Šta je novo?

Dead Island

A sta ste vi ocekivali od ovoga ? BF 3 :) Ma dajte, zombi igrica.. ko to jos moze da shvati kao nesto epski [da se ogradim od l4d- nisam probao]

^Nisi procitao o cemu se radi gore. Ne o kvalitetu igre vec o promasenoj verziji igre koja se izdaje. :)

Ako bude imala lep coop shmek, bice extra,.. kao i sto ocekujem...

A gore u navodima, radi se o problemu da su izbacili umesto zvanicne verzije na steamu - developer verziju, gde na quick tastere sklanjash texture, radish noclip da prolazish kroz zidove, ono,.. lol :)

Izgleda da se pojavila Ponovonapunjena verzija!

... i ova Reloaded je Steam Dev. Copy verzija,verujem da ce biti neki patch.
hehe i posle treba neko da im kupuje igre

Sta kaze zahtevnost?

Probao sam je samo par minuta posto nemam vremena!Nemogu da kazem nista o gameplay-u posto skoro nisam ni igrao,ali sto se tice zahtevnosti mislim da niko nece imati problema!Kod mene bas lepo klizi!Grafika je za moj ukus odlicna!Ima poseban odeljak za mapu,quest-ove,inventar,skill-ove i budzenja itd!Sve u svemu cini mi se da ce ovo biti lepa zabava!Ko bude malo vise igrao neka da malo detaljniji opis!

bilo bi cudno da ne klizi na 560ti xD
koja verzija nije alfa/beta/develop tj koja radi? moze na pm, cekam ovo cudo vec pola godine, ne mogu vise

Nije finalna jos neki propust je do izdavaca.

Pa ovo ne pada ispod 90 fps sa max podesavanjima u 1080p ! Jedino me nervira mali FOV , nadam se da ce se moci nekako povecati ... Ne cini mi se lose , videcemo...

Poslednja izmena:
Vidim ima update... Znaci ako sam razumeo bez tog update-a ne radi save game? Ili sa tim update-om ne radi save game?

bez
i imas njihov custom instal da znas da ne otpakujes, jer u tom slucaju update ne pomaze

igra je odlicna
jedino malo bolja produkcija fali...mada, to i nije neka zamerka
doduse i ja sam zombi frik:)

Ja skinuh farmaceutski update od 78 mega, kakvih 1.65 giga? Ili je to na Steam-u?

Posle 2-3 sata igranja,mogu reci da sam veoma zadovoljan sa igrom i da su mi se na neki nacin ispunila ocekivanja!

Ja sam igrao pola h i smorio sam se :)
Izgleda da sam prerastao sve ovo.. Ili mi se trenutno nista ne igra, u sustini leti osim voznji i pes-a nista ne mogu da igram, ona tuga od novembra i februara kada je uzasno napolju i nista se ne desava..e tada mogu da se posvetim i nekoj gluposti :d

Kada bi nekako mogao co-op.. e to bi vec bila druga prica.

Grafika je ok, ima blura i bloom-a ali ajde.. igra radi na ovoj konf. od 90-100 fps prosek, i to sa ne oc grafickom.

Nisam probao igru, a jel ste probali onu foru iz Cartela da forsirate dx11? Isti engine je u pitanju pa verovatno isti je i setting za dx11, dakle ako ima out\Settings\Video.scr promenite i dodajte stavku dx11(). Kroz dx11 su lepse senke, tj. detaljnije i manje iskrzane.

A radi li CO-OP na narodnoj verziji ?

Nazad
Vrh Dno