Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Postoji naravno, po defaultu ti je prednja, ali u toku razgovora možeš da šaltaš između prednje i zadnje. Reci mi koju verziju Androida imaš?

Imaš ono dugme sa kamerom (kada upališ video chat) i kada klikneš na njega dobiješ opciju da menjaš kamere.

Imam ja to dugme.. ail kad klikenm na njega izbaci mi mogucnost " off camera i back camera" a u tom trenutku sam na "back camera.."
btw 2.2.1

evo ss:
sc20110810144243.png

EDIT:

evo sad nadjoh u opcijama ovo:

sc20110810145350.png

Back cammera only!?

Poslednja izmena:
Moraš 2.3 da imaš, 2.2.1 je ograničen na zadnju kameru.

Nista upgrade veceras.. Hvala na pomoci :)

Kao što reče telep, ne radi front na 2.2.1 :)

meni F1 V9 sa novim Galaxianom pravi velike probleme, pa cesto restartuje telefon. Kazu da je problem do F1.
verovatno cu ovih dana da odem na JVR stock. samo da vidim kako da sacuvam podesavanja i ostalo...

Nasao sam bug. Bluetooth i WiFi se ne vole. Tacnije zaglupi se BT prilikom iskljucivanja servisa. Dobijem slowmotion.
Tokom rada je sve u redu, kao i ukljuci, prebaci, iskljuci dok je WiFi van funkcije. Mizeran bug, progledacu mu kroz prste,
mada sam 3x restartovao fon dok sam testirao :)

meni F1 V9 sa novim Galaxianom pravi velike probleme, pa cesto restartuje telefon. Kazu da je problem do F1.
verovatno cu ovih dana da odem na JVR stock. samo da vidim kako da sacuvam podesavanja i ostalo...

Od kako je F1 V9 izasao koristim Galaxian, od verzije 1.4 i nisam imao problema, kao ni sa ovom EE_SP1 verzijom.

Probao sam Talon, fon mi je bas lose radio, probao sam i Sephore, ali mi je smor sto nema CWM, pa ne mogu da upotrebim kernel cleaning script...

ja sam stavljao Galaxy GT, GT SP1 i jutros SP2 i uvek mi rebutuje telefon... mozda zbog OC... probacu EE.

Probao ja danas - jutros. Jos mi je na telefonu. :) Ubacio svojih 50-tak aplikacija pa cu da vozim ROM jedno 10-15 dana. Ako ostane ovakav kakav je trenutno, ostaje na fonu.

Ja ga sad stavio, sve lepo prodje, pojavi se ono milky's na ekranu i............ugasi se. Ponovo upalim, opet krene pa se ugasi.
Flesnem ga jos jednom, opet isto.
Probam sa drugim odinom, nista.
Ajmo nazad na stock :)

Bolji ti je JVQ od JVR :) A i zvanican je

Ja sam se vratio na JV5, tj. JVO. Nema problema sa auto-brightness i još nekih sitnih bagova na JVP/JVQ/JVR, tako da mi je JVO za sada najbolji izbor. I probao sam milion kernela na xda i dalje je najbolji supercuriov običan Voodoo.

Ja sam morao staviti GPS aids veceras da mi iGO proradi. Odose 2€... ali mi nije zao. Radi brze i "hvata " vise satelita. Cool je ovaj Milky. ;) Mada imam utisak da ako imas problema sa njim - menjaj ROM, a ako radi zadovoljavajuce (kod mene), vozi Misko.

Ja sam se vratio na JV5, tj. JVO. Nema problema sa auto-brightness i još nekih sitnih bagova na JVP/JVQ/JVR, tako da mi je JVO za sada najbolji izbor. I probao sam milion kernela na xda i dalje je najbolji supercuriov običan Voodoo.

Koliko se secam JVH i JVO su bili najbolji ubedljivo. Ista situacija i sa SGS2. Stari KF2 je i dalje najbolji a ovi iz sljamsunga samo stancuju falicne romove. E sad covek hoce JVR...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ja o JVR mogu da kažem samo najbolje: brz je, stabilan, prosto ga čovek ne primjećuje.Takvo je moje iskustvo.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ja sam za divno cudo i dalje na Bezke 4.1 JVP ,radi isto kao i prvog dana...moracu da proverim,ali mislim da ima vise od mesec dana kako ga koristim... ne menjam.

sent from TT

e hvala nasao A klasa itd sredio sve 70 e sve ispalo znaci bg electronics zaobilaziti u sirokom,,,,,,,,,

Probao ja danas - jutros. Jos mi je na telefonu. :) Ubacio svojih 50-tak aplikacija pa cu da vozim ROM jedno 10-15 dana. Ako ostane ovakav kakav je trenutno, ostaje na fonu.

Koliko ti traje baterija , ako si uopste mogao da zakljucis do sad i jer ima "curenje baterije" :)?

Ajde da zamolim nekog na MTS mrezi da picne SS podesavanja za MMS i GPRS.
Nadjoh na netu neka podesavanja, gprs radi ali mms nikako ...

Unapred hvala :)

I meni je JVR extra

Ajde da zamolim nekog na MTS mrezi da picne SS podesavanja za MMS i GPRS.
Nadjoh na netu neka podesavanja, gprs radi ali mms nikako ...

Unapred hvala :)

Skini sa marketa Apn Serbia . Preporuka svima ;)

Par zaglupljivanja sistema kada mi je najpotrebniji me vraca oprobanom receptu:
Stock + neki kernel sa konverzijom u ext4 + root.
Zna li neko koji je trenutno najpopularniji kernel sa root-om za JVR?

Edit: Kakav je CF Root XX OXA JVR v4.1 CWM3RFS

Poslednja izmena:
Meni je jvp + voodoo + galaxys2 tema najbolji recept. Sve radi kako treba, i nema nikakvih problema (znam da su neki imali problem sa auto brightness, ja to ne koristim pa nemam problema).

Nazad
Vrh Dno