Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Kakva teselacija ti nedostaje? Sampion u klanju grafike, i u malom doprinosu ljepoti.

Meni recimo teselacija izlgeda odlično, obrno sam još jednom igru samo zbog nje. Inače ovaj mod deluje totalno neprirodno zbog prejakog kontrasta, mene je i onaj bloom iritirao u originalu, a ne ovo.

@kalel - eskejp,v sink on v sink off ili obrnuto i sredjeno
samo malo smara sto mora svaki put

gde ne doprinosi teselacija...dobijas 3D:p

And, jel radi dx11 sa ovim modom? Sudeci po onom klipu, ima onaj lik sa 6850 previse frejmova za dx11. :D

ima li uopste svrhe da probam onaj high res textures patch na celeronu e3400, 2gb ddr3 i ati 4850? igra sama po sebi odlicno radi na ovoj masini u 1080p i na ultra high bez dodatnih patcheva za grafiku, ali me bas greje da probam i ovo, ali neznam da li je ovo preslabo......?

1GB na grafickoj je potreban... mada, mozes da probas.
Jedino sto moras da imas jeste 64bit OS.

Kakav fail, igrao sam na extreme:), jos kao kontam nedostaje stvari. Na ultra standardna fps prica, mozda su neke stvari prenaglasene, ali da izgleda predrkano -izgleda, cak i na extreme.

da, imam win7 64bit instaliran..... znaci, mogu da pokrenem taj patch za texture bez onog za dx11 ili su vezani?

Da...
Instaliras 1.9 patch i onda texture pack.

da, imam vec 1.9 patch instaliran, ali i "zalechen", jel to prepreka?

Moze biti...jer ako texture patch installer ne prepozna crysis2.exe onda je - prepreka:)

Imam "default" narodnu verziju igre sa flt lekom. Sve radi okej,ali kad pokusam da instaliram patch 1.9 pise da ne moze da locira Crysis 2 u kompu i kako treba da ga reinstaliram ako ga imam.. E sad,moze li uopste sa ovog default na 1.9 ili moram prvo na neke izmedju patcheve?

Moze odmah na 1.9

A do cega onda moze biti problem sto ne pronalazi igru? Posto kad prvo udarim lek pa patch definitivno nece.. Mozda da probam suprotnim redosledom =/

Pa vec je rekao nex da patch installer mora da prepozna crysis2.exe. Znaci da ti treba originalni exe prilikom patchovanja.

Najjednostavnije ti je verovatno da prekopiras iz .iso fajla sa kog si instalirao. Cesto uz lek dolazi i originalni exe.

U svakom slucaju, originalni exe, patch, lek.

Do toga je i bilo.. Sada radi,hvala :) Samo jos jedno pitanje,ove texture i dx11 pack isto moram nekim redosledom da dodajem ili moze kako hocu?

Do toga je i bilo.. Sada radi,hvala :) Samo jos jedno pitanje,ove texture i dx11 pack isto moram nekim redosledom da dodajem ili moze kako hocu?

Ovako bi trebalo:

-Run Crysis2Patch19.exe
-Run Crysis2Directx11UltraUpgrade.exe
-Run Crysis2HighResolutionTexturePack.exe
-Install

instalirao sam preko zalecenog exe-a, i kao proslo je..... e sad, kad udjem u graficke opcije, kod high res text mi stoji samo NO, i dole pise LOAD HIGH RES TEXTURES.... i nista se ne desava.
znaci, ovako stoje stvari, na vec patchovanu na 1.9 i zalecenu igru sa FLT lekom, sam instalirao textures patch i posle toga i dx11 patch. instalacija kao prosla preko zalecenog exe. u igri nemoze da se aktivira ni dx11 ni HR Textures. probam preko ovog da stavim SKIDROW lek sto ide uz ovaj patch, igra se prilikom ucitavanja nivoa skrshi. vratim FLT lek, radi, ali HR textures ne rade. uz SKIDROW ima i neki dll fajl, prekopirao sam i njega, e sad jel treba ili ne....?
sta mi je ciniti da ove HR textures bar prorade??

Poslednja izmena:
savetujem izbegavanje instalacije oba tex packa odjednom...olome komp...

A oba mogu da rade zajedno ?

Koji mod je po vasem misljenju najbolji ? Resio sam i ja da bacim masinu na muke, da vidim c2 u dx11.

Valjda cu imati 30+ fps ?

probaj krajtekov za pocetak
onda stavi ove druge
1.9
dx11 pack
hi res texture
sasvim dovoljno muke

A oba mogu da rade zajedno ?
Koji mod je po vasem misljenju najbolji ? Resio sam i ja da bacim masinu na muke, da vidim c2 u dx11.
Valjda cu imati 30+ fps ?
Mogu oba zajedno. Meni je ovaj odličan, mislim da vredi probati. Na ultra podešavanjima ja imam izmedju 17 i 35 fpsa, tako da možeš samo da razgledaš. Na extreme je već druga priča. Ukoliko instaliraš , uradi po onom redosledu što sam napisao, moderi su naveli da je to bitno, a pošto nisam imao nikakvih problema, onda je očigledno da se tako neće pogrešiti a da po nekom drugom načinu može biti problema:p

savetujem izbegavanje instalacije oba tex packa odjednom...olome komp...

Kako misliš ''olome komp''? Ne mogu da tvrdim da radi bolje sa ovim, ali radi bar isto ko sa standardnim hi-res texture patch-om.

Poslednja izmena:
pa jel moguce da meni ne radi jer sam instalirao na vec 1.9 zalechenu verziju?

Ne znam sta je ovo, instalirao sam sve kako je kal-el napisao i ne mogu da krenem da igram, mod je tu, mogu da udjem u igru i da podesim grafiku itd ali jednostavno nece da pokrene stare sejvove ili new game, ucita i kada krene igra kresuje.

to se i meni desava sa skidrow lekom, ucitava nivo i napise da je crysis 2 stop working..... kad vratim flt lek, ucita normalno.....

Evo uspeo sam.
Dx11 je ok, grafika je primetno bolja u odnosu na dx9 u nekim elementima.

Modovi su odvratni. Prezbudzeni, muka me uhvatila i oslepeo sam posle 5 min.

Ali ne znam zasto imam uzasan gpu usage. Konf iz profila na tim klokovima, na 1680x1050 very high je jedina opcija a da bude igrivo mada ni tu gpu usage ne prelazi 70%, obicno je oko 50,60 a fps uglavnom preko 30 a na 70% gpu usage imam 60 fps.

Na extreme ne mogu da igram jer je gpu usage oko 30 jedva a na ultra 25% plafon.
Ok, nisam ni ocekivao da cu da igram na ultra sa dx11 ali zbog ne full hd rezolucije sam ocekivao extreme.

Pricam o standardnom dx11, bez modova. Jel ok ovaj fps i nizi gpu usage ?

da dodam da sam danas instalirao nahvaljene 11.8 drajvere, fps je mnogo bolji u warhead-u, i od dx11 u dirt2 i dirt3.

Poslednja izmena:
Radi flt, od metalaca ne.

Vrh Dno