Zasto nemoguce ? Mislio sam na mid segment ?
E ovoga se dobro sećam, uz Voodoo mi je trebao i neki Matrox ili ATi da bi imao pristojnu 2D sliku, a ovako uzmem Stealth S220 za 220DEM i zinem kada sam prvi put učitao Tomb Rider i onu jurnjavu po Veneciji.I u to vreme ja nisam kupio 3DFX, nego Diamond Stealth S220 (Rendition Verite 2100)....to su bila klokerska vremena - GPU sa 40MHz na 65MHz![]()
Ja od ove serije ati-a ocekujem da ce za nekih 200 e moci da se pazari kartica jaca od GTX580. To su neke moje procene. I ocekivanja.
Ali uzmi u obzir dolazak next gen konzola. Nece igre vise biti bas kao do sada. Bice zahtevnije (portovi). Tako da dodatne sirove snage nikad dosta. Onda hoces da kazes sa tom tvojom konstatacijom da je glupo sklapati crossfire i SLI konfiguracije ? Jer sve sljaka i na karti od 250 e na vise nego prihvatljivih 50+ fps ?
Odavno se zna, ko zeli da se igra neka kupi konzolu. Sa svim svojim vrlinama i manama. Ostali moraju da se pomire da ce za igranje portova na PC-u izdvajati daleko vise novca na upgrade nego sto je to bio slucaj do sada.
kakva su ovo razmisljanja iz 2005. godine
Mi imamo kuci i XBOX 360 i veruj mi da em odigramo sve unapred u odnosu na PC...em to na PC-u ne izgleda ni nesto Bog zna bolje u naj sluchaju....tako da je konstatacija za konzole sasvim na mestu....buducnost PC-a kao igrachke mashine je ozbiljno dovedena u pitanje...konzole,smart TV....pojesce nashe ljubimce koliko god se mi opirali....
Razmisljanje Malog Perice.
Ja bih rekao da si ti u manjini, cika Nex![]()
Jeste kad je svet pun retarda sa 2 grama mozga kome su kozole sa svojim *****skim igrama taman po meri
Ja sam optimista po pitanju retarda pa majku mu mora i njima vec jednom da dosadi taj COD 6, mada eno ih na ulicama Londona ko zna mozda im je vec dosadio GTA i ubijanje i gazenje baba pa se frustrirani![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari