Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

i kod mene stoji crta... (LG Optimus One)

Ova crta

sc20110916-173905.png

Ne, mada i to cu da ispravim.. stoji crta iznad 4-orke, negde na pola visine brojke iznad.. duga par piksela.

ja mislim da je hteo da kaze da je to ta crta koja se pojavljuje, tj. ta koja fali...
(ako je trojka "iznad" cetvorke, i trojka je odsecena, pojavljuje se na cetvorci?)

Mislis na ovu crticu iznad cetvorke?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1316189138801.jpg
    uploadfromtaptalk1316189138801.jpg
    252 KB · Pregleda: 138
Bravo! :) To je bilo u pitanju.. Evo je ispravljena verzija, hvala na testiranju :)

Prilozi

• BobClockD3BMod.rar
    63.2 KB · Pregleda: 27
Odlican je Zeam ali koliko sam mogao da vidim nema opciju promena ikonica pa sam se vratio na ADW.

TT SGS

Nije onako jednostavno kao u LP-u ali odradis ih sa Desktop Visualizerom i prevuces ih u Dock, malo duze traje samo..

Da posle sam video tu crtu iznad četvorke. Sada ću probati ovaj ispravljen.

jos kad bi neki weather nabudzio tu, pa i ja da ga stavim :D
osim toga, bas je dobro, svidza mi se intenzivno :)

Ja iskoristih minimalistic text

Prilozi

• uploadfromtaptalk1316198597223.jpg
    uploadfromtaptalk1316198597223.jpg
    360 KB · Pregleda: 123
jos kad bi neki weather nabudzio tu, pa i ja da ga stavim :D
osim toga, bas je dobro, svidza mi se intenzivno :)

Fora je da sam hteo da napravim svoj widget od nule, minuti bi mi isli ovako ispod ali i na desno, ali kad sam video koliko je komplikovano onda sam ovako 'varao' i iskoristio vec postojeci widget :) Drago mi je da vam se svidza, pretpostavljam da ne bi ovo mogao da okacim na Market, tj da bi originalni tvorac Bob Clocka to trebao?

disrigard det, aj sak kak xD

Ne kapiram poslednja dva posta uopste :d

a imam pitanje i za Urosa...koji je to lancher, tema, ikonice, model telefona?

Da krenem redom :)

ADW Launcher je u pitanju, a sto se tice ikonica tj. ako mislis na ove slajdere u pitanju je WidgetLocker Lockscreen (konkretno 3 slajdera sa po dvije funkcije svaki).

Telefon je Desire HD.

Nije nikakva tema instalirana vec samo background koji sam nasao u aplikaciji Flikie Wallpapers HD.

a wallpaper je iz machinarium-a :):) hvala na odgovoru...jel dosta uspori telefon kad se stavi widgetlocker lockscreen?

Uhh...
Market me nesto zezao juce, nakon sto sam odradio "update all", i ja pomislim da mi je skinuo novu verziju marketa, pa odem na settings-applications i tu obrisem sve update za market. I tu pogresim :) Sad imam neki (valjda dosta star) market koji radi samo na wi-fi, ne i preko gprsa.
Kako da stavim neku "normalnu" verziju, i ako imate dajte .apk - dva koja sam skinuo ne mogu da se instaliraju....

Ttalk via GT540

Mislim da prvo moras deinstalirati stari market pomocu titanijma recimo....

a da odes u najblizi park, ulicu, uhvatis neki wless samo da apdejtujes market kako treba?
mislim, cisto da nesto ne bi sjeb'o sa tim brisanjima/instaliranjima, posto ti je market, kao, bitan na telefonu...
a slobodnih vajerlesa bar svuda ima...

Nazad
Vrh Dno