Šta je novo?

iPad 2

Da li postoji način da se proširi soft srpska latinična tastatura da prikazuje tastere/slova sa kvačicama kao što je to slučaj sa srpskom ćiriličnom? Ili neka aplikacija koja to omogućava? Jedino što sam našao je "Serbian Latin Keyboard for iPad by Gp Imp." ali nije to to...

Da li poostoji mogucnost da vise ne bude jailbreak-a? Dobio sam iPad2 na poklnon od devojke, ali doso je sa 4.3.5, a uredjaj mi je prakticno neupotrebljiv bez JB.
Znam da za 4.3.5 nece biti, ali me interesuje da li postoji mogucnost da nece biti ni JB za iOS5?

A sto je neupotrebljiv bez JB-a?
Meni jedino sto stvarno fali je USB flash i sizim zbog toga...

E sad da li ce biti JBa... videcemo :D Ja ocekujem da hoce, ali dok ne bude spreman, ne zna se.

Za iOS 5 ce biti sigurno JB, ali moramo malo da sacekamo.
A glavni razlog za JB na iPad je piraterija :)

OK, piraterija, ali sta je to sto je toliko potrebno?
Za mene je osnovni model koriscenja iPada:
1) Net (browser)
2) IM + Skype
3) Pdf -knjige
4) Office -ajde ovo razumem, ali ceo iWork kosta 30$, proguta se...

Ostaju mozda igrice koje mogu biti cool, mada pored desktopa i velikih ekrana... nije to to

Za iPad svakog dana izlazi po nesto novo i ko voli stalno da proba nove stvari dosta koristi i installous. :)
Ja imam dosta kupljenih stvari, ali koristim i pirateriju. :)

Jel moze neko da mi preporuci dobru futrolu za ipad 2, hvala.

Js bih ti preporucio ovu SwitchEasy CoverBuddy for iPad 2 - UltraClear, providna je i ne smeta smar cover-u ako ga korstis.

pitanjce, ako moze za iskusnije.

probao sam sad da upgradeujem ios na 5, medjutim error se javlja. help na apple sajtu mi bas nije od pomoci, jedino sto je meni palo na pamet je sledece :

inicijalno sam ipad pokrenuo/sinhronizovao sa laptopa, a upgrade sam pokusao sa kucne desktop masine. da li je moguce da to pravi problem. pade mi ovo na pamet jer je kasnije dok sam nesto cackao izasla prijava da ne moze da se sync sa masinom jer je vec sync-ovan sa itunesom na drugom sistemu?

bilo je sinoc dosta problema zbog preopterecenosti servera. ako si dobijao gresku 3200 to je zbog nemogucnosti verifikacije sa apple serverima. Uradi soft reset telefona (nekim ljudima je to resavalo problem), i probaj danas. Meni je tek jutros poslo za rukom da uradim update...

da da to je bilo to, sada je sve proslo. hvala

nadam se jailbreaku skoro....

Napokon sam sinoć kupio iPad 2 32GB 3G crni sa crnim kožnim smart cover-om i providnim switch easy za leđa! :D
Na njemu je iOS 5, radi mts kartica u njemu koju sam probno testirao... :D
Postoji li sad neka opcija za zaobići market? :)

kad se pojavi jailbreak dobices cydiju i instalous...

Zna li neko da li trenutno negde kod nas ima iPad (2) da se prodaje na akciji? Kao sto je bilo u Metrou nekad. Ja sam trazio ovih dana i nisam nasao.

Zna li neko da li trenutno negde kod nas ima iPad (2) da se prodaje na akciji? Kao sto je bilo u Metrou nekad. Ja sam trazio ovih dana i nisam nasao.
Video sam pre par meseci da su valjli neke Ipadove WiFi 16Gb za chak 700e. Tako da se to nikako ne isplati...
Jeftinije na kraju ispadne da odes u Madjarsku ili vec neku drugu zemlju EU i da tamo kupis. Chak ces dobiti povracaj poreza na granici ;)
Ja sam uzeo u julu iPad 2 WiFi 32Gb za 570e u Spaniji i vratili su mi 8% poreza.

Ct ih je uvezao imaju svih modela na lageru al su cene previsoke.

Imas u oglasima nove ne raspakovane 16gb wifi za 450eu.

Ali to nije prodavnica, a Tito je rekao samo u prodavnici treba kupovati :)

Pff za tu cenu, bolje otici do Madjarske i vratiti Afu. :)

U pc practic-u se pojavili po istim cenama kao u EU... Sve modele imaju, navodno, na stanju. Najbolja ponuda do sad.

Bio sam danas kod njih na Vidikovcu i video sam da imaju u radnji, ovo je stvarno extra ponuda.Dobra cena, garancja full.....

Jesam li nesto propustio? Dobra cena... Kosta 49 000, dosta jeftinije sam ga platio pre 6 meseci u Londonu, kako je onda ovo odlicna cena???

Za ovde je odlicna, ovde je preko oglasa bio skuplji.Sad dobijes racun garanciju koju mozes ovde da ostvaris......

Vrh Dno