Šta je novo?

Acer Iconia 7"

LoverBoy

Čuven
Učlanjen(a)
19.08.2003
Poena
620
Acer Iconia Tab A100 tablet
Acer-Iconia-Tab-A100_03-781x1024.jpg

Acer’s Iconia Tab A100 7-inch (1024×600)
NVIDIA Tegra 2 processor 1GHz, 512MB RAM 8GB
802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 2.1, SDHC card slot, USB port 1530mAH battery.
On the back 5MP auto-focus camera
2MP front-facing camera
1080p video playback via its HDMI ou Dolby Mobile sound technology.
Android 3.2
450 grams
ocvekivana cena u amerikama 300 USD

Poslednja izmena:
Moj prvi favorit, ako se pojavi u prodaji u narednih 10tak dana...

Na Engadget-u ocekivana cena 349usd, sto znaci 350evra.

Na Engadget-u ocekivana cena 349usd, sto znaci 350evra.
Biće super ako kod nas bude toliko koštao.
Za te pare kod nas od "sedmica" može da se uzme Viewsonic Viewpad 7" koji ima užasno spor i mator hardver, Huawei S7 slim koji ima 3G, ali loš kvalitet izrade i ekran i možda Galaxy TAB ispod tezge.
Jedino vredno pomena je Dell Streak 7, ali on košta 400e.

Ne zaboravi na G9 iz Archosa, manji model se očekuje za 350Eur takođe...

Ne zaboravi na G9 iz Archosa, manji model se očekuje za 350Eur takođe...
Mislim da će Acer stići ranije :p
A i nakon što po 2. put čekam svog Prestigio 7070c (Archos 70 IT) da se vrati iz servisa jer prvi put nisu uradili bukvalno ništa, teško progooglati archos white screen of death... i čitanja o još nekim problemima strašno mi se poljuljalo poverenje u Archos.

Lepa vest je sto ce do kraja godine ponuda 7" tableta biti povecana pa ce i cene biti redukovane jer ce ovaj acer ukoliko bude oko 300 evra postaviti zadatak ostalima koji se ukljucuju u trku .

Poslednja izmena:
Ja ga definitivno kupujem za ženu. Njoj je Asus Transformer preveliki, a ovo bi joj bilo savršeno.

Neki holandski (ne secam se koji) sajt najavio je A100 za Evropu za septembar, po ceni od 300 jura. Lepo bi bilo da se tada pojavi i kod nas, po slicnoj ceni. Posebno kad bi ga nekim cudom ispratio i ne-previse-skuplji A101 (3G verzija).

Izasao review na Engadget-u. Baterija traje samo 4-5 sata. :S

Mene vuce ovaj Archos 70it u Metrou za svega 16000... duplo jeftinije od ovog Acera, ali kolko para, tolko i muzike. :)

Mene vuce ovaj Archos 70it u Metrou za svega 16000... duplo jeftinije od ovog Acera, ali kolko para, tolko i muzike. :)

Duplo manje piksela, duplo manje jezgara, duplo manje rama, duplo manje uredjaja u sustini :) Ali kratko trajanje baterije mene vraca na razmisljanje o istom uredjaju koji sam planirao i dok sam mislio da ce se ovaj uredjaj duze cekati - Galaxy Tab :(

Kazem ti ja,uzmi TAB i pevaj :)

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

Da, ostao je kao najbolji izbor definitivno :)

Ali po kojoj ceni? koliko sad uopste kosta TAB? :D

Kao sto je meni EMRAX rekao, ima ih na oglasima, jedva koriscenih, po 350 jura. Takodje, znam da ga Mobilnishop ima za 406, a nasao sam na internetu u nekim firmama nov za 350, ali treba sutra da pozovem da proverim cene. Ja kupujem u toku nedelje, ima suvise prednosti u odnosu na A100.

Ja evo muku mučim sa prestigio 7070c (Archos 70), već sam drugi vratio zbog "white screen of death problema". Poenta je da je suviše rizično uzimati bez garancije, imaju i skuplji uređaji problema.

Ja naravno gledam sa garancijom, dok ga ne isprobam dovoljno, budem siguran da radi i ubijem garanciju :)

Za mesec dana izlazi i ViewPad7x: Android-3.2- EP1 7" 1024 x 600 Wifi Honeycomb PAD, NVIDIA Tegra2 T20 1GHz, 8GB eMMC/RAM 1GB / Polymer/ 18W/bgn/BT/GPS/5.0M AF with Flash -2.0M front facing/10 point MultiTouch. Viewscene 3D.

Za mesec dana izlazi i ViewPad7x: Android-3.2- EP1 7" 1024 x 600 Wifi Honeycomb PAD, NVIDIA Tegra2 T20 1GHz, 8GB eMMC/RAM 1GB / Polymer/ 18W/bgn/BT/GPS/5.0M AF with Flash -2.0M front facing/10 point MultiTouch. Viewscene 3D.
Očekivana okvirna cena? :)

Plašim se da baterija neće dativiše od 4 sata video reprodukcije...malo je to...

Vidim da je stigao kod nas po ceni od oko 300e...
Ima li neko iskustva sa doticnim uredjajem?

Da li ga je neko uzeo, koliko mu traje baterija u normalnom koriscenju, wirles igde mail

Nazad
Vrh Dno