@priest,
Jesam na srecu. Nasao sam neki stari laptop koji nije imao restrikcije na instaliranje programa![]()
Uspeo sam i sa tiny umbrela da sacuvam shsh, posle lagano odradio restore i vratio sve kako je bilo i ranije ....
Definitivno se winterboard i ipad ne vole, tako da bih savetovao svima da izbegavaju winterboard dok se ne optimizuje skroz za iPad2.
Ja sam nacuo/procitao da treba pored toga sto ces da sacuvas racun, da registrujes uredjaj na apple.com.
Dobijam iPad 2 iz USA (stric mi uzeo kao poklon), pošto nisam u toku, kakva je situacija sa jailbreakom, tj. da li se modeli sada isporučuju sa 4.3.5?
Bilo bi dobro da je 4.3.3, ne znam šta bih bez jailbreaka. Btw. pošto će mi uzeti i Camera connection kit, da li postoji neki tool na Cydia koji omogućava da ubacim usb flash/hdd?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
<key>SBUseSystemGestures</key>
<true/>
E kako da prebacim apps sa kompjutera na ipad2 ,jer mi na itunes stalno kaze da ako ocu da to uradim da ce mi izbrisati 45 applikacija koje imam(naravno crackovane)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari