DJmihailo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.11.2004
- Poena
- 695
...
da ALI ... ne zivish u nekoj drugoj zemlji .. zivish u ovoj zemlji .. kako to ne kapirate.. zivite u jednoj ekonomskoj provinciji, znachi doshli su neki bogati i mocni i posredno nas ekonomski okupirali ..
mi smo njihov domen ...znachi kao takav sudbina je da se bude jeftina radna snaga i da se odavde ispumpa sve sto se moze... e i ti sad ocekujesh da poredish situaciju u srbiji sa nekim drugim zemljama ...
alo bre :0) .. .znachi neki od vas se mozda ne setjaju 88 .. 89 ... ja se secam .. onda su krenula vesele devedeste, niko ne sme da vas bije, slobo slobodo ... i slichno ... E TAJ MOMENAT nas je vratio jedno 30 godina
a gde su tu sankcije, bombardovanje ( i ovog se kao vojnik jaaaako dobro secam .. evo imam i potstnike po telu od ``nato prijatelja`` ...) takod a nemozete srbistan da poredite sa ostatkom sveta.. chak ni sa ostatkom
balkana ... :") al moja pricha nije bila da li treba .. ma treba brze bolje itd... ali ... veliko ali .. nece stati razvoj srbije zbog sporog neta... vec obrnuto .. stoji nam internet .. lagano puzi umesto da trchi zbog
loshe privrede ... jer NEMA LOVE ... da ima LOVE bilo bi i neta.. da ima para svaka zgrada ili blok zgrada bi imao fiber chvoriste .. pa izvoli koliko ti treba ... al NEMA
...
.....
.
Dobro nisi počeo da objašnjavaš i da je sunce žuto a nebo plavo.....Prvo si nam pričao da je 128/128 isdn potpuno dovoljno za prosečne korisnike, kojima ti naravno ne pripadaš, jer ti znaš kako da iskoristiš i unovčiš i mnogo brži internet, ali da ostali treba da budu zadovoljni onim što imaju jer nas je Nato bomdardovao a a EU nas porobljava......i slično.....
Ne znam kako da ti objasnim ako to već nisi i sam shvatio...OVO NIJE POLITIČKI FORUM.....čovek je načeo temu o bednom uploadu SBB-a....a ti si odmah počeo da objašnjavaš u kakvoj mi zemlji živimo....pa nismo mi ovde *****i da to ne znamo...ako ja sada postavim pitanje koji TV do 2.500€ da kupim...da li ćeš ti uz političko predavanje i da mi objasniš da bih trebao da se zadovoljim Beko modelom od 5.000 dinara, jer živim u Srbiji i da samo pojedinci, u koje se i ti ubrajaš