Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Za izbegavanje.

Šta si ti na nekom krusejdu protiv sajberpanka, ovo ti je treći post gde prozivaš?

Elouel

Kakav bre krusejd i prozivanje majku mu?

Prs'o ovaj g@w odavno:D
Video sam tu vest juče i pravo da ti kažem ne znam šta da mislim, da l' strahovati ili se radovati. Mislim, mator je, većina njih nema više te stvaralačke energije, o ambicijama da ne govorim...

^Neka snimaju svi sto vise dok su jos zivi, nema veze i ako bude njesra :D
Status originala ionako nista ne moze da poljulja.

A i to što kažeš, nek su što duže živi i zdravi i nek stvaraju...Radije ću uvek pogledati njegove filmove i od njegove garde, nego od ovih novokomponovanih.

Mnogo mi se svidja igra! Bas je lepo odradjena, i pucanje i stealth, odlicno je. Stealth sam mnogo vise koristio jer te igra primorava na to. U napucavanju je dovoljno metak-dva da se ubije protivnik, ali isto vazi i obrnuto, a posto protivnika ima i po 5 odjednom....nije bas pametno da se zapocinje kavga.

Prica je ok, i ima vise putanja kroz pricu, u zavisnosti od izbora i odluka. U questovima se dosta informacija dobija kroz citanje logova i hakovanjem terminala, citanej tudjih emailova...

Jedino sto mi se ne svidja je sto mozes da provalis coveku u kancelariju i o da se on ne buni. Mislim nelogicno mi malo. Mada opet, u witcheru 2 mozes da krades pare coveku iz kuce i on da te kulira. Gde je gothic 2 da im pokaze....

U napucavanju je dovoljno metak-dva da se ubije protivnik, ali isto vazi i obrnuto, a posto protivnika ima i po 5 odjednom....nije bas pametno da se zapocinje kavga.

Prica je ok, i ima vise putanja kroz pricu, u zavisnosti od izbora i odluka. U questovima se dosta informacija dobija kroz citanje logova i hakovanjem terminala, citanej tudjih emailova...

:banana::party::banana::party:

Gde je gothic 2 da im pokaze....
To bi svim devovima trebala biti obavezna lektira.

Jedino sto mi se ne svidja je sto mozes da provalis coveku u kancelariju i o da se on ne buni. Mislim nelogicno mi malo.
:mad:

hahahah! Zaboravio sam da uradim update. Igram je vec nekoliko dana. Jako mi se svidja igra. Svakom zadatku moze da se pridje na vise nacina, stelth, direkna borba ili prica sa bitnim osobama. Hakerisanje, otimanje robota i turreta, ma ima svasta. Prica je dosta dobra, i lepo se razvija. Ima grananja u radnji.

E da, sad ne mozes da hakujes ako te neko primeti. Mislim mozes, ali ce da te napadnu. Ono sam provali u kancelariju u svojoj kompaniji. U tudjoj vec te napadaju.

Nije losa igra, sve u svemu.

Mala zamerka, nema vozila u igri. Odnosno ima, ali sva parkirana i nepokretna. Niko ih ne vozi. U buducnosti svi pesace. :p

To sam nekako primetio.

Ne mora da se juri ulicama, ali moze da ima automobila da se koriste, makar zbog atmosfere. kao la noire. Ipak je to buducnost, glupo je da pesacis non stop.

Ne zalim se, samo malo zameram. Igra mi se svidja bez obzira.

Ne bi bilo to to da mogu jos i kola da se voze ili da se leti necime. Morali bi da naprave mnogoooooo ovecu igru onda. Ovako se sunjas, istrazujes svaki cosak, zavlacis se po ulicicama, kanalizaciji, tunelima itd.

To jeste. Ni Vampire: The Masquerade – Bloodlines nije imao prevozna sredstva, pa je dobra igra.

Za one koji vole da zaviruju u svaku fioku ili da pretrazuju skrivena mesta trud nece biti uzaludan. Tri puta sam tako nasao praxis kit, dvaput po raznim fiokama a jednom spustajuci se merdevinama nekoliko puta na mesto koje na prvi pogled nije imalo nista :) Dakle pretrazujte slobodno.

To sam nekako primetio.

Ne mora da se juri ulicama, ali moze da ima automobila da se koriste, makar zbog atmosfere. kao la noire. Ipak je to buducnost, glupo je da pesacis non stop.

Ne zalim se, samo malo zameram. Igra mi se svidja bez obzira.

Ja to nisam ni ocekivao. Realno meni je najvaznije bilo ono sto si naveo kao pozitivne strane jer to je ono sto je Deus EX :)

Poslednja izmena:
Pazite izjavu sa jedno review sajta: :trust:

However, in doing so, Eidos has seemingly forgotten all about the last 11 years of gameplay design. In many ways Deus Ex: Human Revolution plays just like it's predecessor, resulting in an overly archaic PC game and lacking all the right modernisation.

Ne znam za vas ali ja sam se uželeo starog dobrog arhaičnog PC gameplay-a. ;)

Ček, to što ima ikonice normalne veličine poređane u red umesto džinovskog točka po sred ekrana odakle se bira oružje oprema je znak da je overly archaic PC game and lacking all the right modernisation.

Koji ******i ***e :D

Cak i na konzolnoj verziji se mogu pogasiti neki graficki elementi sto me je odusevilo. U odnosu na danasnje igre koje su namenjene add gamerima i jeste old school, jer sam odredjujes ritam kojim igras sto mi se takodje svidja. Jedino zasad ne volim ove boss fajtove jer odudaraju od nacina na koji igram. Tu vec ima puskaranja i trcanja u krug.

gamespot dao 8.5. mrzim kada izadje nastavak neke dugo ocekivane igre jos prodje sa dobrim ocenama a ja nisam igrao prethodnike...koliko ima smisla relano da igram bar ivisible war star 8 godina? ja mislim da nema bas..

gamespot dao 8.5. mrzim kada izadje nastavak neke dugo ocekivane igre jos prodje sa dobrim ocenama a ja nisam igrao prethodnike...koliko ima smisla relano da igram bar ivisible war star 8 godina? ja mislim da nema bas..

Ako ces nesto da odigras,to svakako treba da bude prvi Deus Ex,a ne Invisible War.Ja mislim da ima smisla da ga odigras,ako imas vremena naravno.

1314036316SmpJUIUWGY_3_2_l.png
The screenshot comparison above depicts the main character, Adam Jensen. It is very easy to notice that his ears and suit are nicely curved and rounded with tessellation enabled. The back of his collar and the strap on his shoulder are most conspicuously rounded. This kind of thing really sticks out when playing the game. There is also hardly a performance hit at all for using tessellation. In this scene, we lost only 1 FPS by enabling tessellation. We have become so used to seeing polygonal human meshes in video games, it was actually quite striking to us to see them so smooth here. Again, we'll have more data, comparisons, and analysis in our complete evaluation.

The following screenshots were taken using an NVIDIA GeForce GTX 570 at 1920x1200 with maximum in-game settings. We used "FXAA High" and 16X AF for these screenshots; Post-Processing and Tessellation were enabled, and Shadows were set to "Soft".

http://www.hardocp.com/images/articles/1314036316SmpJUIUWGY_3_6_l.jpg
http://www.hardocp.com/images/articles/1314036316SmpJUIUWGY_3_7_l.jpg
http://www.hardocp.com/images/articles/1314036316SmpJUIUWGY_3_4_l.jpg
http://www.hardocp.com/images/articles/1314036316SmpJUIUWGY_3_5_l.jpg

Konačno neko umereno, pametno korišćenje teselacije za današnje standarde...

Super, 570 i 6950/70 su bas taman za ovu igru.

ZNaci da se ja sa mojim GTX280 necu mnogo naigrati :D

Nazad
Vrh Dno