Šta je novo?

HTC Desire

Neka mi da neko preporuku za neki ROM sa Sense-om, resio da se igram malo. Igrao se davno na Magic-u, sad malo da se podsetim.
Imam official 2.3.3 trenutno i da li to menja neke stvari kod rutovanja i S-OFF ?
Hvala!

Poslednja izmena:
LeeDroidove ROMove mislim da hvale

mene isto interesuje posle update na 2.3.3 nema sanse da se vrati na 2.2

probao

RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00. 32U_5.11.05.27_release

ne odgovara bootloader imam 1.02

e sad ima postupak na HTCdev Unlock Bootloader da li bi sa tim nesto dobio

ja ne znam jesam li ja baksuz ili sta vec :)....od jutros mi ne radi sinhronizacija sa google nalozima...dok sam na wi-fi-ju radi...kad predjem na 3g nece...sync is currently experiencing problems. It will be back shortly..........aaaaaaaaaaaaa

ne znam...sve ostalo radi...sem toga...danas u gradu nije radilo...evo gledam ne radi ni sad kuci...a preko wifi-ja sve ok

Samo jedno pitanje, prodajem Desire-a, ako instaliram STOCK ROM trebalo bi da vrati sve na default? Radio, partition table, recovery?

Danke!

Samo jedno pitanje, prodajem Desire-a, ako instaliram STOCK ROM trebalo bi da vrati sve na default? Radio, partition table, recovery?

Danke!

Pa vidi sa kupcem da li hoce da mu vratis stock rom, jer su custom romovi uvek bolje optimizovani. Jedino zbog garancije,kazes mu otvoreno. Inace da,moras sve da vratis na stock, imas na xda forumu o tome.

Danke!

Ne bas.
Ako imas neki custom MTD (npr Cm7,oxy,N1..itd) moras staviti nazad Stock Hboot table.
Radio zavisi od Rom-a (tj svaki Rom radi optimalno uz odredjeni radio).
Recovery,ostavi ;) Nikad neces znati kad ce zatrebati.

OK, hvala... Ostaviću ja nego da ne budem problem oko garancije ako neko šalje na servis a pritom ne zna o čemu se radi... :) A ako zna, sam će da ga stavi ;)

Da li moze da se rootoje fon, a da ostane na fabrickom romu ili kako se to vec kaze (mislim, da se uradi samo root)?
Da li se posle toga moze uvek vratiti na fabricku varijantu?

Predugacka je tema. Znam da je negde to pominjano, ali ako nekome nije mrsko neka me uputu na brzaka.

Hvala

Da li moze da se rootoje fon, a da ostane na fabrickom romu ili kako se to vec kaze (mislim, da se uradi samo root)?
Da li se posle toga moze uvek vratiti na fabricku varijantu?

Predugacka je tema. Znam da je negde to pominjano, ali ako nekome nije mrsko neka me uputu na brzaka.

Hvala

Evo OVDE je sve objašnjeno i lakše ne može da bude, ujedno DA moguće je ROOT-ovati a da ti ostane fabrički ROM

Poslednja izmena:
Hvala.
Jel problem posle vratiti na fabricki?

Uspeo sam pomocu revolutionary.io da dobijem S-off posle update na 2.3.3
Interesuje me kako vratiti hboot na S-on

da li postoji neka procedura za pravljenje neke poarticije dodatne na kartici za aplikacije, posto ovako vise nema smisla, nemam dovoljno prostora, a da pri tom ne moram da menjam rom, inace koristim fabricki 2.3 rutovan... hvala unapred

Instaliraj rom manager. Ili ako imaš neku iole noviju verziju clockwork moda, može i on.

Samo da li zna stock ROM da radi sa dodatnim particijama? Ako mislimo na ext3/4...

da li je neko mozda imao problem sa tipkama na slusalicama(mislim stop,play,napred,nazad) uopste ne reaguju koristim original player i imam instaliran 2.3.3

Poslednja izmena:
Evo i ja custom-izovao moj Desire, LeeDroid GB.
Posle Magica, ovo je laganica:)

oh, kolega, i ja sa magica presao ovamo... sto se tice tihh particija, da li moze neki tutorijal, ili link kako da instaliram clockwork, i pogotovo to sa particijama, nikad se nisam mnogo zezao s njima na bivsem magic-u... hvala

Evo moj postupak:
1. odes na www.revolutionari.io i skines (download for windows) revolutionary-0.4pre4, skines HTC driver i skines android USB driver i takodje imas uputstvo kako se instaliraju drajveri,USB. Obavezno pre svega toga deinstaliraj sve od HTC sto imas (HTC Sync takodje).
2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016084 citaj polako i radi korak po korak (ne izgleda sve isto jer je noviji revolutionary interfejs,samo citaj i polako) Dok radis S-Off pitace te da li hoces da instaliras i Clockwork (u onom DOS prozoru) sve je laganica
2. Gparted,skines zadnju seriju,image fajl i narezi na disk i bootuj racunar sa diska, imas takodje video tutorijal,laganica. Vidi samo kako da je particionises u zavisnosti od ROM-a koji hoces.
3. POsle klasika,kopiras na sd i iz recovery-a install zip i to je to
Dosta lakse nego na magic-u sto je bilo

e ja sam odradio revolutionary, i imam neki recovery, istina, ne znam koji, zaboravih...sad cu pogledati, znaci rutovan je, s-off, recovery je revolutionary cwm v4.0.1.4... da li moze iz tog recoverija, i procedura pravljenje ext, to nikad nisam znao...

da, videh to sada, posto sam bacio oko na onaj link...a da li ovaj moj stock 2.3 radi sa tim particijama, ili moram neki custom rom da stavim..?

Naravno. Ti kreiras particiju na koju ces da instaliras fresh rom. Mislim da oficijalni GB nece da ti znaci nista. Ja stavio LeeDroid koji je doradjeni 2.3.3 GB tako da to ti je to :)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ja sam na novoj kartici pravio particiju iz cwm. Neka proba prvo to, da se ne zeza sa gpartedom.

Nazad
Vrh Dno