Šta je novo?

Battlefield 3

Sex

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Battlefield 3 zahtevnost

Sta mislite da li ce biti mnogo zahtevna igrica? I da li cu moci da igram na mojoj konfiguraciji?
Intel E8500 3700 oc
4*1GB 800Mhz
MSI GTX 560 Ti TFII/oc

Moci ces donekle. Ne u punom sjaju ali neka low/medium podesavanja verovatno. Cpu ti je usko grlo.

Pokusavam da skontam zasto si otvarao novu temu umesto da pises u postojecu, ali mi na pamet ne pada ni jedan dobar razlog....

Procesor menjaj !

Ne otvaraj temu bezveze , mogao si to pitanje da postavis u postojecoj temi !!!!!

Apdejtovali su Origin EULA posle mnogobrojnih kritika.
http://bf3blog.com/2011/08/ea-updates-origin-eula-after-criticism/

A ovo za Betu da ce biti 9 11 nazalost nije tacno , samo glasina...

zh1nt0
DICE

People, The Beta date is not correct. Any real Beta info will be announced through our official channels or me . Closing this here.

Mene zanima commo rose , jel ima neko proverene informacije?

Poslednja izmena:
Zasto mema civila za izivljavanje u igri

However, potentially holding that back is that “if you put the player in front of a choice where they can do good things or bad things, they will do bad things, go dark side – because people think it’s cool to be naughty, they won’t be caught…

“In a game where it’s more authentic, when you have a gun in your hand and a child in front of you what would happen? Well the player would probably shoot that child.”

Ja ne znam samo sta bi bilo da je ea bio izdavac za mw2. :D

Neki od nas ne vole TS :)

Jel mi moze neko navesti samo jednu prednost commo rose-a kada igrash sa ekipom na voice serveru?

Da li ćeš baš uvek igrati sa ekipom i da li ćeš uvek imati medika i supporta i ko garantuje da će uvek biti pored tebe? Ili kada si legao iza zaklona a sa svih strana te pucaju kako ćeš mediku da objasniš da si baš iza onog drveta u onom žbunu? Lepo ćeš da podigneš commo rose da zatražiš medika, a njemu ćeš zasvetleti na mini mapi. Sve to bez osvrtanja oko sebe tražeći medika (što u većini slučajeva završava nožem u leđima od strane protivnika).

Apdejtovali su Origin EULA posle mnogobrojnih kritika.
http://bf3blog.com/2011/08/ea-updates-origin-eula-after-criticism/

A ovo za Betu da ce biti 9 11 nazalost nije tacno , samo glasina...

zh1nt0
DICE

People, The Beta date is not correct. Any real Beta info will be announced through our official channels or me . Closing this here.

Mene zanima commo rose , jel ima neko proverene informacije?

Jer ovo sa Originom znaci da ako nanjuse neku krekovanu EA igru na racunaru mogu da ti banuju account?

koliko para i gde?

Ma nema sta da se komentarise, kod Wahada se uzimaju igre..
Ne pada mi na pamet da bilo gde ostavim pare osim kod njega kada su u pitanju originali. Zaista nema razloga kupovati bilo gde osim kod njega jer mi je ovo pa koliko mogu da se preracunam 6 igra [ portal2, bfbc2, bf3, fear, darkspore, crysis]...

Ovo sam tek sada video, najbolji fan made trejler do sada :)

[YOUTUBE]cEhf92zDreU[/YOUTUBE]

Ista glupost je i health regeneration kod vojnika...

Ukapirali su da će biti dovoljno komplikovano pokrenuti igru, da sadržaj može da se uprosti. ;)

auuuuuu ovo je opasan minus ,a ja vec pazario igru samo da ne nastave ovako :S::smash::cigar:

Mene interesuje team death match, kakve ce mape biti, ili ove velike ce samo biti skracene

Znači sad će tenkovi taktički da izviruju iz zaklona opale projektil i nazad u štek, a pešadija nek skakuće kao kunići. :)

Nazad
Vrh Dno