ni moglo ocekivati nesto vise!Grafika je dosta dobra i optimizacija je odlicna,onako odokativno mislim da je zakucano na 60 fps-a(mrzelo me da skidam Fraps),pricu nebi da komentarisem,cini mi se da jos traje tutorial,ali nisam jos nista ukapirao!Po komentarima sam ocekivao kako @rAMA kaze trash,ali nemam takav utisak barem za sada,ali nikad se ne zna!

Igra je sasvim zadovoljavajuca. Meni zabavna, svaka im cast za optimizaciju. Nalik na Drivera jeste, ima stvari u kojima se i deo koncepta razlikuje ali ne u potpunosti.. dosta automobila je tu, fizika je ok, za zezanje, misije su ok takodje, sve u svemu za zabavu i vise nego dovoljno.

Igra nije losa samo sto je ono s duhovima(prebacivanjem iz GOD view-a malo bzvz), nego e nekko uspeo da namesti volan da mu radi u igri? Meni na G25 prepoznaje samo dugmice a ne i papucice i obruc volana?

:)...ima li garaza na pocetku?

Nekakav oblik garaze postoji, ne kao u Mafiji, GTA ili ranijem Driveru, ali imas garazu sa automobilima koje si kupio nekkavim poenima i koje mozes kasnije unaprediti i izabrati kada pozelis.

^^Ja igram preko tastature, a ima dosta klipova na tjubu.

Meni je preko gamepad-a mnogo bolji osecaj i lakse za igranje!

Hahahaha! Ovo se pojavilo i za PC. Taman kad sam mislio da necu moci da odigram na box-u.

Izgleda ad cu samo gears 3 morati da kupim.

Nekakav oblik garaze postoji, ne kao u Mafiji, GTA ili ranijem Driveru, ali imas garazu sa automobilima koje si kupio nekkavim poenima i koje mozes kasnije unaprediti i izabrati kada pozelis.

^^Ja igram preko tastature, a ima dosta klipova na tjubu.

...mislio sam na ono ultra teko prolazenje garaze na pocetku igre iz prvog dela... Secam se bilo nas je 4-5, i savladavili smo to sigurno sat i po vremena dok nismo upeli i konacno ugledali svetlost dana... Jedan od onih momenata u igrama koji se ne zaboravljaju.:)
...nadam se da ce i ova igra da zadrzi taj izazov. Bilo je misija koje se nisu mogle preci ako se ne odvoza savrseno bez gresaka... govorim o prvom DRIVERU

Poslednja izmena:
VRX!
Shifting je OK sa obzirom kako igra pocinje...
Dozivljavas nesrecu i to pa onda si kao u komi pa imas tu telepatsku moc xD

sorry za double post,
Jel se nekome desilo da nece da mu udje u igru ? ocita uplay i sve to kliknem play i on mi izbaci Driver.exe Error :|

Sve ok za sada.

...mislio sam na ono ultra teko prolazenje garaze na pocetku igre iz prvog dela... Secam se bilo nas je 4-5, i savladavili smo to sigurno sat i po vremena dok nismo upeli i konacno ugledali svetlost dana... Jedan od onih momenata u igrama koji se ne zaboravljaju.:)
...nadam se da ce i ova igra da zadrzi taj izazov. Bilo je misija koje se nisu mogle preci ako se ne odvoza savrseno bez gresaka... govorim o prvom DRIVERU

Aaaa, secam se, doduse kroz maglu. :)

Nema, nije toliko blizak prvom Driveru.

Challenge-i koje imate u garazi podsecaju na prvi Driver, tu uglavnom nema "moci" :p

Vakcinisao sam ga na sve moguce nacine, nista zivo ne pomaze :|
Kod mene SHITROW nikad nije funkcionisao kad se radilo o ubishit igrama xD
a TaMNaStRAna je normalno radila ceo dan i onda samo odjednom neceee...

Ocekivao sam neki krs, meni je igra odlicna, posebno upravljivost kola, jedino sto mi se ne svidja je gorepomenuta telepatska moc pf...

Posle odigranih par sati konacan zakljucak je i vise nego odlican!Davno nisam igrao ovako nesto zarazno,a jednostavno!

Jel ima jos neko problem da igra kada je drugi put upali nece da mu se startuje, ko sto kaze olddog, izbaci driver.exe error? Inace, al je ova igra nezahtevna, na osnovu prvog ulaska u igru video sam da gpu usage gotovo nije presao 30 posto, uglavnom 25, a sve to na 60fps-a na 1920 sa ukljucenim vsync-om. Doduse skoro bezveze i izgleda...

Predpostavljam da ste instalirali prvo onaj update? Inace kako da natjeram gamepad da mi radi u ovoj igri? Smor mi je na tastaturi, a na gamepadu nece nikako... U pitanju je Logitech Dual Action

x360ce, probaj compatibility mode. A i patchovana i nepatchovana igra mi crashira, ne znam sta je u pitanju...

Radi u 120FPS zakucano, ali grafika, sem modela automobila koji su u najboljem slucaju ok, ostalo je na nivou igara od pre ~5 godina, ocajno. Ne lici uopste na one screenshotove kada se igra.

Nazad
Vrh Dno