Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

40+ sati gameplay-a?! Mmmm... :beer:

Poslednja izmena:
Ode jos jedan ispitni rok :p

Ja pre neki dan smeknuo neki ripovani soundtrack iz igre i sad sam se stvarno napržio na ovu igru do daske... :d Soundtrack razbija, stvarno! :D

Stvarno ne mogu da se setim kada sam poslednji put bio u eforiji pred izlazak neke igre, heh! ;)

Poslednja izmena:
Sheruj sa nama ;D

da.... daj i nama :)

Daj i meni:p

Al ste navalili... nek mi posalje pm ko hoce mjuzu.

Ma kakav bre PM, sve je na izvolte... A i nije neki problem da se nađe. Ovo sam na najprostiji mogući način izguglao: upisao ime igre, kompozitora i dodao sountrack...

Poslednja izmena od urednika:
Pa dobro, mislim sve je na netu na izvolte, al bese mislim da je na forumu zabranjeno kacenje materijala sa copyright-om. :)

...kao sto ne tolerisemo ni warez linkove i slicno. Zato, PM.

Heh, ne... ne radi se o tome, nisi me skontao dobro... malo sam lošije to formulisao. Nisam pogrešio za PM, zbilja je prosto da se nađe... Google=Ime igre+ime kompozitora+soundtrack... Rezultat je na prvoj strani!

Za kačenje linka po ovom pitanju nisam bio siguran inače ga ne bih ostavio... Mada opet, mogao sam da predpostavim da to neće proći!

Poslednja izmena:
Muzika iz igre je warez... Mnogo ste bre postali ozbiljni :)

Kakav bre PM, pa što smo se dodavali na G+ koji klinac, lepo tamo šeruj link pa nek ga G skida zbog ;)

Btw. ja igre ne kupujem zbog ©. Bole me ona stvar za dušebrižnike i legaliste. Igre kupujem jer je Steam plug&play.

Evo javno izjavljujem da ću Deus Ex HR da piratujem sada a kupim kada bude džaba. ***a nemam 50 evra da dam za igru a mnogo mi se igra!

Košta dosta manje od toga.

Mnogo korisnih informacija na jednom mestu

Anyone that has complained about the dumbing down of gaming needs to support this game. This game is the evolution that people have been waiting waiting for since the Xbox 360 was announced. This game doesn't just strive to be a cinematic experience like Uncharted, Gears of War, Call of Duty and thousands of shallow masses. This game realizes that the gaming medium offers things that movies and books don't offer; interactivity and choice

Nisam zainteresovan za igre u kutiji, isključivo digital i preferiram Steam jer volim da imam sve na jednom mestu.

Soundtrack je fenomenalan. :guitar:

@Gdin_M: Je li ovo soundtrack iz full verzije ili iz ove procurele bete?

Poslednja izmena:
Muzika iz igre je warez... Mnogo ste bre postali ozbiljni :)

Kakav bre PM, pa što smo se dodavali na G+ koji klinac, lepo tamo šeruj link pa nek ga G skida zbog ;)

Btw. ja igre ne kupujem zbog ©. Bole me ona stvar za dušebrižnike i legaliste. Igre kupujem jer je Steam plug&play.

Evo javno izjavljujem da ću Deus Ex HR da piratujem sada a kupim kada bude džaba. ***a nemam 50 evra da dam za igru a mnogo mi se igra!

Uvek antiprotivan :)

Nisam zainteresovan za igre u kutiji, isključivo digital i preferiram Steam jer volim da imam sve na jednom mestu.

Zanimljivo, nećeš da kupiš igru iako je dostupna po dosta nižoj ceni samo zato što dolazi u kutiji? Mrzim izraz "sense of entitlement", ali ovde sasvim pristaje. Zašto jednostavno ne kažeš "neću da platim igru i ćao", bez ikakvih izgovora?

Mozda sam licemeran, ali zasto izgovor za igranje krekovanih igrica ne moze biti: Nemam para za igrice, zivim u Srbiji. Kad budem jednog dana imao, mozda ih budem kupovao i to je to.

Ne verujem u boga, verujem u kapitalizam...s toga nemam ni moralnih problema izgrajuci igrice koje nisam platio.

Pa kupujem ja igre, samo ne po punoj ceni i ne u kutiji :)

A to da li imam ili nemam je samo moj problem i nema veze sa pričom oko kupovine originala.

Ajde da se vratimo na Deus Ex :)

Poslednja izmena:
Igram ga upravo. :)

Nije lose. Ima zanimljivu pricu. Pucacki deo je dobar, i protivnici znaju da pucaju. I na medium se lako gine ako se ne pazi.

Prebuild ili nesto novo?

Xbox verzija.

sibni mi link na pm, da krenem da skidam, a onda se ceka samo dop :D

Nazad
Vrh Dno