Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

U mw2 postoji cheat koji nije jos uvek detektovan tj VAC mu ne moze nista, dok u BO toga nema.. MW2 je unistena igra zbog toga i digli su ruke od nje odavno...Ne mogu da se setim imena cheat-a ali kada jedan takav udje prekida igru u sekundi.. Desavalo se naravno u svim multiplayer igrama cheat to je normalno, ali u tom slucaju ili te admin banuje ili VAC ili punkbuster ili sta god.. za mw2 ne postoji resenje...

To je jedini razlog zasto "ne palim" mw2.. inace za razonodu tj za pucaj ne misli, mislim da je u tom momentu izlaska zaista bila odlichna..Razlika u mw2 i bo je pre svega kretanje, nekako si "realno tromiji" u BO, dok lakse ubijash u mw2 .. ja to tako dozivljavam :wave:

Aj navedi te ogromne razlike, molim te, igram obe igre i jako su slicne

e zaista po ko zna koji put to treba da objasnjavam na ovom forumu :) ako to nije tesko potrazi staru temu o BO, tamo je dosta toga objasnjeno ne samo od strane mene

hit box nije vise 1m oko igraca, killstreaks se ne dobija tako lako, nema atomke na svaka 2 minuta, zapravo nema glupave atomke uopste, (ako poleti neko u helikopteru skida se poprilicno brzo), oruzje je bolje izbalansirano (cak su izbacili i quickscope na samom startu, pa su ga posle donekle omogucili jer su se snajperi smaraci zalili) - dakle nije bilo svega onoga sto je krasilo mw2 u prvih godinu dana igranja (da toliko im je trebalo da promene neka oruzja koja su odvaljivala vise nego sto treba) , na mapama dosta manje ima mesta za steku... itd itd ne mogu da se setim svega jer mi se mw2 smucio vrlo brzo, i ma koliko da sam mu pokusavao dati sansu ostavio je gorak ukus

i nije ni cudo sto su ga pustili niz vodu, pa treba sledeci cod naslov da se prodaje... tako su i waw prepustili hakerima (mozda i brze)... dakle ako kupis noviji cod na samom izlasku znaj odmah da si platio godinu dana multiplejera, posle toga ti niko nista ne garantuje

http://online.wsj.com/article/SB10001424052702304563104576355310423496054.html

Activision Blizzard Inc. plans to launch an online service called Call of Duty Elite this fall that will work with the next major edition of the game, "Call of Duty: Modern Warfare 3," and future installments of the hyper-realistic combat-simulation game. In a move industry executives describe as a first, Activision plans to charge a monthly subscription fee for the service, which will provide extra content that isn't offered on game discs sold in stores, including downloadable map packs that give players new "Call of Duty" levels to play.

Activision executives said they haven't yet figured out how much to charge for the service, but they expect the cost to be less than fees for comparable online-entertainment services, such as a $7.99-a-month Netflix Inc. movie subscription. Portions of the service will be free, including features inspired by Facebook Inc. that will let "Call of Duty" players meet for online gun battles with others who share various affiliations and interests.

Another feature of the service will give "Call of Duty" players tools, modeled on those from stock-trading websites, to analyze their performance within the game, gauging factors such as which weapons have been most successful for them in killing enemies.

In an interview, Activision Chief Executive Bobby Kotick said he isn't worried about pushback from gamers about the Call of Duty Elite fee because players will still be able to compete against each other online without subscribing to the service. While he is coy about many of the offerings that will be included in the service, Mr. Kotick said Call of Duty Elite, and the customer-service operation that will be needed to support it, wouldn't be possible if the service was free. "This is an enormous investment," he said.

hahaha, evo jos jedne propasti... pa zar im nije bilo dovoljno $$$ covece...

sto je nagore, ako ovo prodje (a tesko da nece biti isplativo), bice to uspesan model za sve druge vece komapnije

naplacivace ono sto je nekada bilo normalno dzabe

PoecK.jpg

http://youtu.be/7Ceq_RKaFZU :d

Poslednja izmena:
Znaci mesecna pretplata za mape i statistiku. Pa jos ELITE. Cudi me da se Bobi Krpelj nije setio toga i ranije.

Al zato fejs dzabe:d

pa i setio se ranije, samo sto su pre dva meseca odustali od ideje sa naplacivanjem, plus svi su ih i popljuvali zbog te ideje.. medjutim :)

dakle placas igru 60 eur, plus DLC 15 eur, plus mesecna plretplata 5-6 eur... namlatice se para ihahahaaaj

"hyper-realistic combat-simulation game" ahahahahahahaa :D:D

CoD je za simulacije pucacine isto ono sto je i Shift za simulacije voznje, ali dobro, svi znamo da marketing pobedjuje :)

"hyper-realistic combat-simulation game" ahahahahahahaa :D:D

To je wall street journal, tako da se ne treba obazirati na te budalastine.

CoD je za simulacije pucacine isto ono sto je i Shift za simulacije voznje, ali dobro, svi znamo da marketing pobedjuje :)

Yep, kad na kutiji pise da je simulator, onda mora biti da je simulator :)

Fala bogu na ovome.

Konačno će da nestane kult Kolodjutija, bar u Srbiji.

Samo da ne bude ista priča sa klincima kao za WoW, za leba nemam al za pretplatu i igraonicu za WoW imam...

off: Sad prepoznah glas lika, to je onaj iz Cloverfielda sto je snimao kamerom...

pa igra ce moci da se igra u multiju i bez pretplate, ja verujem da ce opet biti hit i da ce se namlatiti uzasnih para... i onda ko zna sta ce sledece smisliti

jos bisera isplivava na povrsinu :D

According to Kotaku sources, fresh individual perks and killstreaks will be joined by team perks, a major new addition. On the negative side, Modern Warfare 3 won't support dedicated servers, 'instead relying on the hosted servers found in previous iterations of the game', the site says. 'Modern Warfare 3 appears to be using DemonWare for player authentication, just like with Call of Duty: Black Ops,' it adds.

:lupko: kakav fail u najavi

nema dedi vec skrnavi p2p kao u mw2... ovi nikako da nauce :) sta onda potencijalni kupac dobija za novac koji daje ? sve manje i manje :) nece da obezbede ded servere, osiromasice sadrzaj kakav je da je da bi napravili prostora za dlc, pretplatom ces dobijati custom mape i statistiku ? jos samo da ubace i one male online transakcije i bice to skup najvecih gluposti na jednom mestu

samo da bf3 ne povuce na tamnu stranu u zelji da bude sto isplativiji

Pa ako ova igra opet obori rekorde u prodaji (4. put zaredom), a verovatno hoce, onda ce i drugi ispratiti, kao sto su i do sad "drzali korak"...BF3 ne verujem, jer je vec predaleko odmakao u razvoju, ali zato neki sledeci...

kako ne verujes za bf3, pa najavili su poodavno da ciljaju da nadmase cod seriju po prodaji (a to podrazumeva neke ustupke)

Hm, mislim da su rekli stosta po pitanju "pobediti konkurenta" ali BF3 nece imati ove "features-e" makar ne na pc. Jedine *****ne stvari koje su ubacili su singleplayer, Karkand koji se placa, klase kao u BC2 i to sto nema komandanta. Ostalo je na koliko-toliko normalnom nivou.

meni su misli pre svega usmerene ka sistemu detekcije cheat-a..ispada da mi je to u stvari najbitnija stavka..

@bc3 - nadam se da ce biti bolje od bc2

po pitanju cheata, dosta dobro se oni snalaze za aktuelan broj iz CoD serijala... ali prerano pustaju niz vodu one prethodne... mozda se jos mw1 i najduze odrzao, sve ostalo je prepustano slucaju kada se objavljivao rad na sledecem nastavku (sto je naravno prejadno)... evo sad je krenuo poslednji dlc za BO, kontam da ce jos mesec dana voditi racuna o cheatovima i onda caozdravo (mada tu su kao i admini)

jos bisera isplivava na povrsinu :D

:lupko: kakav fail u najavi

nema dedi vec skrnavi p2p kao u mw2... ovi nikako da nauce :) sta onda potencijalni kupac dobija za novac koji daje ? sve manje i manje :) nece da obezbede ded servere, osiromasice sadrzaj kakav je da je da bi napravili prostora za dlc, pretplatom ces dobijati custom mape i statistiku ? jos samo da ubace i one male online transakcije i bice to skup najvecih gluposti na jednom mestu

samo da bf3 ne povuce na tamnu stranu u zelji da bude sto isplativiji

Eee a kada sam ja pricao da su dedi serveri u BO zaostatak iz WaW a ne nesto sto je planski tu gde jeste, ti i ekipa ste mi se smejali i bacali neke linkove kako oni vode racuna o kupcima, kako dodaju ono sto vi trazite, kako ispravljaju bagove.

Eto vam ga sad :p

Prema ranijim pricama ovaj mw3 je trebao da se multiplayerski priblizi mw 1, tj. da izbace ludacke perkove i avio arsenal, ali gledajuci ovaj klip mislim da nema nista od toga...

Ma naravno, cak je i zvuk oruzja istog "kvaliteta" kao u MW2.

Bez dedi servera mp na PC-u ce trajati par meseci dok nesretnici koji su iskesirali 60e/$ ne skontaju da igraju MW2 sa novim skinovima.

Da, njih 25 milki.
Sledeci black ops ce biti isti kao prethodnik i opet ce se prodati u rekordnom broju.
U MW 2 mi se svidjao samo veliki izbor oruzja i zato sam u sustini i igrao, sp je prihvatljiv zbog par epskih scena, oruzja i to je to.
Od MW 2 i black ops-a cod je postao nesto kao komercijalna bljutava gaypop muzika, uzas je a postavlja rekorde prodaje.

Eee a kada sam ja pricao da su dedi serveri u BO zaostatak iz WaW a ne nesto sto je planski tu gde jeste, ti i ekipa ste mi se smejali i bacali neke linkove kako oni vode racuna o kupcima, kako dodaju ono sto vi trazite, kako ispravljaju bagove.

Eto vam ga sad :p

jebg mislio sam da je toliko ocigledno da je p2p i iwnet sistem propast ziva i da je bio experiment... i dalje mi nije jasno zasto nemaju dedi servere

Da, njih 25 milki.
Sledeci black ops ce biti isti kao prethodnik i opet ce se prodati u rekordnom broju.
U MW 2 mi se svidjao samo veliki izbor oruzja i zato sam u sustini i igrao, sp je prihvatljiv zbog par epskih scena, oruzja i to je to.
Od MW 2 i black ops-a cod je postao nesto kao komercijalna bljutava gaypop muzika, uzas je a postavlja rekorde prodaje.

Da ali od tih 25 milki velika vecina su konzole, cisto sumnjam da ce se na PC-u prodati kao MW2 (ako se ne varam bilo je par stotina hiljada), pogotovo sto izlaze BF3 i RO2.

mw2 je pravljen totalno sa konzolama u vidu, i sva reklama je bila upucena ka konzolasima (odlican potez s obzirom da je igra ispod proseka)... doduse u pc brojke ne spada prodaja preko digitalnih ditributera aka steam-a

Modern Warfare 3 će imati dedicated server podršku za PC.

http://www.rockpapershotgun.com/2011/08/17/modern-warfare-3-to-have-dedicated-servers/

Nije to problem kod cod-a, vec je najveci problem katastrofalan balans igre sa ludackim air pojacanjima. Ako ostane isto ko mw2, u sta sam poceo da verujem da ce da bude, bice isto bezveze igra pa makar i imala dedicated servere. U prvom interviewu jedan od likova je pricao da se vracaju mw korenima i zele koliko-toliko balansiranu igru. Nesto cisto sumnjam u to, al videcemo sta ce da bude. Isto sam zbog katastrofalnog armor balansa popizdeo na BC2 pa skoro na vecini servera banuju zbog rejpinga baze armorom, greska koju je dice napravio u startu a igraci iskoriscavaju ili ispastaju zbog nje. Nevezano za ovo, svideo mi se intervju sa onim glavnim likom za RO2 koji bas o tome prica, kako su se zeznuli u prvoj igri i sada zele da isprave i urade balansiranu igru. Nesto sumnjam da ce mw3 da krene tim stopama, ali mozda se i opamete...

Nazad
Vrh Dno